2006/09/09

Alternativa shopen växer...

SOUVENIRER Den här veckans återkommande fluga på Baraben.com, vår nya shop, ska nämnas ytterligare en gång idag. Nyheten nu är nämligen inte mindre än 15 nya souvenirer som är till salu från och med idag lördag. De souvenirer som beställts från Alternativa shopen har gått till tryckning nu och levereras inom 14 dagar till er kunder.

Glöm inte heller att vi ständigt är på jakt efter nya idéer för souvenirer, t-shirts och tröjor. Motiv, tankar och färdiga förslag kan skickas till oss på Barabens shopavdelning. Det är inte omöjligt att man kan få köpa sitt förslag bara någon timme efter att man skickat in det.

På samma vis byter vi ständigt ut stora delar av vår kollektion, så det som finns till salu idag behöver inte vara del av nästa veckas kollektion. Så vill man ha en pryl är det alltid bäst att vara på tårna...

15 kommentarer:

  1. Får föreningen del av eventuell vinst från er shop?

    SvaraRadera
  2. Har ingen fakta, men jag utgår från hur baraben har funkat tidigare så tar antagligen baraben endast produktionskostnaden så dem går +-0 och resten till blåvitt

    SvaraRadera
  3. Daffy & Anonym/ Det finns ett litet överskott som går till att driva Supporterfonden och Barabens verksamheter. Främst är det Supporterfonden som kostar pengar att driva med reklam, flyers, flygblad, annonser osv...

    SvaraRadera
  4. Hur går försäljningen?

    SvaraRadera
  5. Mild/ Glenn Army Hooden & Råttkross-tröjorna går bäst!

    SvaraRadera
  6. såfort pengar kommer in kan du skriva upp mig för en "Ich Heisse Glenn" tröja


    Störtskön ju!

    SvaraRadera
  7. Frankie:
    Förvånar mig inte ett dugg. Har själv köpt en råttkross-tröja.
    Finns det planer på att släppa mer hoodtröjor fast med andra motiv?

    SvaraRadera
  8. Mild/ Vi kommer inom inte alltför lång tid att chockexpanderas shopen. Jag snackar om väldigt mycket mer alternativ på både t-shirtsidan och hoodsidan. Men därför behöver vi även era förslag på vad som är eftertraktat från er fan. Vad vill just du se i den alternativa shopen?

    SvaraRadera
  9. Jag välkomnar en alternativ shop och det fanns en del helt okej produkter. Dock så känns som att kvantitet går före kvalite i utbudet. Som det är nu finns mycket skit.

    Dessutom har jag en fråga. Antar att det är så att inga souvenirer är färdigtryckta i ett antal ex, utan trycks upp efter behov?

    SvaraRadera
  10. NEEEJ..! Har ni tagit bort Glennita!!! :(

    SvaraRadera
  11. "Antar att det är så att inga souvenirer är färdigtryckta i ett antal ex, utan trycks upp efter behov?"

    Det stämmer ja. Tröjora trycks upp en och en när de beställs av er. Därför har vi ganska mkt nu i början, för att kunna känna av vad det är som går bra hos folk och vad som säljer. Efter hand kommer vi etablera ett mer basic utbud.

    SvaraRadera
  12. Värva Zlatan!

    SvaraRadera
  13. STORT JÄVLA CRED! Ni kommer slå blåvittshopen på nolltid

    SvaraRadera
  14. Ni bör verkligen ta fram en tröja med Gud. Den där klassiska bilden när han efter ett mål springer med höjd arm och knuten näve

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.