2006/09/21

Topp 7 lista på våra Änglar

Jolla99 skrev för ett litet tag sedan en topp 5 lista på hetingarna i Blåvitt.
En del tyckte det var bra, andra tyckte annorlunda. Jag själv tyckte det var bra, det är kul med sånt också. Men listan var lite si sådär enligt mig. Hur barnsligt eller obarnsligt det än än så kommer min lista här! Varken ni tycker om det eller ej..
Vi råkar visst ha så många snygga Änglar, så det blev en topp 7.

1 Niclas Alexandersson: Allsvenskans bästa högermittfältare kan man inget annat än älska! Hans fina leende och kärlek till Blåvitt gör att man blir kär direkt när man ser honom. Väldigt fräsch & fin, trots sina 35 år. Utanför plan är han även modeinriktad, vilket inte gör den trevlige landslagspelaren sämre.

2. Karl Svensson: Vilken kille! Alla tjejer man frågat tycker han ser ut som en riktig gud. Det krulliga håret och hans fina mörka ögon gör att han finns i de flesta tjejers drömmar. Tror han blir finare & finare med åren också.
Man måste inte vara synsk för att förstå att denna tjejtjusaren har en strålande framtid både på och utanför plan.

3. Stefan Selakovic: Sellas skratt och leende är hur fint som helst, vilket gör att han nästan alltid är snygg! Stefan har humor och sprider mycket energi om sig. Låt han göra fler mål nu så att man får se lite mer av skrattet!
När han fixat till håret och låtit det bli lite längre kan det knappt bli bättre.

4. Fredrik Risp: Denna ex-ängel är en riktig tuffing - både på plan och utseende mässigt. Frisyren är riktigt härlig och den passar honom perfekt. Nu när han inte spelar i Blåvitt ser man inte så mycket av honom, hoppas därför han kommer hem till Göteborg när det väl är dags så att man får chansen att se mer av honom. Både på och utanför plan.

5. Oscar Wendt: När hans hår är fixat och han inte använder sitt "ellos hårband" ser han väldigt bra ut. Just nu är kanske håret lite väl långt men annars så är det riktigt bra. Ung och snygg helt enkelt. Det räcker så!

6. Pontus Wernbloom: Ibland ser han riktigt bra ut, men ibland vet man inte riktigt. Men han är helt klart en på listan. Just nu har han en en helhygglig frisyr!
I 4 4 2 tidningar har det funnits en bild på honom, den där han står med bar överkropp. "Experter" i tidningar har klagat över att han ser barnslig ut, men jag säger bara en sak: Vem fan är Fredrik Ljungberg?

7. Martin Ericsson: Den föredetta Ängeln vet jag inte speciellt mycket om. Men att han ser riktigt bra ut är jag inte ensam att tycka iallafall.

Tajt utanför min topp 7 lista:
Båda bröderna Berg, Mattias Bjärsmyr,
attraktiva Bengt Andersson och Kung Håkan Mild.

5 kommentarer:

  1. Håkan Mild någon? Du måste ha missat kalsongbilderna på honom!

    SvaraRadera
  2. Om du ändå tar med ex-änglar så övergår det mitt förstånd varför du inte har med Jimmy Svensson!??!?

    Mamma mia

    SvaraRadera
  3. Johannes:
    Haha. Han ser bra ut, det gör han.. Men finns bättre i truppen. Han borde nog finnas med precis utanför..
    Sen var det lite så att du förstorade hela grejen om honom & mig ;D

    Seb: Jimmy Svensson?
    Han som är född 77? Om du menar honom är han la för sjutton inte en på listan! =)

    Arreparre: Han är precis utanför, de andra på listan är faktiskt finare.. Men han är långt ifrån ful.

    Håkan Mild är inte den killen man faller för, även om jag nu älskar honom och hade kunnat gifta mig med honom (vem kan inte?) pga något annat.

    SvaraRadera
  4. Kul initiativ att göra en uppföljare :D

    Jag tyckte du höll med mig rätt bra... :)

    SvaraRadera
  5. Absolut. Det var ingen större skillnad. Men du hade nog inte med Selakovic?
    En absolut kille ;)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.