2006/07/01

Känner dina vänner till Supporterfonden?

SUPPORTERFONDEN Man kan hjälpa Supporterfondens supporterinsamling till Blåvitt på många fler sätt än att skänka gåvor. Först och främst har en svartvit PDF-flyer kommit upp på reklamsidan som vem som helst kan ladda ner och sätta upp på sin arbetsplats, skola eller i sitt närområde. Genom att sprida reklam för projektet växer vi bland alla stadens Änglar!

Tipsa eller utmana en vän
En populär funktion heter "Tipsa eller utmana" där du kan skicka ett färdigt brev till någon som du känner. Genom att trycka in dina vänner, arbetskamraters eller bekantas mailadresser och ditt namn så skickas ett automatiserat mail ut med en uppmaning till den personen att delta i Supporterfondens insamling till Blåvitt. Gôrlätt och smidigt!

Interaktivitet
Vår reklamsida har även fått en sektion som heter "Interaktivitet" där vi har lagt upp möjligheten för dig med egen hemsida eller blogg att kopiera in den angivna koden och på så sätt få upp rutan med "Senaste fem bidragsgivarna" på just din hemsida!

Så sprid budskapet- Supporterfonden i stöd för Blåvitt!


PlusGiro (PostGiro) gåva
Märk talongen med Pg numret ovan (438346-9) samt namn, telefonnummer och eventuell mailadress. Vill du vara anonym så behöver du inte lämna några uppgifter.

Internetgåva
Föreningssparbanken, SEB, Handelsbanken
(Övriga nätbanker fungerar naturligvis de med)
Ange Pg 438346-9 som en verifierad mottagare och gör din insättning. Glöm ej att lämna namn och telefonnummer om du vill stå med i listan över givare och få chansen att tävla om priser.

Kreditkortsbetalning (Payson)
Klicka bara på följande länk: online betalning. Välj sedan själv belopp. Vid detta betalalternativ tar Payson ut en viss avgift för det du skänker till Supporterfonden, det framgår när du klickar på länken vilka avgifter Payson tar ut (3:- + 3%).

6 kommentarer:

  1. flygbladsutdelning på matcherna!!!

    SvaraRadera
  2. Skulle det inte inte vara någon forma av satsning på några matcher i sommar? något speciellt planerat? aik hemma skulle väl kunna vara lämpligt i så fall.

    SvaraRadera
  3. det sägs att just aik hemma ska få fonden att synas?

    SvaraRadera
  4. Vad är det för idé att skänka pengar till en klubb som ger lika mycket, som den totala summan skänkta pengar, till en enda spelare per månad?

    SvaraRadera
  5. pumpen

    Precis så låter det nog från fler än dig, vilket är en del i problemet till att summan inte är högre.

    Face it, blåvitt har sveriges slöaste och snålaste supportrar.

    SvaraRadera
  6. pumpen/ Ja för IFK behöver ju inte pengar till planer, ungdomssektion etc etc etc...

    Hade alla sponsorer resonerat lite barnsligt som dig skulle IFK (och alla andra klubbar för den delen) inte existera.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.