2007/08/14

Hans majestät konungens tal till svenska folket

Kära undersåtar, kära Örebroare.

Det gånngnna året har varit fullt av bevsikelser för mig personligen. Jag har icke överallt rönt den uppskattningj som jag varit värd, varken av det så kallade svenska folket, fotbollssverige eller av min närmaste familj. På torsdag spelar mitt rojalistiska Djurgården borta mot lantispacket IFK på Ullevi i Göteborg. Där skall året vändas från något negativt till en lyckans stund.

Mitt miljonregn till apanage har ifrågasatts på flera håll under året, till och med från en del riksdagsledamöter, dessa ovärdiga hundar, varav några dessutom förolämmppat mej med snicksnack kring införande av republik. Jag förstår itte varför, jag har ju skött mina officlilella förpliktelser för svenskt näringsliv och diverse fasciststater som Kina, Iran, Saudiarabien och Brunei på ett, enligt baron Von Qurinho af Skansen och min gode vän sultanen av Brunei, föredömligt sätt. Sultanen har en kolossal närhet till folket, Brunei upplever jag som ett mer öppet land än något annat man kan tänka sig. Så han vet vad han talar om.

Jag har aldrig sagt något dumt eller opassande vid dessa tifllällen, utan tvärtöm fått beröm för mitt uppträdandedede och spirituella tal kring Djurgårdsandan från flera, såväl utländska som svenska näringslivsrepresentanter och diktatorer. Självfallet även dessa nära familjemedlemmar till mig i Djurgårdsfamiljens innersta krets. Jag kräver att ni i Götes Borg under 90 minuter hyllar mig som er allsmäktige solkonung och mitt älskade Djurgården, adelns, elitens och borgeoisins älsklingar. Ni skall visa mig respekt genom att aldrig yttra något nedåtvärdereandes ord om meg eller mitt Djurgården.

Jag har också fått erkännande från Djurgårds-nobelpristagarna för mitt värdiga uppträdande och fasta handslag efter våra sammankomster på Stockholms Straditon. Sådant värmer. Jag har även vänner inom den svenska adeln som visar sin lojalitet genom att bjuda mig och min familj till sina arenor runt om i Sverige. De säger att ingenting skulle bli sig likt i landet om det infördes republik. Och hur skulle jag genom minskningen av mitt apanage haft råd att bjuda tillbaka ståndsmässigt? Vi inom Djurgårdsfamiljen behöver ägna vår tid åt värdiga sammankomkomstär där vi som den svenska samhällseliten kan diksutera landets varande och framtid.

Vad skulle drottning Silvia säga om hon tvingades dra in på sin blårandiga Djurgarderob och sina massiva plastikoperationer? För att icke tala om mina barn, om de inte längre fick studera utomlands, bjuda sina societetsvänner från Järnkaminerna hem till sina slott eller allmänt rekreera sig och utveckla sitt sociala liv bland vanlig Djurgårdspöbel på Stockholms innekrogar? Hur skulle det se ut? Vi är som Djurgårdare och knugafamlilj lite bättre och finare än er andra ser ni. Ni bör höja era biljettpriset, landet runt, för att delge era små pöbelslantar till oss i Djurgårdseliten.

Som tur är har vi Göran Persson. Han var under många år en förkämpe för monarkins bevarande. Hela svenska folket kunde se hur djupt han bugade för mig under... ja, varje tillställning vi befann oss på. Som ledare för arbetarna är det bäst att man inser hur jag likt en gudafigur som Djurgårdare och konung är så mycket mer värd än alla er patrask tillsammans. Samma sak med den här nye knatten Fredrik från det gamla högerpartiet. Bugar djupt åt mig gör han, som sig bör. Statsministrarna har i alla fall vett att krypa för mig. Varför gör icke ni svenska folk detta? Jag kräver mer diciplin från er bondejävlar!

Dessutom har jag lagt märke till att flaggviftarnas antal under årets kungliga bemärkelsedagar starkt har minskat. Tacka vet jag hur det var under min farfars fars tid. Så det finns en hel det orostecken bland er fot-bolls-folk. Se till att sjunga er lov till mig genom nationalsången, före, under och efter varje match. Precis som de i hockeypöbeln göro, där visar de oss respekt när vi i Djurgårdens Hockey spelar. Ordning i leden!

