2010/08/23

Vem har Sveriges snyggaste Blåvitt-gadd?

BLÅVIT GADD. I Juni 2007 höll BaraBen den första omgången av vår tatueringstävling "Blåvit gadd" - och nu är den tillbaka. Som det första av många höstfiranden av BaraBens femårsjubileum presenterar vi här och nu en comeback: Blåvit gadd 2010!

Reglerna för tävlingen är enkla:
1. Du tatuerar dig med något Blåvittrelaterat.
2. Du tar en bild på din tatuering.
3. Du mailar bilden till kontakt@baraben.com
4. Läsarna röstar fram sina favoriter helt utifrån sin egen tycke och smak.

Vinnaren som ni läsare sedan röstar fram kan inte bara titulera sig "svensk mästare i Blåvit gadd", få respekt från tusentals andra blåvita - utan vinner även en skön go present från BaraBens souvenishop Alternativa Shopen. 2007 års vinnare blev "Göteborg" som plockade hem finalomröstningen före bidragen "Evigt trogen" och "Loggan".

Glöm inte att skriva med ditt namn eller något alias/nickname i mejlet. Skriv med något även om du vill vara anonym - så att vi kan hålla koll på vem som blir vinnare senare i höst. Tävlingen kommer att fortgå under minst en månads tid (till slutet av september), eller tills ni slutar skicka in era bidrag till oss. Det finns inga krav på att tatueringarna skall vara nygjorda, tvärtom är alla Göteborgs/Blåvitt/Ängla-bidrag mer än välkomna!

chansen att vinna Blåvit Gadd 2010!

6 kommentarer:

 1. kan man skicka in tatueringar som varit med 2007?

  SvaraRadera
 2. Anonym 19:16/ Jajjemen, alla bidrag är välkomna och förhoppningen är att vi kan få in så många att vi kan ge läsarna ett stort underlag för att ta ett bra beslut om vilken gadd som är snyggast!

  SvaraRadera
 3. Har faktiskt använt inspiration från förra tävlingen inför kommande tatuering!
  Dock så har jag ännu inte hunnit gjort någon så jag får passa i år och hoppas att tävlingen återkommer nästa år (då jag självklart kommer sopa banan med alla andra).

  SvaraRadera
 4. Sådär, skickat in! När kommer bilderna upp?

  SvaraRadera
 5. Anonym 20:00/ Det kommer komma deltävlingar om det blir stort gensvar, alternativt en direkt final om vi får in få bidrag.

  SvaraRadera
 6. Delta white, Krystal Steale o Gauge är med i tävlingen va?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.