2006/07/15

Supporterfonden- I Blåvitts tjänst

SUPPORTERFONDEN Har du redan biljett till de matcher du tänker besöka? Har du redan köpt de souvenirer du vill ha? Är du redan medlem i IFK? Ta chansen att vara med och stärka Blåvitt på ytterligare ett kraftfullt sätt:


PlusGiro (PostGiro) gåva
Märk talongen med Pg numret ovan (438346-9) samt namn och telefonnummer. Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter.

Internetgåva
Föreningssparbanken, SEB, Handelsbanken
(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Pg 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

Kreditkortsbetalning (Payson)
Klicka bara på följande länk: online betalning. Välj sedan själv belopp. Vid detta betalalternativ tar Payson ut en viss avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%).

Inför nästa säsong kommer Blåvitt åter stå i ett läge där man slåss med andra föreningar om attraktiva spelare. Då blir varenda krona som föreningen får in från olika håll blir viktig att ha med i beräkningarna. Därför är det av enorm vikt om vi Supportrar genom supporterfonden kan ge ännu en stor inkomstkälla till Blåvitt! Riskkapitalisterna organiseras- kom med i Supportrarnas egna tillskott av kapital, ge ditt stöd till Supporterfonden!

13 JULI: 193 hjältar har skänkt 75 982 kronor till IFK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.