I övrigt är vårt förhållande till främmande makt fortfarande gott. Tack vare president George W Bush håller vi på att få ordning och reda i världen. Den som INTE är med oss är MOT oss. Så förbered er på dödspatruller från CIA om ni har ovärdigheten att stjäla poäng från vårt mäktiga och gudabenådade Djurgården. Jag tycker det är viktigt att se framtiden an i ljusa färger. Att vara pessimistisk hjälper ingen, varken dig själv eller andra. Men det gäller att ha kraft att ta tag i sitt eget liv. Det kommer inga stekta sparvar flygande om du inte själv bemödar dig om att göra ditt bästa för Djurgården.

Terror-Tommy välsigne er, otrogna svenska pöbel!
Djurgården till vi dör!

Med gudalika hälsningar
Hans Majestät Knugen Carl XVI Gustav

45 kommentarer:

  1. sjukt trakigt!!

    duce

    SvaraRadera
  2. hahahahahaha såååå sjuka är ni. sååå sjuka.

    SvaraRadera
  3. Är Apanslaget för lågt? (igen)

    Och har inte Subbadjäveln råd med kläder längre.

    Nej vi skall väl vara stolta över vårt kungahus.

    Hur många andra länder har en utvecklingsstörd som statschef?

    SvaraRadera
  4. är det verkligen sant att han har skrivit "knugen" i ett skolprojekt och att folk efter det började kalla honom knugen? hahaha det är ju fan världsklass i så fall, genom sin egen idioti skapar han ett nid-smeknamn för sig själv.

    KROSSA DJURGÅRDEN- KROSSA KUNGEN!

    SvaraRadera
  5. Sant.. han är dystlektiker ^stavning?^
    //Krille

    SvaraRadera
  6. Att ni orkar.

    SvaraRadera
  7. Mera Apa-nage, ladda med bananer.

    SvaraRadera
  8. haha hela kungahuset på plats på torsdag? dags att sjunga "reppublik republik..."

    SvaraRadera
  9. Han skrev Knugen i nån gruva eller liknande när han va där och troligen invigde den.

    SvaraRadera
  10. utivårhage: Jajemen. Han skrev "När jag blir stor skall jag bli Knug."

    Det bästa är dock när han skulle inviga nån bro (Svinesundsbron?) och han skulle skriva sin namnteckning på bergväggen. Han skrev "Cal Gustaf"... Detta graverades in. Fantastiskt.

    SvaraRadera
  11. haha fortsätt: D

    SvaraRadera
  12. anonym 15:52/ Vore najs att ha bild på den där graveringen hehehe.

    SvaraRadera
  13. Lika kul som Stefan & Krister!

    SvaraRadera
  14. Vem fan bryr sig om kungen, allt för Blåvitt .. Detta var kul PUNKT SLUT

    SvaraRadera
  15. har för mej att han är aikare... ja ja skit som skit. krossa 08 packet

    SvaraRadera
  16. hehehehe luktar lite hets inför torsdag, är det dags för hets hela veckan, heeets hela veeeeckan?

    SvaraRadera
  17. anonym 16:15/ Nej, knugen erkände nyligen i en intervju med nån Kalmartidning att han egentligen är gårdare...

    Knugen är Djurgårdare...

    SvaraRadera
  18. Han kostar bara pengar

    SvaraRadera
  19. Se upp med stavningen i era inlägg.

    Stavar ni tillräckligt illa kan ni bli tvångsvärvade till Knug.

    Troligen beror tillståndet på Inavel, vissa kungahus drabbades av blödarsjuka (Ryska,Österikiska) och andra blev utveckligsstörda (Svenska).

    Är inte en Dansk prinz gött alkad också?

    Den Norska prinsessan däremot verkar vara ok, hon säger ju att hon brukar träffa Änglar.

    SvaraRadera
  20. Knugliga hufvudstadens stolthet DFI

    SvaraRadera
  21. Krossa djurgården nu, jävla överklasslag och dessutom rojalistsvin:)!

