2009/04/06

Känns det igen?

NERVOSITET. Helvetes, jävlar, satan va gött, nu börjar det!

Så här strax innan premiären är ju känslan som bäst, alla förväntningar man har:

I år ska vi visa dem!
I år blommar han ut!
I år ska vi lira skönspel, propagandafotboll!
I år då jävlar vinner vi premiären med 6-0!
I år tar vi GULD!

Den här känslan man har i kroppen så här innan ligastart är fantastisk som om man vore kär, det bubblar inom en, man blir stissig, man glömmer saker, man vill skrika, man vill träffa sina jämlikar, man vill prata fotboll och i synnerhet Blåvitt, cocaine in my veins, nu börjar det igen, bubblet, pirret, svettningar, skakningarna och ovissheten vad som komma skall!

Har man lite flyt så får man uppleva den här känslan ett par ggr under säsongen, derbymatcher, när det drar ihop sig och man börjar räkna poäng, målskillnad osv. så kallade ”måste” matcher, då dyker känslan upp igen. Det härliga pirret, glädjen, förhoppningen om vi bara vinner den matchen är vi med osv. kan jämföras lite med spel o dobbel. Man satsar en slant för att under en tid planera/drömma om vad man skall göra med alla stålarna när man vunnit, men på lördagskvällen är allt som vanligt igen, lite som en premiärmatch 0-0 och mängder av brända chanser och allt är åt helvete, detta gäller dock inte i år, för i år: DÅ JÄVLAR!

7 kommentarer:

  1. Sella!!!!!!!!!!1

    SvaraRadera
  2. kalle inte med i truppen!?

    SvaraRadera
  3. Ludovic:

    Jag önskar att jag kunde hålla med. Själv går jag runt med en övertygelse om att vi inleder ganska svagt, men att maskinen kommer att komma igång förr eller senare.

    Med andra ord är jag väldigt lugn idag. En kamp om guldet blir det.

    SvaraRadera
  4. Tyvärr är det väl så att hif kommer att vinna ganska enkelt. 3-1 blir det.

    SvaraRadera
  5. Hjalmar fick aldrig chansen!

    SvaraRadera
  6. Håller helt med... Alla känslor man har, oftast helt åt helvete orealistiska, irar runt i huvudet till max. -"I år, med den sjukt breda, stabila truppen kan vi i sämsta fall få lika på bortamatcherna"...

    Men man har ju lärt sig en del genom åren, så lite mer härdad är man väl när premiären slutar med förlust, 5 gula och ett rött kort.

    Självklart tror jag blåvitt vinner i år, men äcklena från Ellos såg farligt produktiva ut i premiären.

    SvaraRadera
  7. NU JÄVLAR!!!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.