2006/09/10

Syltburken

RYKTESFLORAN KRING BLÅVITT Vi väntade ett par dagar, men det kom ingen officiell dementi eller förklaring från IFK Göteborg. Därför undrar nu många av oss Blåvita om det ligger någon sanning i det "rykte" som två av Göteborgs Postens krönikörer publicerat i samband med Arne Erlandsens avgång?

"Turbulensen i IFK Göteborg tycks aldrig ta slut. Ett återkommande rykte handlar om att nye sportchefen Mild blivit vansinnigt upprörd, när han upptäckt att klubben blivit blåst på pengar i några av de senaste spelarförsäljningarna. Om tränare Erlandsen haft fingrarna i samma syltburk som direktör Persson och agent Carlzon var gårdagens skilsmässa oundviklig? "


Ulf Stenberg i Sport & Spel

Mats Härd insinuerar samma sak men ställer sig lite mer skeptisk till att lita på källan. Kanske för att det inte är hans egen källa. Dock hade det ju varit väldigt trevligt om Blåvitt själva kunde bringa lite klarhet i saken. Fick Arne sparken på grund av något hemligt ekonomiskt avtal som signerats av Mats Persson? Ljuger GP och deras "källa"? Reaktioner tack. Tystnaden ger sken av att ingen från officiellt håll har någon protest mot uppgifternas trovärdighet...

3 kommentarer:

  1. Mats Härd:

    Kanske kommer den fram så småningom. Sanningen. Den är också värdefull.
    Precis som den långsiktiga planen är den viktigare än ett SM-guld.

    Rune Hauge sålde norska spelare dyrt till engelska klubbar. På vägen till de norska klubbarna försvann stora pengar, vilka fördelades mellan tränare och Hauge själv.

    SvaraRadera
  2. Man vet inte om man ska säga jävla GP eller jävla Mats Persson.

    SvaraRadera
  3. Klausulerna som fanns i mångas kontrakt i ifk, skall väl bara klubben spelaren och agenten veta om eller? Men agenten kan ju läcka informationen till någon klubb i och med att agenten själv tjänar på övergången. Vet ej om detta är på detta viset kan någon detta bättre så får gärna någon förklara.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.