2010/08/30

Peps ryter till mot bortskämda fotbollsspelare...

19 kommentarer:

 1. Pep tjänar nog en hel del pengar han med.. och att inte kunna hantera en stjärna är minst lika illa som vad zlatan gjorde. Tycker vi skall vara partiska för våra egna svenska spelare. Eller skall vi klanka ner på Berg som byter klubb lite då och då. Han har väl varit i fler klubbar nu än zlatan vid hans ålder.

  Zlatan går ner i lön nu faktiskt.

  och jo jag vet att det är med humor ni lägger upp detta.

  SvaraRadera
 2. Zlatan svensk? Knappast! En bortskämd bosnisk diva utan något som helst klubbhjärta eller känsla för Sverige!

  Fy Faan!

  SvaraRadera
 3. han är ju först och främst utlånad första året vilket innebär att han har samma kontrakt bara att klubbarna delat upp lönen

  SvaraRadera
 4. det ända spänningsmomentet i landslagsfotboll är att sitta och hoppas att inga blåvita spelare, just nu hysén går sönder i detta bonnejippo.
  Först kommer klubblaget sen kommer ingenting, sen kommer ingenting sen kanske man kan hålla en halv tumme för chippen, anders svensson o.s.v tillsammans med miffmiffare och aikare.

  avd. vem fan är den där jävla zlatan som alla snackar om?

  SvaraRadera
 5. Zlatan är egentligen en sånn där äcklig Ghetto-unge som alla hatade i skolan. Det var han som var den där killen som spöade folk för minsta lilla och trodde att han ägde fotbolls-planen på rasterna.

  Det här speglar av sig. Hans ego och avsaknad av empati och sympati visar ett dåligt exempel. Dessvärre kommer det här missgynna svensk fotboll på längre sikt då alla dagens ungdomar ser upp till Zlatan och har honom som förebild.

  Folk gnällde på att Sjöberg visade dålig karaktär när han hade lite koks på sig på Lounge. Frågan är om inte alla de negativa personliga egenskaperna Zlatan utstrålar är värre än det miss-tramp Sjöberg gjorde.

  Jag förutspår att vi kommer att få en generation med yngre fotbolls-spelare som alla tror att de ska bli nästa Zlatan och därmed tar till sig hans diva-attityd och ytterst dåliga sidor.

  SvaraRadera
 6. 00.32: Håller fullständigt med! Fullständigt!

  Vad som är ännu värre är att svensk media suger Zlatans kuk så hårt att det blir löjligt. Man får liksom samma känsla som under en misslyckad kärleksscen i någon misslyckad brudfilm när man ser på- och läser om den där juggen.

  SvaraRadera
 7. Jävla gnällrövar och smygrasister!

  SvaraRadera
 8. Oj trodde inte det var så dåligt ställt i Leden. Smygrasiter allihoppa. Teknisk fotboll.. nej för fan.. vi skall leva på långa bollar på bengt. Suck. Det är för jävligt när folk tror på sig själva. Illa. Zlatan är ju värdelös.

  SvaraRadera
 9. Fan, vad det är mycket rasister som skriver på i kommentatorsfälten på BaraBen. Helt overkligt.

  SvaraRadera
 10. brauð með smjöri

  SvaraRadera
 11. Kritisera Zlatan och du är rasist? Jaha, så han får inte kritiseras överhuvudtaget? All kritik av skitstöveln är nämligen rasism! Vilka jävla nötter det finns i leden!
  Måste vara gaisare som nästlat sig in!

  SvaraRadera
 12. Jaja, rasism är precis det som det handlar om! Alla här som någonsin skrivit något ont om Hjalmar är rasister!!! För om man kritiserar en enskild individ av en annan nationalitet än Svensk, då är man rasist! Puckon!

  anonym 00:32. Du har helt rätt!

  SvaraRadera
 13. Löjeväckande med medias okritiska beundran och besatthet av Zlatan. En halvkorkad kille som sparkar boll och berikar sig själv med fullständigt orimliga belopp för denna sin insats. Lite sans och måtta vore klädsamt av all media som kallar sig seriös!
  Vad fan har han uträttat för någon annan än sig själv?

  SvaraRadera
 14. Pep är sektledaren i ett korgosse lag, stick inte ut och ha karaktär det gillar inte Gardiola
  Ture, Eto´, Zlatan, mfl
  Nu spelar Zlatan med ett lag som hanterar stjärnor
  Zlatan Pato, Ronaldinho, Robinho
  so bye sekten barca

  SvaraRadera
 15. Anonym sa...
  Zlatan svensk? Knappast! En bortskämd bosnisk diva utan något som helst klubbhjärta eller känsla för Sverige!

  Anonym sa...
  Zlatan är egentligen en sånn där äcklig Ghetto-unge som alla hatade i skolan. Det var han som var den där killen som spöade folk för minsta lilla och trodde att han ägde fotbolls-planen på rasterna.

  Inte rasism.. okej.

  Öppna ögonen

  SvaraRadera
 16. Född i Sverige, svensk medborgare alltså svensk.

  Han går ner i lön i Milan. Det är ju bra för Milan.

  Tyvärr är hans "rådgivare" och agent Raiola en smutsig fisk. Zlatan och Raiola gör sig besvärliga och vips så får han byta klubb.
  Hoppas för hans egen skull att han stannar i Milan och får vinna CL. För Milan vinner CL till slut och förhoppningsvis med Zlatan i laget.

  SvaraRadera
 17. Anonym 08.29:

  "Zlatan är egentligen en sånn där äcklig Ghetto-unge som alla hatade i skolan. Det var han som var den där killen som spöade folk för minsta lilla och trodde att han ägde fotbolls-planen på rasterna."

  Vart är rasismen i texten?
  Ghetto-unge är ett samlingsbegrepp för ungdomar oavsett etnicitet som lever i förorten och ställer till trubbel....

  SvaraRadera
 18. Jag tycker att Zlatan beter sig som en bortskämd unge
  I Sverige har alla bara krusat och
  fjäskat för honom båda de senaste landslagstränarna

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.