2007/08/02

Ladda ner cupsegern i sin helhet!

FILDELNING Ikväll bjussar Baraben.com på cupsegern mot Mjällby i sin helhet. Ta dig till ThePirateBay och därifrån kan ni ladda ner hela sändningen från TV4+! Matchen som gick till förlängning vanns av Blåvitt efter en vändning från 1-0 till 1-2. Blåvita målskyttar blev George Mourad och Hjalmar Jonsson.

11 kommentarer:

  1. grymt!

    SEEDA! SEEDA! SEEDA!

    SvaraRadera
  2. Hörde att Henrik Pontén surfat lite här idag :)

    SvaraRadera
  3. [Vill man diskutera uppladdningen, matchen eller angränsande saker är det fritt fram. Är man Gaisare som vill kasta skit kan man surfa till någon annan sida.]

    SvaraRadera
  4. finns alla blåvitts matcher att ladda ner?

    SvaraRadera
  5. Ser att mitt sakliga inlägg tagits bort av Baraben.com-redaktionen. Jag tycker det är pinsamt, ingen smutskastning har förekommit, jag har bara konstaterat följande: Baraben.com lägger upp upphovsrättsskyddat material till nedladdning, Baraben.com driver insamling av pengar och uppmanar huligangrupperingar att delta. Jag tycker detta är pinsamt och Bara Ben sjunker i mina ögon genom detta, man kan inte ta er på allvar.

    SvaraRadera
  6. Jo, men det var bond-saxen, han är ngt urflippad, de andra på bloggen brukar kunna ta diskussion på ett ärligt sätt.

    SvaraRadera
  7. Vem fan vill se det här debaclet?

    SvaraRadera
  8. Bra att inlägget fick bli kvar denna gång. Är det ingen som kan svara på min fråga: varför håller baraben insamlingar tillsammans med huligangrupper och varför sprider man upphovsrättsskyddat material? En gång i tiden var detta en blogg att ta på allvar, men dessa båda incidenter gör att det är svårt att respektera Bara Ben. Jag tycker det är trist.

    SvaraRadera
  9. är la rätt många incsidenter som gör att man inte kan ta denna blogg på allvar eller?

    SvaraRadera
  10. Faktum är ju att Hankins gillar huliganer så klart att han ska samla in pengar me dem *rose&crown*

    SvaraRadera
  11. rykten säger att a-kasseFrankie tjänar en hel del pengar på baraben, alt. shopen och fonden...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.