På gång


måndag 15 november 2010

Kanal Glenn: Målkavalkad 2010 (Del 4 av 4)

KANAL GLENN. I den fjärde och sista delen får ni se avslutningen på säsongen, där en av godbitarna är Tobias Sana's kanon i avslutningsmatchen hemma mot Gefle IF.Tidigare publicerade delar:

Kanal Glenn: Målkavalkad 2010 (Del 1 av 4)
Kanal Glenn: Målkavalkad 2010 (Del 2 av 4)
Kanal Glenn: Målkavalkad 2010 (Del 3 av 4)

8 kommentarer:

 1. Örebro SK har gjort klart med den 18-årige anfallstalangen William Atashkadeh från IFK Göteborg.

  SvaraRadera
 2. Hur fan kan man låta det hända? och blåvitt som vill satsa på ungdomar och sen går han gratis till en annan allsvensk klubb ;/

  SvaraRadera
 3. Fy fan vilken Balja av Sana!!!!

  SvaraRadera
 4. Känner ändå en viss saknad efter hammarby i allsvenskan. För det är inte kul att möta ett lag som brommapojkarna eller mjällby. Utan de roliga matcherna är gais, aik, djurgården, hammarby, elfsborg, mff, helsingborg och kanske i viss mån Häcken. Öis är också ett sånt lag som är kul att möta om man är ifkare fast för andra så är det nog rätt tråkigt (deras fans finns ej mer).

  SvaraRadera
 5. Tack Kanal Glenn för denna fantastiska målkavalkad. Några brillianta mål av Tobbe.

  SvaraRadera
 6. kanske dags att åtminstone kommentera Williams flytt.
  fan va illa rent ut sagt att vi inte lyckats hålla kvar en av våra talanger, de tyder mycket på att både vår säsong och start 11a ser helt fel ut. De borde kunna göras plats för honom i truppen så de är inte orsak nog att låta honom sticka.
  om vi säljer våra talanger hela jävla tiden, hur ska vi då kunna nå någonstans? antingen ändrar man på första 11an så man får plats med 2 forwards eller så, ger man fan i ungdomssatsning.
  de går inte bara att sälja, sälja och åter sälja HÅKAN!

  SvaraRadera
 7. släppa gratis...

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.