2006/07/11

Världsmästarna i all sin prakt...

22 kommentarer:

  1. harre jävlar!!! Ha ha ha ha ha ha

    SvaraRadera
  2. Italienarna dominerar även vid sidan om plan...

    SvaraRadera
  3. Jag tycker hellre att ni kan visa lite bilder på alla "manliga" engelska spelare som misshandlar sina fruar (b.la. Gazza, Collymore), är alkoholister och spelberoende (Tony Adams, Paul Merson och många många mer), drar koks och annat näsgodis, slår sönder flygplansinredningar. Eller varför inte berätta lite om de goa engelska fansen??? Så jävla skönt att ITALIEN vann VM 2006! Francia Vafanculo!

    SvaraRadera
  4. hahahaha fy fan sicka bögar de är italiernarna. skrämmande äckliga.

    SvaraRadera
  5. adde/ vem fan bryr sig om äckliga engelsmän? vi är väl SVENSKAR???

    SvaraRadera
  6. Inte mer slisk bilder nu tack!

    Adde - dom bilderna får polisen sköta

    Hellre fotbollspelare som står upp på plan och har missbruksproblen än fjollor som ligger o sprattlar.

    När de inte är skendöda-

    SvaraRadera
  7. Hellre fjolla och VM-guld än avundsjuk svenne!

    SvaraRadera
  8. Om folk envisas med att tro att Engelsmän ALLTID står upp så får dom väl göra det, det gör bara dagen roligare när man läser alla patetiska inlägg! Italienarna lägger sig lätt, visst men varenda fotbollspelare idag faller lätt! Och Premier league förekommer det ju absolut inte? Henry, Ronaldo någon? Väx upp!

    SvaraRadera
  9. Jösses. Skärp er! Själv skulle jag inte ha något emot att ha en kropp som Cannavaro.

    Forza Italia!

    SvaraRadera
  10. Undrar vem som får plocka upp tvålen??
    Bettan Runström skulle platsa i församlingen insmord i Extra Virgin Oil.

    SvaraRadera
  11. De är ju skitcoola. Och snygga. De visar klass på plan och klass utanför. Materazzi kan man väl diskutera, vet inte vad han sa, men lite ord skall väl en man tåla. Flärd är ett ord som sammanfattar dessa killar. Jösses. Forza!

    SvaraRadera
  12. Riktigt att fjollsmittan/låtsasramla drabbat England.

    Namnen du nämner javisst är det genuina engelsmän Londonbor va?

    Engelsmännen är inte helt fria från "fallpest" men inte lika hårt drabbade ännu i alla fall.

    Om omvärlden börjar godkänna den skiten eller försvara den så ser vi här bara början trots allt på epedemin. Det blir än värre..om vi tiger still

    Tillåt varningar i efterskott så får vi bort skiten när Tv bilderna sagt sitt.

    SvaraRadera
  13. Folk är så rädda för att erkänna att andra killar ser bra ut. Homofobi någon? Visst, bilden kanske ter sig lite konstig och annarlunda, men måste man håna alla medverkande? Varför, o varför hatar "alla" i Sverige Italien? Värdiga mästare! Aldrig kommer jag bli en svenne som dyrkar engelsmännen och alla deras åkommor! Tacka vet jag Italien med pasta/pizza/vin, michelangelo/da vinci/dante aligheri/boccacio/verdi/puccini, språk, damer och naturligtvis fotbollen? Det kallas KLASS ladies and gents! Vad har England? Tandlösa kärringar, fish and chips och regn???

    SvaraRadera
  14. adde/ Det är viss skillnad mellan att "se bra ut" och att olja in sig och näcka.

    SvaraRadera
  15. Adde

    Jag har angripit italinens fjollerier i rikligt mått här på baraben när det fotbollsplanen.

    I övrigt käket, konsten, vädret etc exelente!

    Men Herr fotboll är för män som inte ligger och åmar sig.

    Desstom finns det vackra engelskor du har bara inte mött dem än.....

    SvaraRadera
  16. varför dissar alla italienarna? det var ju portugiserna som var de stora filmarna i vm, hacka på dom istället.

    SvaraRadera
  17. jag fattar inte varför vissa skriker "kolla på england" när man (mycket korrekt) kritiserar italienarna för att vara sliskiga filmare?

    vem här är engelsman?

    SvaraRadera
  18. Frankie: Jo det är klart, men näcka??? Fan man ser väl bara överkroppar efter nästan varje match där tröjbyte förekommer. Jag tror knappast att det finns många engelsmän här, men de tycks vara det ultimata idealet för många svenskar. Riktigt maskulina engelskmän...... Jag kan bara inte förstå varför? England har aldrig varit en stor influens för mig. Nästan alla de bästa spelarna i the Premiership är utlänningar. Och vackra engelskor, hur många då? De är ju inte direkt kända som ett vackert folk (som Svenskorna)...

    SvaraRadera
  19. Kolla på Arsenal FC (förövrigt ett grymt lag). Hur många engelsmän fanns på planen under finalen i CL mot Barca? 2 stycken, A. Cole och S. Campbell. Hur fan kommer det att se ut i Chelski i år?

    SvaraRadera
  20. Muhahahahahaha...fy fan vad skönt det känns...gud vad det måste svida i alla era blonda jantelagsstjärtar...dom "fula, äckliga, smutsiga, maffiosos" etc vann....blattarna vann...underbart....
    Ni som inte kan ett piss om fotboll, som säger att ni hatar italien för att de är filmare för att i nästa andetag förklara er kärlek för Henry, Ronaldo både brassen o portugisen, lr Ballack. Ni som kallar italienarna för fåfänga divor för att sedan fickrunka till bilderna på Ljungberg när han står lika påklädd som en thailändsk pojkhora. Ni som påstår att Italien är arroganta och tror att dom är bättre än vad dom är för att sedan påstå att England kan vinna VM. Ni som förtvivlat försöker skylla Frankrikes förlust i finalen på utvisningen och utvisningen på "grisen" Materrazzi, ni som låtsades att namnen Ludmila och Zlatan var lika svenska som sill o nubbe på midsommarafton för att i detta VM bli glada när Allbäck byttes in istället för "blatten", och tyckte Ludmila var rysk helt plötsligt när hennes blonda svenska man dopade henne; till er vill jag bara säga:
    Tack! Danke! Grazie! Merci! Ni gör att den här segern smakar ännu sötare.

    SvaraRadera
  21. Jag tänkte lite på det att, visst kan man tycka att en man ser "bra" ut så att säga, jag menar jämför man dom grabbarna med en 77-årig ful gubbe med skägg så ser man väl ändå lite skillnad. Men det har ju INGET, med sexualitet att göra, eftersom dom typ är så manliga man kan bli, och det är ju inte det man direkt tänder på, det är ju en helt annan sak.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.