2010/08/20

Fuck off Djurgården, you ain't got...

12 kommentarer:

  1. why in english?

    SvaraRadera
  2. Jag är trött på vår historia. Klubben sköts inte helt klockrent nu och det påverkar möjligheterna till att skriva ny historia.

    SvaraRadera
  3. Minns att typ GFK drog igång denna utanför hemmapremiären 2009. Tog några sekunder sen stormade "dom fina grabbarna" vår ståplatsentré. Om det var ramsans verk vet jag inte, i såfall tog dom åt sig av den :P

    SvaraRadera
  4. denna är riktigt tung!! : )

    SvaraRadera
  5. Gillar inte knivar

    Att påstå att DIF inte har någon historia är dessutom felaktigt

    SvaraRadera
  6. Aldrig fel att hetsa Djurgårdare, men denna ramsan borde ju vara
    om Hammarby istället, där har du en klubb med NOLL historia

    SvaraRadera
  7. att folk fortfarande har mage att komma o klaga på denna, jävla nötter. den visas alltid här på baraben som hets inför dif. och den e klockren!

    SvaraRadera
  8. Tänk efter före2010-08-21 11:56

    anonym 08:56/ Men det är ju det som är hela poängen, att Djurgården som har tvåsiffrigt med guld och tycker de har meriter inte har ett skit jämfört med oss. Därför blir det även roligt att jävlas med dem på det sättet...

    SvaraRadera
  9. Alltid lika grym :)

    SvaraRadera
  10. Kan tyvärr inte åka på bortamatchen mot DIF själv, men skämmes om inte denna klockrena ramsa ekar över hela hufudstaden imon!! ;) FRAMÅT KAMRATER!

    SvaraRadera
  11. Kan tyvärr inte åka på bortamatchen mot DIF själv, men skämmes om inte denna klockrena ramsa ekar över hela hufudstaden imon!! ;) FRAMÅT KAMRATER!

    SvaraRadera
  12. fuck off hammarby

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.