2006/09/10

Hetaste "alternativen" just nu!

ALTERNATIVA SHOPEN Veckan har haft två stora Blåvita händelser, dels en tråkig med Erlandsens sorti från den Kamratgårdska charmen och en lite mer glädjande; den Alternativa Shopen föddes här på Baraben. Vi vet att vi snackat mycket om shopen den senaste veckan, men bare with us, det blir mindre snart.

Eftersom jag personligen och även många av de andra skribenterna här på bloggen har klagat en hel del över Blåvitts officiella Shop och deras souvenirutbud ser vi det som vårt eget ansvar att erbjuda detta nya alternativ till er Blåvita ute i landet. Så för att den Alternativa shopen ska kunna vara just alternativ och täcka upp sådant som officiella shopen inte kan, vill och vågar producera- ber vi er läsare om hjälp med att berätta för oss vad för slags tröjor, sweatshirts, pikén och hoods ni vill se i vårt utbud. Skicka iväg ett mail till oss med dina åsikter och förslag, det är speciellt nu i början som det är lätt att påverka då vi inte har något som helst fast sortiment ännu. Allt från diskreta alternativ till kaxiga slogans och tryck är välkomna!

Hetast just nu i Alternativa Shopen:






10 kommentarer:

  1. jag är imponerad. även om inte allt håler högsta kvalité så är flera grejer RIKTIGT snygga. gbg-stadssiluetten och glenn army är ju najs.

    SvaraRadera
  2. Det vore tjänstefel om inte någon målade glenn army motivet eller ggb-stadssiluetten på en två-pinnare.

    SvaraRadera
  3. sånt här är najs, detta kan man få ut något av till skillnad från blåvit stad och sånt ultrastrams. köpte en glenn army tröja idag!

    SvaraRadera
  4. det mest spännande på länge i blåvita sammanhang.

    SvaraRadera
  5. till vem går pengarna ni får in genom souvenirer?

    SvaraRadera
  6. impulsköpte just en glenn army hood

    SvaraRadera
  7. Anonymous said...

    till vem går pengarna ni får in genom souvenirer?

    10/9/06 23:52


    Mestadels till driften av shopen, Baraben.com och Supporterfonden. Dock kan en del gå direkt in i Supporterfonden med, men det beror på hur mkt som blir i överskott, det är ju inga stora påslag vi har direkt. Det är viktigare att ha billiga souvenirer tycker vi...

    SvaraRadera
  8. postförskott eller direktbetalning via bank efterlyses...
    så att jag oxå kan handla...*snyft*

    SvaraRadera
  9. postförskott eller direktbetalning via bank efterlyses...
    så att jag oxå kan handla...*snyft*


    Postförskott innebär en massa organisatoriska problem. Om du inte har ett visakort så kanske du kan be någon i din närhet betala för dig och så sätter du in pengarna på dennes konto...

    SvaraRadera
  10. Är inte storleken S ganska stor? Det är ju över en halv meter åt alla håll när det gäller Glenn Army hooden...
    Jag som är 15 år är dock inte 50 cm bred.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.