2007/08/12

Slakten i Kalmar


Målen.



Intervjun.


Show Glenn.

24 kommentarer:

  1. Underbart var det!

    SvaraRadera
  2. Förvånasvärt dålig kvalitet på klippet.. sen kunde du väl sänkt ljudet på robert rövskog. Men 5-0 skojar man inte bort.

    SvaraRadera
  3. FYFAN MACKAN DU ÄR ALLTID VÄLKOMMEN TILLBAKA!!!!

    //Krille

    SvaraRadera
  4. Krädd till fyran att de tar en lång intervju med Berg och även visar lite från hyllningarna efteråt!

    Älska Blåvitt!

    SvaraRadera
  5. Får fucking rysningar!

    SvaraRadera
  6. Bättre kvalite är på gång.

    SvaraRadera
  7. Känns som ett klipp man kommer titta på om 10 år och nästan kissa på sig av välbehag.
    I samma nivå som klippen från CL, Brasse-Hasse mot malmö...

    Till och med kvaliteten är lika dålig som då.

    SvaraRadera
  8. Underbart! Vi älskar dig marcus!

    SvaraRadera
  9. Började nästan gråta när han intervjuades. Känns som att han verkligen har starka känslor för vår älskade klubb.

    Du har gjort mycket för oss under kort tid och är varmt välkommen tillbaka!

    /Roffe

    SvaraRadera
  10. Nu uppgraderat till bättre kvalité.

    SvaraRadera
  11. finns även en film filmad från klacken, www.filiponline.se.nu

    SvaraRadera
  12. ÄLSKA MARCUS BERG! så jävla gött..

    ska vi se om våra kära gestapo inspirerade SvFF kommer gå vidare med supportrarna som tog sig in till mackan.. tommie elgestål kommer höja säkerheten och allt blir skit igen, grooooov pitch invasion på malmö stadion när vi bärgar sm-guldet? sen en likadan på råsunda. och ullevi blir invaderat när trelleborg kommer till stan. SvFF kommer gråta blod... Hata SvFF!

    SvaraRadera
  13. "efter 5–0-segern firade fans och spelare tillsammans som om IFK Göteborg vunnit SM-guld."

    SvaraRadera
  14. GRATTIS MACKAN DET HÄR ÄR DU VÄRD. LYCKA TILL MED PROFFSLIVET I EUROPA. DU ÄR VÄLKOMMEN ATT AVSLUTA KARRIÄREN I BLÅVITT.
    OCH SÅ VILL VI SE DIG LANDSLAGET SNART.

    FORZA "MACKAN" ALLEZ, ALLEZ!!!

    /El Tomaso

    SvaraRadera
  15. Ola Wenström är riktigt skamlig

    SvaraRadera
  16. haha gött att min film blivit länkad hit!! najs mean dooo!

    SvaraRadera
  17. Tobbe är klar ! Hur jävla underbar är han inte? ALLA ÄLSKAR GLENN I GÖTEBORG !!

    SvaraRadera
  18. Härliga bilder på Glenn men vad är det för fjant som hela tiden vill sola sig i glansen hängande runt halsen på honom? Kunde ingen plockat bort den löjden?

    SvaraRadera
  19. va det nån som fick spelat in klippet med mackans alla mål för säsongen? hade vatt sketgrymt om nån la upp den på youtube!

    // Xezzo

    SvaraRadera
  20. anonym 22:53:

    Kan vara killen från flygplatstoan. En stalker.

    SvaraRadera
  21. IFK spelar riktigt bra. Bara en tidsfråga innan de kan komma att utmana i Europa igen. Vilket vi hoppas på för svensk fotbolls skull

    SvaraRadera
  22. SparkMan sa...
    IFK spelar riktigt bra. Bara en tidsfråga innan de kan komma att utmana i Europa igen. Vilket vi hoppas på för svensk fotbolls skull

    13/8/07 10:45


    Innebär det att du håller på Elfsborg mot Valencia? För svensk fotbolls skull? Detta är ju en aningen bisarr fråga. Man vill ju givetvis att Blåvitt skall vinna allsvenskan varje år och spela i CL. Och jag har länge suttit och garvat när andra svenska lag misslyckats i europa. Men jag har slutat med det nu. Det är dags att börja hålla på svenska lag i europa. Det är dags att svenska lag slår andra mindre kända lag och tar sig så långt som man kan förvänta sig. Vi måste börja ta för oss igen. Vi måste höja standarden i allsvenskan. Och då måste vi få in mer pengar i svensk fotboll på alla sätt vi kan. Det stora problemet för oss svenska lag är att vi inte lyckas behålla våra talanger och stjärnor. Elfsborg kommer med all säkerhet att åka ut mot Valencia. Och det kanske är räddningen för dom? Menar att om man som en småklubb kvalar in till CL så kommer man troligtvis att tappa sina bästa spelare. Man får rikligt med pengar för spel i CL. Men det är inte lätt att ersätta spelare hur som helst. Pengar är viktigt att ha. Men det är ingen garanti för fortsatta framgångar. Mackan ger oss en del sköna miljoner. Men lyckas vi fylla upp luckan efter honom? Jag hoppas verkligen det. Men helt enkelt blir det inte. Hoppas verkligen att vi själva får chansen i europa nästa säsong. Att vi kan spetsa till truppen och ta ett steg till i utvecklingen. Vi måste ställa in siktet högt. Men det lär behövas några bra nyförvärv. Nu känns ekonomin plötsligt riktigt god igen. Ett antal sköna miljoner för Mackan. Och ett riskkapitalbolag som säkert också kan skjuta till lite pengar. Värva inte en massa osäkra kort. Satsa krutet på 2-3 etablerade nyförvärv. Och låt sedan våra unga talanger få chansen också. Men det är viktigt att ha en bred trupp med spets om siktet är inställt på europa.

    SvaraRadera
  23. Säger bara Glenn Hysén, kungligt! En stor fotbollsspelare som numera mer än gärna bekantar sig med "udda människor" (FC Z, Pridefestivalen och står i blåvittklacken(för visst fan är vi lite udda, eller som Frankie Boy säkert skulle sagt - det är dem andra som är udda och vi som är normala).

    Bara så jäkla synd att DELAR AV klacken har en IQ som hade fått Bosse Hansson att framstå som ett geni i jämförelsen. För vad är det för jävla nötter som skriker "GGG AAA III SSS - Hata GAIS" när IFK spelar? Varför inte koncentrera sig på sin egna match där man briljerar stort och som kom att bli Bergs sista (för ett tag iaf)?

    Vad är det för fjortistjej (för jag hoppas inte att det är en kille med så tafatt stämma) som börjar sjunga "hata djurgårdens IF..."?!

    Jag tycker bestämt att man skall visa en legend som Hysén lite mer respekt än att skrika hatramsor om hans forna lag och det lag hans son spelat i. Jag skäms ta mig fan... Kan inte dessa fjortisar bara ta och hålla käften och tänka till lite innan dem öppnar truten?

    Annars håller jag med föregående skribenter att man nästan ryser när man ser Berg och laginsatsen över lag!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.