2006/07/11

I höst kommer bössorna fram!

SUPPORTERFONDEN Supporterfonden har som tidigare fastställts planerat att anordna insamlingar i samband med IFK Göteborgs hemmamatcher under höstsäsongen 2006. Men insamlingen kommer inte att bedrivas i form av att man kastar ett par kronor i hinkar eller skålar. Istället har Supporterfonden valt att ansöka om tillstånd hos polismyndigheten i Västra Götaland för att få bedriva penninginsamling med bössor.

Det är lag på att polismyndigheten ger tillstånd för insamling med penningbössor och därför har vi valt den här mer säkra och seriösa varianten av insamling till Supporterfonden. Ansökan lämnas in måndag 10 Juli och kommer att innefatta följande matcher i höst:

28/9 Blåvitt- Elfsborg
18/9 Öis- Blåvitt
25/9 Blåvitt- Gais
14/10 Blåvitt- Djurgården
23/10 Blåvitt- Kalmar
5/11 Blåvitt- Halmstad

Så i väntan på svar från polismyndigheterna söker vi er fondhjältar och supportrar som vill vara med och hjälpa till med insamlingen! Se till att det skramlar i Supporterfondens bössor i höst- ta chansen att vara med för att stärka Blåvitt ekonomiskt!

Maila Supporterfonden om du vill hjälpa till!

I väntan på fondens bössor på Ullevi går det naturligtvis att skänka på alla de ordinarie visen till Supporterfonden: Internetgåva, Plusgirogåva (Svensk kassaservie & Bankkontor), SMS-gåva och Payson (Kreditkortsgåva)!

7 kommentarer:

  1. Helsingborg kommer att dra mer mot häcken än vad vi gjorde... 15900 redan sålda. Den stan är fylld av "Henkesupportrar" ;)

    SvaraRadera
  2. Tydligen är det många som gillar Henke även i Häckens supporterklubb (ja, det finns tydligen en sån) som tydligen ska ha någon form av bussresa ner till Olympia.

    Vilken typ av minibuss dom åker i vet jag inte riktigt, men om det ska bära sig måste dom väl ändå vara fler än de närmast sörjande som bevittnade matchen på Gamla då Häcken knappt fick låna bollen mot Blåvitt.

    SvaraRadera
  3. Grattis. Rullar pengarna på i samma takt så kanske ni har råd med en anfallare av Patrik Elmanders snitt när säsongen är över.

    SvaraRadera
  4. det är supporterkultur när supportrarna hänger kvar på arenan (eller vad man nu ska kalla gamla ullevi) en HEL MÅNAD efter att matchen spelats den 28 augusti...

    SvaraRadera
  5. Låter bra med bössor. Jag kommer troligtvis att skänka mer i bössa än på andra sätt. Lätt att tömma plånboken på växel.

    SvaraRadera
  6. tja! Artful Ego & även blåvit in i själen, här!
    Har ett inlägg om Henkes "storhet" på min blogg, kom gärna dit! Enligt många med mig..är Henke förutom d han gjort på planen....en fuckin mediaprodukt! Han är inte d minsta ödmjuk.....vore d inte för sthlms-lagen & MFF, skulle jag önska att HIF åkte ur...
    Vi ses på gamla, välkomna in på Artful....Ut ur bastun hörs ett rop......Artful

    SvaraRadera
  7. bössor blir nog bra, men hinner polisen behandla er ansökan?

    vart köper man sådana bössor förresten?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.