2006/09/10

Arne Erlandsen till BK Häcken?

SILLY SEASON Enligt pålitliga källor på Hisingen funderar BK Häcken på att sparka sin tränare Stefan Lundin om man förlorar hemma mot IFK Göteborg på tisdag. En, maximalt två matcher till sägs tålamodet med Lundin hålla. Men det mest överraskande av allt är att det namn som sägs vara högaktuellt för tränarplatsen i BK Häcken är ingen mindre än Arne Erlandsen.

Arne Erlandsen sägs stortrivas i Göteborgsområdet och ska stå högt upp på BK Häckens (Carl Faghers) shortlist över nya tränaralternativ. I takt med att Häckens spel inte kommit upp i förra årets standard har missnöjet med Stefan Lundins ledarskap växt både bland spelarna som inom kansliet. Frågan som återstår är nu om Arne Erlandsen med sina uttalade mål om att vilja jaga guld kan göra det i BK Häcken som i bästa fall kan kallas bottenlag i Allsvenskan.

Men det är ju därför det kallas Silly Season, för de mest fåniga saker brukar kunna ske...

11 kommentarer:

  1. Byta Lundin mot Arne låter som ett bra steg, dom kan få göra alla misstag som blåvitt gör..

    SvaraRadera
  2. intressant rykte. dock som sagts knappast smart av häcken, hoppas de ångrar sig för deras skull...

    SvaraRadera
  3. oj jävlar, ok jag är medveten om att de har honom som ALTERNATIV ifall man sparkar lundin, men ändå. snacka om chockvärvning isf. men då spricker ju allt arnes snack om att storsatsa i nuet om han går till ett bottenlag.

    om han får chansen lär han välja vålerengen före häcken, jag tror han snackar med häcken bara för att sätta press på "enga"!

    SvaraRadera
  4. tar dom Arne blir Häcken ett riktigt bra lag. Arne är en riktigt bra tränare och jag är ett fan av hans ledarskap.

    SvaraRadera
  5. nä häcken är inte inbladat men däremot aalborg vålerenga stoke och wba.

    SvaraRadera
  6. nä häcken är inte inbladat men däremot aalborg vålerenga stoke och wba.

    Konstigt då att Fagher sökt Erlandsens nummer via Kent Carlzon. Det finns ju skillnad på att Häcken vill ha honom och att han vill gå till Häcken...

    SvaraRadera
  7. jag tror bara att fagher läcker detta för att jävlas med blåvitt.

    SvaraRadera
  8. Bra värvning av Häcken isåfall. Allt är bättre än Lundin och dessutom kan nog Arne få fart på deras spelare. Dom verkar som sagt inte prestera alls. Bra värvning för Häcken i slutändan om det skulle bli så.

    Till er som hackar på Arnes snack om ambitioner. Han har åtminstone en vilja och filosofi som han tror på och som täckte för oss i 1 ½ år. Som tog oss till en andra plats förra året och final i Royal League. Tittar man samtidigt på föreningens agerande under den tiden kan man undra ibland om dom har samma ambition som Arne talar om.

    Hade man bibehållit den långsiktiga ambition man säger sig ha från början, då hade vi kanske haft en backlinje med Adam - Bjärsa - Kalle - Wendt istället för att låna spelare med köpoptioner och dessutom slippa Hjalmar Konan Jonsson till vänster. Tänkvärt!

    SvaraRadera
  9. Arne är perfekt för ett bottenlag som vill kriga sig kvar utan skönspel.
    I Häcken skulle det dessutom bli lättare att spela på snabba omställningar, de har ju några som e snabba där..

    SvaraRadera
  10. Jolly: När skall folk sluta tro att Kalle och Oscar stack pga IFKs styrelses agerande? Styrelsen ville inte sälja men var tvungna etfersom att det fanns en KLAUSUL i deras kontrakt som sa att IFK var tvungna att släppa spelarna om en annan klubb erbjöd en på förhnd bestämd summa.

    Mid och Osynlige Stig har flera gånger efter detta påpekat att de inte gillade och att det inte kommer att hända igen

    SvaraRadera
  11. Anonymous: Det handlar inte om att styrelsen gjorde fel gentemot spelarna. Dom gjorde fel gentemot sin egen långsiktiga satsning. Försök att skapa ett stabilt lagbygge på det.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.