2009/03/13

Barcelona dag sju: Klipp från styrkepasset

BARCA09. Blåvitt körde ett styrkepass nu på förmiddagen där Hellberg domderade som värsta härföraren från sin position uppe på en bänk i mitten av gymmet. Det var diverse olika "stationer" under första delen där i princip varje spelare hade en egen övning. Bredvid gymmet ligger anläggningens lyxiga pool som kändes väldigt inbjudande att hoppa i.



Därefter körde Hellberg ett kortare gemensamt pass där det bland annat tävlades i att göra en sorts armhävningar där den första spelaren gör normala armhävningar och den andra spelaren gör armhävningar men med fötterna på den första spelarens rygg. Där segrade åldermännen Thomas Olsson och Nicklas Carlsson, tack vare fin koordinationsförmåga.



Och hey, hey, hey, glöm inte att bli prenumeranter på Kanal Glenns youtubeklipp på http://www.youtube.com/user/KanalGlenn, där du bland annat får ett par extraklipp från Barcelonalägret som inte publicerats här på bloggen.

4 kommentarer:

  1. Tycker snarare det verkar vara Håkan som övervakar och ser att alla sköter sig!

    SvaraRadera
  2. rapporteringen är tamejfan kunglig!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.