2009/03/09

Barcelona dag tre: Klipp från gårdagen

BARCA09. Här kommer ytterligare två klipp från gårdagens eftermiddagsträning. Första klippet visar målvakternas förmåga att hantera bollen med fötterna. Det har varit en del målvaktsträning där övningarna går ut på att just kontrollera bollen med fötterna, vilket är kul att se. Att ha en målvakt som är säker även utan hjälp av händerna och som snabbt kan sätta igång spelet, eller i värsta fall hjälpa backlinjen att spela sig ur hög press, är en oerhörd fördel.



Andra klippet visar en sekvens ur den händelserika tredje och avslutande 10-minutersperioden av elvamannaspelet som avslutade gårdagen. Först är det blått lag som tar sig fram på högerkanten ner till hörnflaggan där Söder dribblar runt lite och lyckas tråckla in bollen vilken dock bryts varpå orange lag snabbt kontrar och lyckas få ett bra avslut på mål genom Hysén. Efterföljande hörna blev resultatlös.



Kameran har varit ute på hemligt uppdrag under dagen så klipp från förmiddagsträningen och det hemliga uppdraget kommer under kvällen.

5 kommentarer:

  1. Riktigt bra rapportering so far. Keep it up!

    Hade för övrigt gärna sett en lista på vem som sover med vem, om det går att fixa. Vem frå t.ex. dra lastet att sova med råttan ;)

    SvaraRadera
  2. Härlig rapportering.

    Har en fråga, är alla spelare med nere i spanien? För jag hörde en fågel viska om att Petter Björlund har dragit till sig intresse från en klubb som vill låna honom.

    SvaraRadera
  3. Vart liras matchen i morgon?

    SvaraRadera
  4. helt underbart! keep up the good work!

    SvaraRadera
  5. Björlund är inte i Spanien, inte heller Ettéus.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.