2007/08/01

Högt tempo hos Supporterfonden!

SUPPORTERFONDEN De senaste 24 timmarna har över 6000 kronor skänkts av er fondhjältar till Supporterfonden. Bland annat så har fyra av de tio fondhjältar som utmanat varandra att skänka en slant via Alltid Blåvitts forum skänkt över 1000 kronor var!

Dessutom har Baraben.com:s grupputmaning dragit igång med gåvor från bland annat Kombarris GBG, GYD, "Grupperingen" och "Framåt Blåvitt", en kamp mellan de olika grupperna som ska bli riktigt spännande att följa framöver...

Nu har Supporterfonden samlat in 15 971 fördelat på 42 fondhjältar under sina första tre veckor, en minst sagt lysande start på den andra omgången av projektet!

Utlottning av matchbiljetter!
För att få möjligheten att vinna ett biljettpaket (två gratisbiljetter) till DJURGÅRDEN hemma så måste du ha blivit fondhjälte hos supporterfonden innan måndagen den 13 Augusti! Så släng in minst 100 kronor i gåva till IFK Göteborg genom Supporterfonden innan den fredag så ger du inte bara ditt stöd till Blåvitt utan kan dessutom "vinna tillbaka" pengarna genom att få tag på ett av biljettpaketen till DIF hemma.

Var med och stärk Blåvitt- bli fondhjälte!
Skänk ditt bidrag till IFK Göteborg idag!

(Supporterfonden lottar i samarbete med IFK Göteborg ut biljetter till hemmamatcherna mot Örebro, Djurgården, Brommapojkarna, Elfsborg och Trelleborg.)

4 kommentarer:

  1. 15000 kr har man fått in - fantastiskt! Snart är man uppe i en dryg tusendel av kostnaden för Tobbe! Hela blåvitt jublar åt hjältarna som ger blåvitt sm-guld. Säg som det är, detta är ett skämt väl?

    SvaraRadera
  2. Anopnym 14:24/ Hur mycket har du skänkt själv? Eller ägnar du bara din tid åt att kackla på internet om Blåvitt utan att bidra på något sätt?

    42 man har pyntat in 16 lappar på de första tre veckorna, det ser minst sagt lovande ut. Insamlingen fortsätter, delta istället för att tjafsa på internet din pajas. Men du håller väl förmodligen inte på Blåvitt heller, antar jag...

    SvaraRadera
  3. 14:24 var en pajaskommentar. Någonstans måste man börja. Tror supporterfonden har potential att samla ihop 1-2 miljoner årligen om några år. 2000 fans skänker 500-1000 kr var. Inte alls omöjligt.

    SvaraRadera
  4. Hinkar på matcherna också. 1000 pers skänker 30 kr i snitt varje match. på en säsong 390000 kr!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.