2006/07/04

Baraben håller öppen träning inför Rikets Änglar 3!

RIKETS ÄNGLAR 3 Lördagen den 19 Augusti går tredje upplagan av Supporterklubben Änglarnas internturnering Rikets Änglar och Baraben.com ställer för andra året upp med ett lag. Det här året ett revanchsuget lag som minns den svidande strafförlusten i kvartsfinalen mot de dåvarande regerande mästarna i Änglarna Lerum.

På Torsdag kväll 18:30 håller Baraben en öppen korpträning på Grimbos gräsplaner på Hisingen i Göteborg. Alla som vill lira lite boll är välkomna dit för att delta. Seriös scouting inför Rikets Änglar 3 kommer även finnas och visar man upp lite imponerande spel kan man räkna med väldigt lukrativa kontraktserbjudanden.

Grimbo ligger mot Skogome/Tuve, ungefär 10-15 minuters promenadväg från Backaplan. Med lokaltrafik åker man 52:an till Stora Arödsvägen och med bil kör man mot Tuve och tar av vid Gårda Johan och promenerar nerför sluttningen mot gräsplanerna.

Alla är välkomna!

----------------------------------------------------------------------

Stöd Blåvitt- skänk en slant till Supporterfonden 2006!

Vad är Supporterfonden?
Supporterfonden är en insamling av bidrag från alla med ett intresse för ett framgångsrikt IFK Göteborg. Vi organiserar genom detta projekt hundratals, förhoppningsvis snart tusentals IFK-fans att med små ekonomiska bidrag gemensamt bilda en enorm summa som skänks till IFK Göteborg i slutet av Februari 2007. Ett år där det är dags att visa hur inga motgångar, hur brutala de än må kännas, kan splittra oss Blåvita från att i alla väder stå bakom Göteborgskamraterna.

Vill du känna att du kan vara med och stärka Blåvitt? Kom med i vårt supporterupprop- lämna ditt bidrag till Supporterfonden!

Supporterfonden den 4 Juli:
- 193 fondhjältar från 74 orter
har skänkt
- 75 582 kronor

10 kommentarer:

  1. haha nu kommer 50 pers. Mats Persson först i ledet... ;)

    SvaraRadera
  2. Jag kan inte vara med o spela tyvärr, men jag är givetvis med er i hjärtat gubbar:-) Forza Baraben-laget!

    SvaraRadera
  3. BAAAAAAAAARABEN, BAAAAAAAAAARABEN, BARABEN BARABEN BARABEN!


    Jag kommer!

    SvaraRadera
  4. fan vilket hets det ska bli :D

    SvaraRadera
  5. Hade varit kul att vara med, men jobbar man i Växjö på veckorna så blir det svårt.

    SvaraRadera
  6. Jag skall komma & spärra er allihopa!

    SvaraRadera
  7. Tröjan!

    När kommer matchtröjan til försäljning?

    PAX!

    SvaraRadera
  8. Men Frankie, var skall man parkera bilen? Vaaaar??? ;-)

    SvaraRadera
  9. Kanske ska onda knät göra storcomeback, hm. Ser ni ett par neongula Diadora så vet ni vem det är. Ni kan kalla mig "Amos".

    Förgylla tillställningen med min extremt kompletta fotbollsstil; Byggnad som får Crouch att verka fet, teknik som inte ens Ölme kan matcha toppat med en löpvilja som får Teddy Lucic att framstå som ambitiös. Komplett är ordet...

    stellham> Bilen ställer du lämpligen i Angereds Centrum. Det är som bekant gratis att parkera där. Annars vet jag ett bra ställe i Gamlestan också.

    SvaraRadera
  10. Ville bara inflika att länken är felaktig...den går till Håkan Milds tröja-tävlingen, inte till Rikets Änglar-texten...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.