2006/07/23

Baraben avslöjar: Blåvitt startar tv-program!

IFK GÖTEBORG Under de senaste veckorna har Frölunda Indians förhandlat om att visa direktsänd träningshockey på den nya Göteborgskanalen "Kanal Lokal". Man har dessutom ambition att sända ett veckomagasin om klubben på kanalen. I samma veva kan Baraben avslöja att IFK Göteborg har liknande planer.

Enligt vad vår källa erfar så kommer Blåvitt att börja sända Web-tv via sin hemsida i September. Ambitionen är att skapa ett fotbollsmagasin som på sikt ska sändas varje vecka men till en början kanske kommer med lite längre intervaller. Ett produktionsbolag skall hjälpa Blåvitt med själva sammansättningen av programmet och huvuddragen kommer att handla om Blåvitts aktuella spel, träningar och allmäna händelser kring främst A-laget. Att vi kommer få se en hel del välkända ansikten i programmet är väl inte någon större högoddsare...

Nät-tv initiativet av föreningen är mer än välkommet även fast det kommer år efter exempelvis Expressens, Aftonbladets och Svenskafans nät-tv satsningar. Speciellt nu när hockeyindianerna storsatsar på tv-sända matcher och magasin borde väl inte Blåvitts ambitioner ligga lägre än så? Så det naturliga steget för magasinet är att inom kort ta ett kliv från webben till en tv nära dig? I vilket fall är detta ett välkommet fall framåt som vi ser.

18 kommentarer:

  1. Låter spännande. Hoppas bara att de gör något bra av det så att det inte känns taffligt och amatörmässigt. Som det sägs i arikeln så har web-tv funnits ett bra tag nu så det finns inga ursäkter för att komma med en taskig produkt.

    SvaraRadera
  2. Jag tror inte på nåt som vi skriver på Baraben. Vi har för länge sedan förbrukat vårt förtroende!

    SvaraRadera
  3. detta låter ju intressant som fan. men som sägs i artikeln, varför bara på weben? känns ganska 2002...

    SvaraRadera
  4. Avslöjar ? Det stod ju i tidningen häromdan..

    SvaraRadera
  5. tidingen? vem fan läser tidningar när baraben finns!

    SvaraRadera
  6. I vilken tidning?

    SvaraRadera
  7. Det stod en helsida om detta i GT i fredags med exakt samma info. Snyggt avslöjande, men tror ni inte folk läser tidningar eller?

    SvaraRadera
  8. Baraben "avslöjar"

    jo tjena, visst, säkert. Hur gammal nyhet somhelst, börjar nu få nyhetstorka?

    SvaraRadera
  9. BARABEN AVSLÖJAR ATT GT TIDIGARE AVSLÖJAT ATT.......

    SvaraRadera
  10. Jag vet inte vad blåvitts ambitioner är när man inte kan updatera sin hemsida.. Tittar man på truppen på ifkgoteborg.se så finns nr 22 Wendt kvar i truppen.. kanske dax att ta bort honom.. eller ?? Gör ett bra jobb med det befintliga istället för att starta nya projekt som blir...

    SvaraRadera
  11. Anonymous said...

    Baraben "avslöjar"

    jo tjena, visst, säkert. Hur gammal nyhet somhelst, börjar nu få nyhetstorka?

    sö jul 23, 06:27:57 PM


    Harrejafflar, vi vet alla att det är ni nollor på SVenskafans som sitter och lipar så varför stå anonymt? Jävla clowner.

    SvaraRadera
  12. Web-tv? hahahahaah sicka klåpare. sen har de ju nylanserat SCHYTTS med nyligen som blåvitt-musik. idiotin på kamratgården vet inga gränser.

    DAGS ATT VAKNA UPP- ÅRET ÄR 2006.

    SvaraRadera
  13. mlp:

    Sluta med visioner o stora planer, ta bort ett namn istället. Har jag fattat rätt?

    Truppsidan är väldigt viktig för dig eller?

    SvaraRadera
  14. daffy/ Jag förstår honom helt och hållet. Det handlar om proffessionalism. Vi talar om en förening som inte dirket har mängder av den varan. Den nya hemsidan är ju inte direkt någon klass-sida trots allt tjat om hur bra den skulle bli. Vad är det för amatör som har hand om den?

    SvaraRadera
  15. Shcytts i repris inget märkligt med det skivan har inte tidigare getts ut på DVD.

    Var det inte några andra som höll på med lite moderna inspelningar nu. Har för mig det var uppe på officiella för någon månad sedan.

    Web tv behöver inte vara fel åtminstone till att börja med.

    Bara det görs bra.

    SvaraRadera
  16. duffy// nä spelar sidan är inte viktig men man skall ha en uppdaterad sådan.. kolla in tex andra klubbars hemsidor.. när wendt gick till FCK så var jag inne på deras sida.. då forstod jag vilken lite amatörklubb vi är i jämförelse... Vilken skillnad.. där var det klass och proffsigt.. hade stora forhoppningar på IFKs nya sida men den är lika kass som den alltid har vart...

    Jo.. man skall ha en uppdaterad hemsda.. det är viktigt!! det spelar ingen roll om det är historiksidan eller om det är trupp sidan uppdaterad skall den vara..

    Tycker att det är bra att man försöker hitta på "nya !?!?" saker i IFK men kan man inte sköta det gamla på ett proffsigt sätt så kommer det nya bara bli skit!! Det är min syn iaf..

    SvaraRadera
  17. Svar till Anonymous said: He,he,he. Ganska roligt att du vill ha professionalism när du inte ens kan stava till detta ord...
    Håller förövrigt med om den kritik som riktats mot Blåvitts hemsida. Har kollat runt lite på andra klubbar/föreningars sidor och man kan konstatera att den inte direkt håller någon hög klass i jämförelse. Den känns alldeles för plottrig och nersmetad med reklamblaffor.

    SvaraRadera
  18. kritiken mot hemsidan är helt klart befogad men om jag får välja mellan en sajt höga ambitioner som är dåligt skött och en sajt med låga ambitioner som är dåligt skött, så väljer jag den första.

    borde ju vara ganska lätt att få tag i någon supporter som gärna hjälper till med den dagliga driften kan jag tycka.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.