2006/07/30

Välj AIK

Välj AIK. Välj ett lag från en stad som folk flyr från. Välj dem för att det inte finns något annat. Välj att skryta om den enda gång ni spelat i Champions League. Välj att skryta om hur ni nästan spelade jämnt mot Barca. Välj att köpa alla era bästa spelare från Västkusten.
Välj en tränare som inte bara mumlar men som är ryggradslös. Välj att annonsera ut att ni köpt Ali Gerba.

Välj att se hur Gerba går till IFK Göteborg. Välj att annonsera ut att ni köpt Stefan Batan. Välj att se Batan gå till Djurgården. Välj att spela offensivt ena året och köra på tokdefensiv nästa. Välj en klubb som vägrat att ge sina skadade spelare lön.
Välj att vara en supporter som i bästa fall är ett genetiskt experiment mellan råttor och hamstrar. Välj att ha en kortärmad tröja när det är vinter för att kunna spela hård. Välj en grotesk arena som allt som oftast gapar tom som fan. Välj att dricka bensin. Välj att gå runt med en gulsvart tröja. Välj att ha Pasqual Simpson som största legend. Välj att gråta framför kamerorna, för att sedan gå bärsärkagång när de stängs av. Välj att leva med en galge i arslet.
Välj att hålla på det lag som spenderat överlägset mest pengar på truppen i förhållande till lagets resultat. Välj att aldrig se fler än ett mål per match. Välj att ha en skinnhatt som modeideal. Välj att bua oavsett vilket beslut domaren tar. Välj att ha Mia Pettersson som största supporterprofil. Välj att bo i Solna. Välj ett liv utan glädje och passion. Välj att vara en utslagen och hemlös stackare.

Välj AIK.


(Tidigare publicerad i Januari 2006)

20 kommentarer:

  1. känns som kommentarer är överflödiga. Aik Suger!

    SvaraRadera
  2. Välj ett lag som inte vunnit nåt på 10 år. Välj att skryta mer om de gamla segrarna för varje år som går. Välj ett lag som fifflar. Välj ett lag som tagit sitt smeknamn från konsums egna varor men spelar i Icatröjor... Välj blow it!

    SvaraRadera
  3. kul att snacka om tomma läktare.kasta inte gurka i växthus
    Alltid AIK

    SvaraRadera
  4. Ahh en modern klassiker...

    SvaraRadera
  5. Kul att Baraben är en såm uppskattad sida i stockholms förorter eftersom att det verkar vara väldigt många AIKare som surfar in här. Men det är klart, de vill väl läsa några välskrivna artiklar från ett kunnigt gäng. Jag menar vad har de att välja på- "Gnägget och Jag" (mer amatörmässigsida får man leta efter)?

    Ett tips till alla Råttfans - det går att göra baraben till startsida så slipper ni slitage på tangentbordet...

    SvaraRadera
  6. pascal..hahahahhaa

    SvaraRadera
  7. haha klackrent, märks att gnagarna tar åt sig

    SvaraRadera
  8. "Välj ett lag från en stad som folk flyr från."

    Ja juste, alla flyter från Stockholm, ingen flyttar in. Precis...

    Nä får hoppas ni går på matchen nu då, för höras lär ni inte.

    SvaraRadera
  9. Apropå gnagarnas skitsnack, någon som vet om det finns dasspapper med AiK logotype på?
    Vore ju perfekt när man ska torka sig i rövá!! Hittar det inte i Blåvitt shopen eller någon annanstans…fan jag kanske skulle ta patent på idén, toapappret borde ju sälja som smör.
    Välj toapapper med AiK motiv!

    SvaraRadera
  10. Anonymous said...

    "Välj ett lag från en stad som folk flyr från."

    Ja juste, alla flyter från Stockholm, ingen flyttar in. Precis...


    AJK kommer från SOLNA. Idioter och mähän.

    SvaraRadera
  11. izxzi said...

    Apropå gnagarnas skitsnack, någon som vet om det finns dasspapper med AiK logotype på?


    Det finns (fanns iaf) att köpa i tifobutiken i Gamla Stan i Stockholm...

    SvaraRadera
  12. Finns mycket skit att skriva om aik så lätt att man glömmer en del men "välj att få diverse föremål upptryckta i röven för att få lira i gnagets juniorlag" är en annan "välj"

    SvaraRadera
  13. ""Finns mycket skit att skriva om aik så lätt att man glömmer en del men "välj att få diverse föremål upptryckta i röven för att få lira i gnagets juniorlag" är en annan "välj" ""


    Missat Galgen??

    SvaraRadera
  14. Välj att leva med en galge i arslet.

    Skriver jag faktiskt...

    SvaraRadera
  15. Det är inte bra att vara full nu va?? blir jag bakis så får jag klappa te mej själv..!!"EN råtta svart o gul..." puss

    SvaraRadera
  16. Snacka om nördig blogg, har aldrig sett något sämre. Sveriges baksida pratar om saker uppstoppade i baken, hahaha. När kommer domen angående skattefiffel? Börja om i DIV 2 med -40 poäng är rättvisa.

    SvaraRadera
  17. Ni kan behålla erat västbanken, ikväll är det inte Israel utan Solna som bombar er tillbaka till stenåldern.

    SvaraRadera
  18. snacka om nördigt att använda uttryck som nördigt. men sen är väl medel-ajikåaren 14 år med.

    SvaraRadera
  19. Välj Malmö MFF är fett mycket mer välskriven.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.