2007/08/04

Supporterfonden ångar på!


Supporterfonden fortsätter sin rivstart och kommer inom sin första månad sedan nyöppningen passera två positiva gränser:
50 stycken fondhjältar (46 just nu)
och 20 000 kronor insamlade (19 221 just nu)!

Den här rivstarten innebär att vi kommer att ha samlat in över en femtedel, eller 20 procent, av hela förra årets insamlade summa på mindre än en ynka månad! Härligt att se engagemanget från er Blåvita! Nu forsätter vi uppåt! En för alla- alla för Blåvitt!

Vad är supporterfonden?

Supporterfonden är en insamling av bidrag från alla med ett intresse för ett framgångsrikt IFK Göteborg. Vi organiserar tusentals IFK-supportar att med små ekonomiska bidrag gemensamt bilda en enorm pott som skänks till IFK Göteborg vid slutet av 2008. Det är dags att visa hur inga motgångar, hur brutala de än må kännas, kan splittra oss Blåvita från att i alla väder stå bakom Kamraterna.

Så vill du visa hur vi Blåvita står tillsammans och enas som stöd till vårt älskade Blåvitt? Vill du känna att du kan vara med och påverka IFK Göteborgs framtid? Kom med i vårt supporterupprop- lämna ditt bidrag till Supporterfonden!

Utan dig är vi inget.

En liten summa från en ensam ängel flyttar inga berg. Men tusentals gåvor från tusentals änglar i ett kollektiv kan bli del av den kraft som åter bär fram vårt Blåvitt till en position som Sveriges nummer ett! Nu tar vi krafttag för "Supporterfonden 2"! Tillsammans gör vi Blåvitt starkare!


Med vänliga hälsningar

Markus Hankins,
Projektledare Supporterfonden
http://www.supporterfonden.se

7 kommentarer:

  1. Som jag lovat på Alltid Blåvitts forum: 500:- när Hysén är helt klar. ///Rikard

    SvaraRadera
  2. Hur många var det som lovade att pynta in tusenlappar när Hysén blir klar? Över 10 pers va?

    SvaraRadera
  3. 20:12/ Tre av dem struntade i vadet och pyntade in sina gåvor på över 1000 kronor redan, bland annat jag själv. Men det är väl en 6-7 till som skulle trilla in med Hysén...

    SvaraRadera
  4. Brukar väl sätta in en liten slant varje månad men om Hysen blir klar så kommer jag nog balla ur och skicka en ett par hundra extra på stört. Tror att det finns en bra chans för en dubbling av supporterfondens storlek i år!

    SvaraRadera
  5. jeppe/ Mmmm många ville se att det funkade och fick IFK:s officiella godkännande för att de skulle lägga in en gåva. Imponernade att ha fått med nästan 50 pers redan, det är nästan hälften av hela förra årets väl?

    SvaraRadera
  6. Nu är det totalt omkring 250 stycken som skänkt pengar till blåvitt genom supporterfonden. Det tycker jag är imponerande då jag tror att det finns betydligt fler som skulle göra det om dom bara visste att supporterfonden fanns, så låtom oss tala om supporterfonden för alla våra vänner!

    SvaraRadera
  7. Lasse/ Ja om alla 250 rekryterar 2-3 personer till så skulle projektet skjuta i höjden, men folk vill hela tiden ha allt serverat på räkmacka istället för att ta egna initiativ och hjälpa projektet framåt. Jag har börjat berätta för alla mina polare om detta nu, även om många känner till det lite skadar det inte att påminna och säga till dem att slänga in en slant då och då!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.