2006/07/28

Ulanders karriär över?

IFK Rykteskanalerna har sagt det under en längre tid. En källas "farsar kiropraktor" hade spekulerat i att Martin Ulanders tid på fotbollsplanen var över. Blåvite läkaren Spiros nekade att kommentera frågan till Baraben.com under "doctor patient confidentiality" och det har gått en evighet sedan han spelade match i våra kära färger.

Oavsett om vi sett Martin Ulander i sin sista match för Blåvitt eller inte är det alltid tragiskt när en lovande fotbollsspelare har så svåra skadeproblem att han ens måste gå i tankarna om att lägga av. Synd är bara förnamnet, för visst var han en fin speedkula så länge det varade?

9 kommentarer:

  1. Synd om Ulander.Tycker det är en riktigt bra fotbollsspelare, hoppas att han kommer tillbaka.

    SvaraRadera
  2. synd. han fick aldrig riktigt visa sin talang här. lite symptomatiskt med tanke på de värvningar av mogna spelare som ifk gjort de senaste fem, sex åren.

    SvaraRadera
  3. Ulander hade lätt varit bland de 3-bästa i Blåvitt enligt min källa i Blåvitt.Jävligt synd

    SvaraRadera
  4. Bara att tummarna att han kommer tillbaka. Det finns en plats för dig i Blåvitt, Ula!

    SvaraRadera
  5. Hur många matcher har Ulander gjort i Blåvitt? Jag mins bara en och det var debuten. Sen drog han på sig ett virus och efter det har det bara varit skada efter skada...

    SvaraRadera
  6. Han var grym mot Malmö...

    SvaraRadera
  7. Synd om han lägger av. Från de träningar jag sett när han deltagit har man sett vilken vinnarskalle han är.

    SvaraRadera
  8. Hur många Ulander går det på en match??

    SvaraRadera
  9. I snygg tröja dessutom.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.