2009/03/29

Bojkotta Vårderbyt: Gais - IFK Göteborg

DERBYBOJKOTT. Som de flesta vet har Gais oacceptabla derbypriser skapat ett himla liv bland oss Blåvita. Efter detta har Supporterklubben Änglarna uppmanat till Bojkotta matchen - för att visa Gais att vi inte tolererar överpriser.

Ju mer uppmärksamhet detta får i media desto bättre, för då förmedlas informationen om bojkott vidare utan att man behöver lägga ner alltför mycket tid att ringa/sms:a till alla man känner.

Så kära Änglar, dra ert (första)strå till stacken och förmedla detta vidare på bästa möjliga sätt. Varför inte börja med att gå med i den växande bojkott-gruppen på Facebook?

Gå med och bjud in alla vänner med Blåvita sympatier så att budskapet når i princip alla som tänkt gå på matchen.
Pumpa inte in pengar i Gais när de uppenbart försöker utnyttja oss.

18 kommentarer:

  1. Viktiga är att få ut rätt info. I grund och botten handlar detta om pengar,men att vi även bojkottar för att makera att gais försöker driva upp priserna för oss åskådare. Vänder på sossarnas slogan inför valet. Ingen ska med.

    Väntar på spänning vad gais svar till media blir.

    Bojkotta vårderbyt 2009

    SvaraRadera
  2. Kan folk som redan köpt biljetter lämna tillbaks dem nu i efterhand?

    SvaraRadera
  3. http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/article4769225.ab

    Crister Wallin gais ordförande har äntligen krypit fram.

    SvaraRadera
  4. Äntligen ett riktigt bra fattat beslut i dom blåvita leden..

    BOjkott, ska spridas över hela västkusten..

    SvaraRadera
  5. [Inga uppmaningar till dumheter är tillåtna här, håll en hög nivå, tack.]

    SvaraRadera
  6. Vill ni se vad som kan hända om inaveln får härja fritt? Kolla då in http://www.gardakvarnen.se/tjata.asp.
    Freakshow i debattformat.

    SvaraRadera
  7. Jag tycker det är väldigt fel av GAIS att jämföra sina priser med frölunda indians priser. Elitserien är rankad 2-3 liga i världen i sin sport medan allsvenskan är rankad 22:a i Europa... pris/produkt för fan!

    SvaraRadera
  8. Fan skit i vad gais gör eller inte gör.. De kommer få sitt straff genom våran bojkott tro mig..

    SvaraRadera
  9. Bojkottshysterin ter sig alltmer absurd.
    El Classico på nya arenan, stämningen kunde varit på topp, sången ekat på Gamla. Men nu förstörs mycket av en halvdan bojkott. Visst, priserna är för höga, men en banderoll-protest hade räckt - debatten skulle gå ändå.
    Handlar allt om en hundralapp eller två för mycket en gång per säsnog??? Blir ni så ruinerade av det? Hur många gånger per år brukar ni se gais annars?

    För mig är tradtitioner och rivalitet viktigare än en hundralapp för mycket i prissättning av en fiendeklubb.

    STÖD BLÅVITT PÅ LÄKTARNA!

    /Från en som tänker gå på matchen.

    SvaraRadera
  10. Anonym 21:40

    Trist inställning. "En hundralapp eller två" kanske är skit och inget för dig, men för en del andra är det mycket pengar. I synnerhet om man har fler än sig själv att tänka på:

    En farsa som tar med sina två kids till billigaste långsideplatserna på gajs-IFK får pynta 1.260 spänn. Det är mycket för de flesta barnfamiljer, även om du har råd. Motsvarande på IFK-gajs är 585 kr.

    Notera dessutom att om gajs priser sprider sig, så kanske det även kommer svida i din plånbok...

    Nä, markera direkt, då kan vi mota Olle i grind!

    /Almgren, SÄ

    SvaraRadera
  11. 21.40> Jag tycker att det är tråkigare att de vanliga quislingarna som aldrig ställe upp för enade supporterled när det kommer till att stå upp för vår sak inte kommer att bidra till att göra arrangemanget så bra som det kunde ha blivit.

    Jättekul att du inte ser några hundralappar per biljett som något större problem men studerande, ungdomar och barnfamiljer har inte alltid samma ynnest.

    Framförallt handlar det om att stå upp och säga ifrån mot en biljettmarknad som mer och mer tagit samma riktning som den brittiska. Något ingen supporter bör välkommna.

    SvaraRadera
  12. Laphroaig Baraben2009-03-29 22:47

    Almgren/ Du förstår väl att det kryllar av nervösa Gaisare på blåvita sajter som vill sabba och få dit oss änglar. Utan oss kommer hela den nationella pressen att uppmärksamma Gais biljettprisvansinne och många andra lags supportrar kommer börja snacka om bojkott av sina matcher mot Gais. Där kan de stå och sjunga själva för priser som är i Premier League-klass.

    SvaraRadera
  13. Det handlar också om att GAIS inte ska kunna exploatera alla blåvitas engagemang. GAIS har ju uppenbarligen satt sina egna årskort väldigt billigt och försöker istället tjäna in pengarna på alla blåvita supportrar i derbyt. När vår egen förening tar otroligt mycket lägre priser för motsvarande match ska fan inte gaisarna kunna utnyttja vårt stora intresse och tjäna på det genom att sätta ockerpriser.

    SvaraRadera
  14. Anonym 21:40!!!

    Tror du inte Blåvitt kommer kämpa extra hårt när de märker att deras fans offrar en av säsongens höjdpunkter för att enade visa sin avsky mot roffar-gais?

    Jag är övertygad om att detta kommer bli suverän tändvätska för spelarna samtidigt som det splittrar gaisarna. Det finns trots allt vettiga människor som håller på det laget också.

    Sen finns ju det rätt korkade och egoistiska blåvita också. Du verkar tyvärr vara en sådan.

    Hoppas någon kan få dig på bättre tankar.

    SvaraRadera
  15. Stå på er! Ut med budskapet, bojkott!

    Tyvärr finns det för många som inte vill missa 1 av 1000 matcher för en god saks skull :/

    Till sist vad önskar du mest av allt just nu?: Att det blir under 10 000 pers i derbyt!

    SvaraRadera
  16. Vad menas med "fel pris". Det är utbud och efterfrågan som styr priser i en marknadsekonomi. Vill ni hellre ha planekonomi där Lagrell bestämmer priserna? Framtiden får utvisa om GAIS lagt sina priser på rätt nivå.

    SvaraRadera
  17. Det är ju skillnad på produkter. Att se Blåvitts eviga långbollande mot Wandersons tvåfotare är ju lite som att åka Kia mot Lexus. Klart det är dyrare att åka Lexus...

    SvaraRadera
  18. Känns ju underbart ändå att gaisarna fått hybris och verkligen tycker deras 'produkt' är värd långt mer än IFKs.

    Snacka om att göra självmål. De spottar sina egna supportrar i ansiktet och gör sitt bästa för att förstöra det lilla anseende de haft.

    Först FC-Gothia och nu detta. Är det bara IFK som bryr sig om att bevara lite värde i klubbmärket?

    Hoppas innerligt att det blir en rejäl bojkott så kostymnissarna motvilligt får ta på sig sina skinnvästar igen.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.