2006/09/10

Konsten att lipa som ett småbarn

ALLSVENSKAN Elfsborgs-tränaren Magnus Haglund var inte nöjd med AIK-taktiken.
- Hade Anders gått ut och köpt en korv så hade ju Carlsson hängt med och ställt sig i kön han också.

Men Elfsborgs tränare var inte den enda som anammade en bäbismetod för matchanalys efter 1-1 mot AIK:

- De kommer hit och förstör en fotbollsmatch. De är inte ett dugg intresserade av att spela, bara förstöra. Det kan inte vara roligt att spela då. Beklagligt för den stora publiken. Vi skapade massor av chanser, vi var de enda som var intresserade av att spela,
sa Anders Svensson.

14 kommentarer:

  1. http://www.aftonbladet.se/vss/sport/story/0,2789,884997,00.html

    Fan va bra, Blåvitt grundlurar gaisarn ainför derbyt hahahaha!

    SvaraRadera
  2. Fan vad obra. Och ni undrar varför vi inte kommer längre i Europaspelet. när "topplag som IFK och AIK bara kan spela grisfotboll och inte har tillstymmelse till eget spel så är det inte så jävla konstigt. Nä upp med hakan fiskrensare och rikta in kritiken mot er egen cirkusförening..

    SvaraRadera
  3. Förstår att alla blåvita är oförstående. Vadå spela fotboll? Sparka boll och sabba för motståndarna är väll det enda ni sysslat med de senaste åren. Hoppas innerligt att ni blir ett spelande lag nu när "lilldrillo" är borta.

    SvaraRadera
  4. Det är väl snarare så att det inte finns rätta psyket i Elfsborg att kunna möta lite hårdare tag.

    Anders Svensson är en mes och förmodligen det fotbollsproffs i världshistorien med sämst psyke. Det vet vi, men nu bevisar ju "pannbandslirarna" att det inte är en myt. Även tränarna är ju flicka.

    Du tror inte många svenska lag försökte grisa sig till poäng mot Blåvitt när vi var som bäst eller?

    SvaraRadera
  5. Anders Svensson är en mes och förmodligen det fotbollsproffs i världshistorien med sämst psyke.

    Dummaste jag hört...
    Ok att han kan ha bland dom sämre, men att Slå Torbjörn Nilsson på det går nog inte.
    Men det Torbjörn Nilsson gjorde efter karriären när han fick folk att få upp ögonen för det problemet är riktigt riktigt bra...

    SvaraRadera
  6. Hahahaha Ellos, secka pajjasar!

    SvaraRadera
  7. Tycker det är intressant läsning från diverse anonyma tomtar som uppenbarligen tror sig kunna se sitt lag, vilket det nu må vara (Norrby kanske?), kortpassa sig fram till europeiska framgångar. Spelande lag och dylika floskler kan ni ju stoppa bäst ni vill. Tendensen till debatt hade varit värd att ta till vara på om det inte vore för er clownighet.

    På hög nivå är effektivitet är allt. Mot exempelvis Derry fanns chanser, förmågan att gå hela vägen fanns inte. Just nu finns inte materialet i vår förening, det är bara fakta. Egentligen ingen av spelarna vi har nu skulle i dagsläget ta en ordinare tröja i vårt lag för tio år sedan. Svensk fotboll har och fortsätter att vara under omställning och framtiden lär vara mer av utvecklingsliga. Att ledningen vill satsa på sikt och på ungdomsutveckling kan bli guld värt, om inte i år så definitivt i framtiden. Att lag som Elfsborg föredrar Mathias Svensson före Sjöhage är ju upp till dom.

    Men kommentarer om europa är ju underbart. Kom inte hit och "tipsa" om hur man går långt i europeiska cuper, det vet ni ändå inget om.

    SvaraRadera
  8. Skillnaden är att när blåvitt var som bäst hade de flesta andra klubbar inte spelare för att spela trevlig fotboll...

    Jag menar att det har blåvitt nu, men de har inte fått det pga att "lilldrillo" velat spela norsk fotboll...

    SvaraRadera
  9. Vadå då ut och köpa korv? Anders äter väl bara taco?

    SvaraRadera
  10. och du vet vad du snackar om Excathedra? IFK är väl det laget om något som står för att försöka värva sig framgång. Hade inte ni 100 miljoner en gång för länge sedan. Inse att ni är ett grisäng som lever på gamla meriter. Och ja, ni har fina meriter. Sitt gärna och prata om gamla tider på er medeltidsarena som ni delar med 14 andra lag.

    SvaraRadera
  11. abe>

    Vem är det egentligen som talar om gamla tider?

    Hahahahahahahahaha. Du är dagens pajas.

    SvaraRadera
  12. "Och ni undrar varför vi inte kommer längre i Europaspelet. när "topplag som IFK och AIK bara kan spela grisfotboll och inte har tillstymmelse till eget spel så är det inte så jävla konstigt. "

    på den tiden kom iaf de svenska lagen till champions league. nu när vi har lag som spelar den offensiva fotboll som aftonbladet gillar (bajen, skansen, mff) går det åt helvete. jag tror ellos tar guldet i år och blir grymt förnedrade i cl-kvalet av nåt blåbärslaget från östeuropa. ifk och aik, som grisar, har även idag större kapacitet att lyckas i europa än dom duktiga offensiva lagen. svenska lag måste grisa i europa, punkt slut.

    SvaraRadera
  13. Ja det visades ju bra mot Derry...

    SvaraRadera
  14. Abe> Ditt sätt att argumentera tyder på mångårig erfarenhet av skinnväst, parkbänk samt alkohol i stora mängder direkt ur flaska.

    Jag hissar idiotflaggan speciellt för dig denna dag. Grattis, var god skölj!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.