2010/08/11

Karl Svensson och Håkan Mild i ett hetsigt samtal

Utdrag från "Huvudspelet", ett porträtt på Karl Svensson i
senaste numret av fotbollsmagasinet Offside, som når läsare i dag.

Offside #5 2010 innehåller även en läsvärd långintervju som Henrik Ystén gjort med Pontus Wernbloom, om hans tid i Blåvitt och om det nya fotbollslandslaget. Tidningen når prenumeranter mellan onsdag-fredag i den här veckan och finns att köpa hos välsorterade tidningsförsäljare och tobaksbutiker.

24 kommentarer:

 1. Denna kille brinner verkligen för blåvitt.
  Är helt säker att han kommer tillbaka, och han är så efterlängtad!

  SvaraRadera
 2. Brinner för blåvitt, säkert. Det var ingen annan klubb som ville ha honom, blåvitt betalar bra lön och Håkan gullar med honom. Brinner not!

  SvaraRadera
 3. Gött snack Kalle. Kämpa på!

  SvaraRadera
 4. Kämpa Kalle! Jag hade älskat att se dig i gammal god form, jag tror på dig!

  SvaraRadera
 5. Det är en kille som verkligen är värd att få komma igen, efter en tuff period i sin karriär. De som önskar spelare i Karl Svenssons position illa är små små människor utan hjärta för fotbollens innersta väsen.

  SvaraRadera
 6. Kom igen Kalle!

  SvaraRadera
 7. Frnkie:
  Önskar honom illa?
  Rätt stor skillnad på att vara blåögt naiva som många varit en lång tid kontra att inse att killen är slut som spelare på den nivån som krävs hos oss.

  Kalle är säkert en kanongrabb, med det hindrar inte mig (och en del andra) att tycka att det, faktiskt, gullas en del med honom.

  Jag delar Kalles drömmar(SM-Guld, Blåvitt är mitt liv osv osv) men jag har inte en välbetald truppplats för det.

  SvaraRadera
 8. Sämsta köp någonsion! Det är tur att man inte vet hur många miljoner i sjön blåvitt slänger varje år på honom. Hade varit bättre om han slutat. Då hade vi ju sparat några miljoner iaf. Ser ingen framtid för honom i blåvitt. Dyre går före.

  SvaraRadera
 9. JJ nä du har en tränare som garanterar dig en startplats vad du än presterar. Så dålig var inte Kalle i början av säsongen när han fick spela. Hade vi varit i samma form som förra året hade de inte ändrat på ett vinnande lag och då hade Kalle fortfarande varit ordinarie och kanske hittat tillbaka till gammal fin form. Det är vad jag tror men nu fick han sig en ny knäck istället. Hoppas verkligen på att Kalle kommer tillbaka, det hade varit så underbart att se. Gör han inte det är det inte hans fel att IFK skrivit ett långt kontrakt...

  SvaraRadera
 10. Kom igen Kalle! Kämpa på, vi tror på dig!

  SvaraRadera
 11. klart man tycker lite synd om Kalle, men trots allt det här inte division fyra.

  Its all about om att prestera (dyyyyr lön :( )

  SvaraRadera
 12. Kom igen Kalle!!!

  SvaraRadera
 13. anonym 23:03/ Sämsta köp någonsin? Är du helt historielös eller? Vi köpte bland annat en kille från Gais för sanslösa 6.2 miljoner kronor inför den här säsongen. DET är vad som kallas katastrofvärvning det.

  SvaraRadera
 14. anonym 23:57. Vet du vad kalle kostade eller? Han lär ha bra mycket mer i månaden än Pär. Detta är pärs första år, han konkurerar med hysén. Kalle har nött bänk i 2 år och han konkurera med Hjalmar. Lite skillnad"

  PS Älska PW

  SvaraRadera
 15. Pär är fiasko2010-08-12 00:20

  anonym 00:14/ Tror du Gais-Pär spelar gratis eller? Han har en lön som är i nivå med Kalle Svensson ditt geni. Utöver det så har vi betalt sanslösa 6.2 miljoner för att få hit honom och han är helt ute i iskylan efter snart en hel säsong. Och nej, han konkurrerar inte med Hysén utan om platsen bakom Hysén - och inte ens med Hysén skadad i två mångader kunde Pär ens komma nära startelvan.

  SvaraRadera
 16. När man läser artikeln så vill man bara mer och mer att Kalle ska komma tillbaka och få vinna ett guld som startspelare!

  SvaraRadera
 17. Sämsta köp någonsion

  SvaraRadera
 18. Kan ju bara hoppas på att Kalle kommer tillbaks i god form, båda för hans egen skull men också för att föreningen skall få nått tillbaks för sin investering.
  Tar jag bort mina "känslor" anser jag dock att värvningen var ett rejält nerköp, detta gäller även Pärlan och detta utan några känslor inblandade.

  SvaraRadera
 19. Betalade Blåvitt något för Kalle? Kommer mest ihåg att han kom hem med uselt självförtroende och form och man då inte räknade med honom första säsongen. Nu har tiden rullat iväg och tyvärr tror jag det bästa för Kalle vore en ny omgivning. Kanske öis i superettan? Där kunde han spela med mindre press och framförallt kanske kunna ta en plats.
  Pärlan tror jag vi får nytta av framöver. Grabben är inte så gammal och måste få lite tid.
  //Karlsson

  SvaraRadera
 20. Köpet av Kalle var ett jättebra köp - ett 25årigt proffs med landslagsmeriter för några få miljoner - men det finns ALDRIG några garantier i denna branschen. Kalle var i princip ett likadant köp som Tobbe. Kalle kunde lika gärna ha återhämtat sig till att bli en allsvensk dominant precis som Tobbe. Men sånt är livet, små skillnader får stora konsekvenser.

  Och man blir ju väldigt oimponerad över folk som i efterhand "visste" att det skulle gå dåligt. Yea right. Och hade det blivit succe istället hade ni vetat det med.

  Nä, hoppas Kalle kan bryta ihop och komma igen. Det är ju inte som att han fick sin landslagsplats i flingpaketet, han HAR en otroligt stor potential. Hoppas att vi får se den återvända under den återstående kontraktstiden.

  /Dunderdan

  SvaraRadera
 21. Komigen Kalle!!! Har alltid trott på dig!

  SvaraRadera
 22. Crossa kom tillbaks!!!!! Jag tror på dej !!!!! Jag vet att du brinner för IFK. Du har möjlighet att vinna skyttligan och sen gå vidare i europa ! Kom tillbaka till oss !!!!!

  SvaraRadera
 23. Sämsta köp

  SvaraRadera
 24. vad har hänt med Karl Svensson. Skadad igen?

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.