2006/09/05

En halv miljon personer i Glenn Army!

BARABEN.COM I Mars 2005 bildades "Blåvitt-bloggen: Bara ben på Glenn Hysén" av mig, som en reaktion på att den framväxande blogosfären inte hade någon Blåvitt-anknuten sida. Idag, cirka 1,5 år och 500 000 unika läsare senare har bloggen inte bara bytt namn men etablerat sig som den ledande fotbollsbloggen i hela Skandinavien. Allt är din förtjänst!

Måndagen den 4 September passerade alltså vi på Baraben.com en halv miljon unika läsare. Samtidigt springer vi med raska steg mot 1 miljon besök totalt här på Blåvitt-bloggen. Under de 1,5 "säsongerna" vi funnits till har vi bland annat avslöjat ett flertal spelaraffärer. Gerba, Alvbåge, De Pedro med flera har du kunnat läsa om först här på sidan. Vi har under hela medieeuropas bevakning avslöjat omklädningsrumsskandalen inom landslaget under VM, vi har blivit mångfaldigt uppmärksammade för våra humoristiska artiklar och vår föreningsbevakning där silly season information, insidekunskap om skattemålet och hundratals andra artiklar präglat våra läsares vardag.

Just det är vår vardag, ni läsare och era kommentarer. Baraben.com bildades som en reaktion på att de befintliga Blåvittsidorna på internet ofta var hårt cencurerade och där klubbar för inbördes beundran dikterade villkoren för debatten. Här på sidan skapades ett forum där alla Blåvita inte bara kunde läsa och (inom lagens ramar) kommentera- utan faktiskt även aktivt delta genom att börja blogga. Inte mindre än runt 45 personer har anslutit till vår växande skara och som en spinoff på detta finns nu både Suppporterfonden och Barabens korplag som sidoprojekt till Blåvittbloggen.

Som en jubileeumspresent till alla er trogna läsare, debattörer och skribenter så drar vi igång vår efterlängtade webshop här på sidan! Här kommer alternativa souvenirer att finnas till salu till riktigt låga priser. Från start kör vi igång med hela 15 klädesplagg och tre pins, men sidan kommer ständigt att uppdateras med nya souvenirer. Nu i starten går vi fram med främst två "kollektioner" i Glenn Army och The Godfather. Hoppas just du gillar någon av våra alternativa souvenirer och håller ögonen öppna för uppdateringar i webshopen.

Tack till alla er engagerade Blåvita, utan er vore Baraben en trist plats!

(Webshopen hittar man via bannern till höger eller här...)

28 kommentarer:

  1. Fan va nice, Glenn Army ;P Klockrent!

    SvaraRadera
  2. en grå glenn army hood beställd.

    SvaraRadera
  3. Mycket schyssta grejer faktiskt! Bra jobbat! Ska självklart handla men måste vänta på lönen den 15:e :)

    SvaraRadera
  4. cool. jag säger som william, löning innebär nog en glenn army-pryl. linnet är riktigt snyggt alså!

    SvaraRadera
  5. riktigt bra intiativ frankie. Ett glenn army linne står högst upp på listan på kylskåpet nu.

    SvaraRadera
  6. Härligt med lite alternativ till supporterklubbens misslyckanden. Här ska handlas! Längtar redan tills nästa collection. Respekt!

    SvaraRadera
  7. Grattis till baraben.com och alla besökare som hittat hit, keep up the good work Hankins

    SvaraRadera
  8. Jag kan inte klicka upp tröjorna. Är det bara jag som har problem med detta? Jag har också en fråga om tröjorna är "stora" i storlekarna? Hur som helst var de snygga.

    SvaraRadera
  9. Just nu är det hör belastning på shopen tydligen, haha så populärt redan?

    SvaraRadera
  10. Riktigt jävla snyggt, synd att man inte kan köpa pinsen en och en, nån som vill gå ihop och köpa?

    SvaraRadera
  11. Var går pengarna till? Blir något över till Baraben?

    SvaraRadera
  12. blir en Glenn Army-hoodie när nästa löning kommer...

    SvaraRadera
  13. Grå munktröja - Glenn Army leder överlägset försäljningslistan just nu.

    Hade varit skoj att se ett gäng dyka upp på Gamla i höst :)

    SvaraRadera
  14. Anonymous said...

    Var går pengarna till? Blir något över till Baraben?

    ti sep 05, 10:35:41 PM


    Ett par tior per plagg går till Baraben, dock betalar vi i vår tur för tjänsten. Framöver kommer Baraben att skänka delar av överskottet till Supporterfondens (driften) verksamhet med.

    SvaraRadera
  15. Fan vad snygga frankie! Får skribenter rabatt;-)

    SvaraRadera
  16. Grattis Baraben. Ni är den första sida jag besöker på morgonen!

    SvaraRadera
  17. Shopen fungerar bra fram till registreringen av kortuppgifterna där den antingen påstår att köpet nekas av banken eller så kraschar sidan.

    SvaraRadera
  18. peter1904/ Jag köpte igår och hade inga problem, möjligt att det är något tillfälligt problem. Försök lite senare idag!

    SvaraRadera
  19. Alla äter Tacos i Borås.

    SvaraRadera
  20. Underbara tröjor hehe, ett måste på Solnaresan om nån månad.
    Alla heter Glenn...

    SvaraRadera
  21. Frankie: Är tröjorna, som nån annan redan frågat, stora i storlekarna eller hur är det? Oftast sitter medium perfekt men på vissa märken så kan den vara stor.

    Hursomhelst gött att ni fått igång det här. Ser ju verkligen lovande ut.

    SvaraRadera
  22. Grymt Frankie!

    Baraben.com mot miljonen!

    SvaraRadera
  23. Har ni skänkt någon till Glenn Hysén? Tror han skulle uppskatta det.. ;)

    SvaraRadera
  24. JE/ Jag själv har en XL-tee och den verkar ganska lagom i storleken, inte för stor i alla fall. Sen kan det ju vara lite olika på de olika plaggen, men det verkar vara storlekar som är ganska anpassade till vad det "normalt" brukar...

    SvaraRadera
  25. Lite tråkigt att Glenn Army-munken som är den snyggaste är i såpass blandat material. Polyester suger, bomull duger. Rätt skön humor att shopen heter polyshop. Jaja, kanske får bli att investera i en sådan ändå. Det gäller ju att vara först om man ska haka på nåt.

    SvaraRadera
  26. Inga t-shirtar med v-ringning på gång?

    SvaraRadera
  27. mild/ V-ringar kommer inte än. Om ett par veckor kommer vi dock att få ett antal nya modeller på kläder i shopen, inte bara i sortimentet vad gäller modeller men även nya motiv på tryck...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.