2009/03/08

Barcelona dag två: Klipp från förmiddagen

BARCA09. Teamet är tillfälligt utan stativ vilket innebar att det var en futil uppgift att försöka få några bra videoklipp från förmiddagens pass. Å andra sidan håller de klipp som ändå fixats ungefär samma kvalitet som träningen... Det var inte mycket som gick utespelarnas väg och när de dessutom lyckades med konststycket att starta anfall åt båda hållen samtidigt vet man att koncentrationen inte var på topp. Notera för all del mitt misslyckade försök till att kväva skrattet efter det att Wernbloom för en gångs skull lyckas få bollen i mål och vrålar av glädje, varpå Jonas Olsson glatt underkänner det hela genom att ropa "Inget mål!".



Efter träningen sprang merparten av spelarna snabbt upp till sina rum, med utsikt över träningsplanen. Nicklas Carlsson glassade i solen med bar överkropp varpå Håkan Mild utbrast nerifrån planen "det är någonting som bländar där uppe!". Själv är jag mest rädd för att någon spelare ska balansera på balkongräcket, ramla ner och bryta alla möjliga ben i kroppen. Erik Lund var inte långt ifrån...

12 kommentarer:

  1. Haha, fan vad jag skrattade när man i det långa klippet hörde:

    -Fan, vad dåliga ni är.
    -Käften, vi leder.

    N Carlsson var väl den som replikerade och det med en fantastiskt bred stockholmska. Hehe, verkar vara en god stämning.

    Bra jobbat av er. Uppskattas riktigt mycket. Synd bara att ni är utmobbade av IFK-staben. ;-)

    /Fnyq

    SvaraRadera
  2. Att du inte hade stativ märktes knappt! Härligt med bilder! Bra jobbat feldgrau och ni andra nere i spanien :)

    SvaraRadera
  3. haha kul att se att dom blir så glad att gö mål på tränningen :P

    SvaraRadera
  4. Gött å se dom. Härligt jobbat baraben med klippen och rapporterna från Barcelona. Ska bli en intressant vecka.

    SvaraRadera
  5. Bra jobbat =)

    Bojkotta Gais borta! Dom ska inte driva upp priserna i GBG. Om alla änglar skulle bojkotta matchen så kommer det bara bli 4-5000 på matchen. Vi drar fullt hus även om Gais skulle bojkotta oss. Vi måste fan protestera mot dessa kraftigt höjda priser. Fotboll är en sport för alla o inte bara dom med pengar...

    Vet att det är fel forum men vi måste nå ut överallt. Sprid vidare!!

    Tack för ordet..

    SvaraRadera
  6. Hoppas detta var en tillfällig svacka i träningen, ser grymt flamsigt ut! Kassa inlägg slarviga armhävningar, som kalvar på grönbete?

    SvaraRadera
  7. Crossbollarna höll ju ändå en ok kvalitet, sen att inläggen och avsluten sög är ju en annan femma... Roligast var det väldigt tydliga "FITTA" som ekade över nejden...

    SvaraRadera
  8. Vem är den blonda tjejen i klippet? Massören? Och varför kramar hon en av spelarna? Kanske en lovestory? Följ gärna upp DET!!!

    SvaraRadera
  9. Tjejen är sjukgymnasten Stina Hedin, spelaren är Robin Söder, och förhållandet dem emellan kan väl snarare beskrivas som "mamma och son" än "spelare och flickvän"... ;)

    SvaraRadera
  10. Henke: Det ser ut som sjukgymnast Stina Hedin som kramar om Robin Söder. Det vore bra snaskigt om kramen var mer än moderlig för hon är ungefär lika gammal som 2½ Robin Södrar, skulle jag tro. ;)

    SvaraRadera
  11. Jävlar vilken dålig kvalitet på inläggen i översta klippet! Jag som tycker att vi är dålig på inlägg i div 4.. Vi hade iaf fått en fet utskällning för den oskärpan.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.