    SvaraRadera
  22. gothia ut ur sverige.

    SvaraRadera
  23. BlåVitt=Hetero:
    Du har (bland annat) stavat fel på ordet "Österikiska". Det heter "österrikiska".

    SvaraRadera
  24. skolfröken/ du tror inte det har att göra med att han driver med knugens dyslexi? *rullarpåögonen*

    SvaraRadera
  25. de e rätt många stavfel bland dom som retar kungen här. som sagt, de e kul med folk som skjuter sej själva i foten..

    sen håller jag väl med om att dehär inlägget höll samma klass som stefan å krister, men ja e inte säker på att vi menar samma sak me de...

    SvaraRadera
  26. "Österikiska". Det heter "österrikiska".

    Ente på Götebosska här heter de'

    Öste'rike

    Men visst fan slarvar man ibland.

    Bruka säga "Jag stavar som en kung"

    SvaraRadera
  27. laphroig: Jag har letat lite men inte funnit nån bild. Däremot vet jag nu att det var i Falu Koppargruva kungen stavade fel på sitt namn. Det råkade bli Cal Gustf.

    Detta graverades in och förgylldes. Skitcoolt.

    SvaraRadera
  28. hahaha jävligt roligt, HEEEETS!

    SvaraRadera
  29. Haha! Detta kan väl fan inte vara lagligt? Förtal, någon?

    SvaraRadera
  30. förtal my ass, det är ju kungens originaltal detta!

    SvaraRadera
  31. haha jag kan betta på att ni kommer att få skit för detta :D men snyggt var det!

    SvaraRadera
  32. hrmm.....det kan vara kul att driva med kungen....och faktiskt är det rätt folkligt att han är dyslektiker....MEN att vara dyslektiker är ingen UTVECKLINGSTÖRNING....var glada för det, för annars hade det varit rätt många änglar som varit drabbade.....Driv gärna med kungen för min del, men inte med dyslektiker...för jag jobbar dagligen med sådanas självkänsla ( inklusive ängalar)....kram och lycka till på lördag alla modiga lag som anmält sig....

    SvaraRadera
  33. Töntigt, dåligt och lågt. Hade kungen vart blåvittsupporter hade Frankie varit Royalist Javisst.

    SvaraRadera
  34. Stefan:

    Javisst, klart han hade det, ta inte allt så jävla gravallvarligt, detta ör ju enbart för att skapa hets mot aporna från skansen.. hade kungen vart ängel hade vi älskat han =)

    SvaraRadera
  35. stefan/ seriöst, tagga ner. det är hets och inget påhopp på kungen. påhopp på sig själv klarar han av att fixa bra själv genom att hylla diktaturen brunei osv...

    SvaraRadera
  36. haha, så jävla efter e han:P

    SvaraRadera
  37. vad vore Sverige utan Knugen, han e ju nästan lika cool som Glenn Hysén...

    SvaraRadera
  38. Tycker nästan det är värre att skriva han/hon när det ska vara honom/henne än att vara som kungen.

    SvaraRadera
  39. "Driv gärna med kungen för min del, men inte med dyslektiker..."

    Nej! Just det!


    Den officiella förklaringen lyder att "RIKSPUCKOT" är Dyslektiker, när han i verkligheten är UTVECKLINGSSTÖRD.

    Själv är jag FINGERTOPPSDYSLEKTIKER.

    DVS. Fingrarna timar inte alltid med det jag avser att skriva. Jag skriver snabbare än vad min pekfingervals klarar av. Men det är jag intre ensam om, det ser jag på nätet.

    SvaraRadera
  40. att reta DYSLEKTIKER är att gå för långt,

    SvaraRadera
  41. riktigt tråkigt tycker jag.. jag gillar kungen

    SvaraRadera
  42. hahahah den var faktis lite roligt ;) Tror på 1-1 imorgon.
    /DIF-Apan

    SvaraRadera
  43. Boråshumor.

    Tyvärr.

    SvaraRadera
  44. Ja, formentlig sa det er

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.