2006/07/23

Anteckningar från källarhålet


Nedan publiceras ett utomordentligt underhållande stycke text. Kanske ett av de roligaste, sammanhållande textstycke som någonsin har plitats ihop.

Let me introduce you to Lemasive... writer of jokes. In a few moments, he will have written the funniest joke in the world... and, as a consequence, he will die ... laughing. (video)

Det hela dramat utspelar sig på Svenska Fans, närmare bestämt Forum 1891, Djurgårdens forum. Fullkomligt förbluffande, jag blev stum av häpnad, bragt ur fattningen, gripen av plötslig förfäran, är det såhär illa ställt med ny-djurgårdarna.


Namn: Lemasive » Har tippat DIF-ÖIS 9-0
Sänt: 2006-07-22 23:32:33
MarcusofaDown

Jag förstår att du är orolig för läget i klubben , men jag tror vi behöver en rejäl tankeställare. 2005 var inget bra år fast vi vann AS , det var mer ett betyg till den låga standarden i AS en något annat. Vi kommer aldrig att kunna konurrera och utveckla spelare till den nivå vi fans kräver om det inte satsas mer på träning. Jag är så jävla trött på att höra svenska proffs som kommer ut i europa säga,
- Oj vad hårt vi får träna så här har det aldrig varit...

Vistt vi har massat en hel del talanger men det känns mer som att vi har ett lag som kan dominera AS , med undantag för malmö så vad är det egentliga problemet idag i DIF? Jag tror att det helt ärligt är vår nya taktik , vi har värvat spelare i flera år efter en grundtanke. Helt plötsligt så får vi en tränare som inte tror på den iden och vänder på trianglen, vill ha ett annorlunda spel. Ja och vad händer då? Vi har massa spelare som inte passar in i det systemet utan måste lära om sig, känns faktiskt som om hela laget får lära sig en taktik på nytt.

18 kommentarer:

  1. "Helt plötsligt så får vi en tränare som inte tror på den iden och vänder på trianglen"

    Hahaha, för att citera Wernbloom: SICKET POPCORN!

    SvaraRadera
  2. Nedan publiceras ett utomordentligt underhållande stycke text. Kanske ett av de roligaste, sammanhållande textstycke som någonsin har plitats ihop.

    Let me introduce you to Lemasive... writer of jokes. In a few moments, he will have written the funniest joke in the world... and, as a consequence, he will die ... laughing. (video)


    Kanske det roligaste jag nånsin läst. UNDERBART.

    Sen:
    Vi kommer aldrig att kunna konurrera...
    ...Vistt vi har massat en hel del talanger men...

    VA I HELVETE!! HAHAHAHHAHAHAA!

    SvaraRadera
  3. . In a few moments, he will have written the funniest joke in the world... and, as a consequence, he will die ... laughing



    AAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAH FY FAN VA UNDERBART HELGE! CRED TILL TROLLHÄTTAN! HAHAHAAHA

    SvaraRadera
  4. Bra inlägg av Lemasive.. whoco

    SvaraRadera
  5. Ett tvättäkta stolpskott:

    "utveckla spelare till den nivå vi fans kräver om det inte satsas mer på träning"

    SvaraRadera
  6. "Helt plötsligt så får vi en tränare som inte tror på den iden och vänder på trianglen, vill ha ett annorlunda spel. Ja och vad händer då? Vi har massa spelare som inte passar in i det systemet utan måste lära om sig, känns faktiskt som om hela laget får lära sig en taktik på nytt."

    Haha, perfekt komponerat. Det finns en dynamik i hans inlägg som är underbar, en perfekt blandning mellan okunskap, vilja att dra slutsatser och ett komplett tillstånd av att vara en idiot. En rolig detalj är ju vad han tippat i nästa match, haha. En riktig stjärna.

    SvaraRadera
  7. Kan ärligt talat säga att jag inte förstår det roliga i inlägget, men det kanske bara är jag. Vad det gäller stavfelen så är det inte värre än det genomsnittliga inlägget på Änglarnas forum.

    SvaraRadera
  8. Allvarligt, jag garvar ihjäl mig...

    SvaraRadera
  9. dIF - en fara för svensk fotboll!

    SvaraRadera
  10. haha!!! sicken stolle!!

    SvaraRadera
  11. kan nån förklara exakt vad som är så extremt roligt med detta inlägg?
    Ska baraben verkligen publicera sån här totalt ointressant dynga?

    SvaraRadera
  12. Vi vill väldigt gärna behålla dig som besökare anonymous, du skriver väldigt ofta i våra trådar. Därför fortsätter vi att producera blaj, för det är bara då du skriver.

    Med vänliga hälsningar
    Baraben

    SvaraRadera
  13. öhhh va? det är första gången nånsin jag skriver, men skitsamma, kan du förklara dig. vad är poängen?

    SvaraRadera
  14. Aha, nu fattade jag HAHAHAHAHAHAAHAHAH

    För mig tar det extra lång tid för poletten att trilla ner!

    SvaraRadera
  15. Fan om Arne får för sig att VÄNDA på mittfältet. Då jävlar...

    SvaraRadera
  16. Jag ska vara helt ärligt.. det tar längre tid för hissen att gå hela vägen upp för mig... någon som kan förklara vad det roliga är? av folkets inlägg att dömma går jag miste om nått hysteriskt skôjj

    SvaraRadera
  17. kan tillägga att jag har tänkt på detta skämtet i flera dagar och konsulterat med mina vänner =)

    SvaraRadera
  18. Kan ju inte göra annat än att hålla med om att det var ett löjligt skrivet inlägg.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.