2007/08/19

Guld i både Rikets Änglar som Allsvenskan?

RIKETS ÄNGLAR Med ett väl inplanerat ösregn inleddes fjärde upplagan av Rikets Änglar, den årliga sjumannaturneringen för blåvit supporterfotboll. Efter att Baraben.com vann dubbeln, seger i både fotboll och kunskapsquiz under 2006 så ställde vi i år upp med två lag, Supporterfondens Hjältar och Barabens Glenn Army.

Bägge lagen misslyckades dock med att gå vidare från slutspelet och satsade kanske lite för mycket på att dricka öl och leka hejarklack (läs: trackassera de kompisar och bloggare som agerat judas och inte spelade för något av Baraben-lagen) för att hålla fokus på själva fotbollen. Turneringen vanns till slut av "Dennis Wise Farmarlag", det för dagen starkaste av hela 25 deltagande lag.

En riktigt rolig detalj var att ett renodlat tjejlag ställde upp för första gången i turneringen. De hette "Hot chicks" och fick varma applåder och stor uppskattning av både andra deltagare som turneringsarrangören Supporterklubben Änglarna. Även om tonårstjejerna "Hot chicks" hade lite problem att hävda sig på fotbollsplanen så är det hög tid att kvinnor tar en lite större roll och plats bland våra supportrar. Kul att se tjejerna ställa upp och dessutom skaka Barabens lag rejält, de lyckades dock vinna med ynka 1-0 till slut.

Framåt kvällen samlades hundratalet blåvita på Harrys för prisutdelningen där Adam Johansson var prisutdelare för kvällen. Inte nog med att han öste beröm över supportrarnas insats på matcherna, han utlovade mer eller mindre ett SM-guld om supportrarna fortsatte med sitt fina stöd. Men även om Blåvitts A-trupp misslyckas med sin guldjakt i höst så har ett gäng blåvita i alla fall vunnit något. I år blev vinnarna "Dennis Wise Farmarlag", grattis grabbar!
___________________________________________________________
På silly season fronten kan väl nämnas att Blåvittshopen i förra veckan beställt ett stort antal matchtröjor med trycket "Hysén" på ryggen. Det kryper närmare en presskonferens nu och om planeringen går vägen skall supportrarna kunna inhandla sin egen Hysén-matchtröja redan minuterna efter den inplanerade presskonferensen där Hysén presenteras som blåvit...
___________________________________________________________
Vidare har Jonas Olssons och Håkan Milds studiebesök på Rambergsvallen nu renderat i allt mer tydliga spekulationer kring om Dioh Williams kan bli klar för Blåvitt inom de två veckor som är kvar av transferfönstret i sommar. Williams har vid flera tillfällen varit het för IFK men någon affär har aldrig blivit av. Nu är frågan om Blåvitt väljer att förstärka med "Hisingens Henry" för att spetsa till truppen ytterligare inför höstens guldjakt? Nyckeln till om en affär kan bli av hänger nästan säkerligen på vart prislappen på Williams hamnar...

19 kommentarer:

  1. Vad är det för nummer på Hysén tröjan tro?

    SvaraRadera
  2. Saknar info om quizen, hur gick det iår? Hörde ett rykte om att Baraben inte ens lyckades komma bland de tre bästa....

    SvaraRadera
  3. Grattis wm! Ni är ett gäng sköna grabbar men ni borde ta eran "ungdomsorganisation" i örat

    SvaraRadera
  4. thomas turgoose/ Quizen med frågor om Supporterklubbens ordförandes mellannamn och liknande? INAVEL INAVEL INAVEL...

    SvaraRadera
  5. Hysén får nummer 7.

    SvaraRadera
  6. "På silly season fronten kan väl nämnas att Blåvittshopen i förra veckan beställt ett stort antal matchtröjor med trycket "Tobias Hysén" på ryggen."

    Kul... När började man skriva med förnamnet på matchtröjorna? :P Liten blooper där av er.

    SvaraRadera
  7. Vi har väl inte namn på tröjorna överhuvutaget eller heter alla volvo i efternamn?

    SvaraRadera
  8. intressant är att om man ser på de nummer som inte är upptagna är det två stycken i den blåvita truppen från 1-11 som är lediga, nämligen 2 och sju. Allt som oftast vänsterbackens och vänsterytterns tröja. Hysse kommer att få nummer sju. Frågan är om detta är ett tecken på att blåvitt är på jakt efter en vänsterback. För att kunna peta Hjalle, den svaga länken i försvaret. Vad tror vi?

    SvaraRadera
  9. Nummer två är enligt all tradition högerbackens nummer och nummer sju är högerytterns.

    SvaraRadera
  10. Numer 7 är Håkans numer och ingen annans.
    PUNKT

    SvaraRadera
  11. Trelig läsning.

    SvaraRadera
  12. Lill-Seb har nummer 2. Nummer 3 är dock ledigt.

    Lill-Seb måste fixa ett vänsterbacks-page (jmf Stenman, Dorsin, Edman, Patrik Karlsson, Wendt) innan han fixar allsvenskan.

    SvaraRadera
  13. Håller med anonym 18.12!

    Larsa: Tänkte också på det, alla lovande svenska ytterbackar på senare åren har sett likadana ut!

    SvaraRadera
  14. firade ni på Gamle Port igår?

    SvaraRadera
  15. Vilka "vann" gaisvästen då?

    SvaraRadera
  16. Nej vi firade på Harrys.

    Hot Chicks "vann" gajsvästen.

    SvaraRadera
  17. e det oscar wendt som står bredvid han med bucklan????

    SvaraRadera
  18. Bra Jobbat WM! :)

    SvaraRadera
  19. Men herregud, de menar givetvis matchtröjan som man köper i Blåvittshopen med namn & nummer på - inte den spelarna själv spelar i.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.