2007/08/10

Supporterfonden lottar ut matchbiljetter till DIF hemma!

FONDUTMANINGEN Baraben.com tog i slutet av Juli chansen att utmana de andra etablerade blåvita grupperingarna om att skänka störst summa till Supporterfonden under 2007/2008! Vem som helst kan skänka en summa i någon utvald grupperings namn, det gäller bara att skriva i samband sin gåva i vilken grupperings pott man vill att gåvan skall hamna!

Toplistan för Barabens Supporterfondsutmaning:
1. Baraben.com- 516 kronor
2. Framåt Blåvitt- 450 kronor
3. Kombarris GBG- 300 kronor
4. GYD- 250 kronor
5. Updated.se- 100 kronor

Totalt insamlat grupputmaningen: 1 616 kronor
Totalt Supporterfonden: 20 171 kronor

Från: www.supporterfonden.se

Grupper som står kvar på noll komma noll kronor:
Brownbombers- 0.00 kronor
Feta MinibussLigan- 0.00 kronor
Ingbritt.com- 0.00 kronor
Backa Boys- 0.00 kronor
Gamla Kamrater- 0.00 kronor
Alltid Blåvitt- 0.00 kronor
Simon Blank/Bredsida.se- 0.00 kronor
Änglarna Stockholm- 0.00 kronor
Änglarna Skåne- 0.00 kronor
Änglarna Trestad- 0.00 kronor
Supras- 0.00 kronor
LM4- 0.00 kronor
IF Kamrat Emiraten- 0.00 kronor
BwB (Bluewhiteboys)- 0.00 kronor
Ultras Göteborg- 0.00 kronor
Wisemen- 0.00 kronor
YCG (Youth crew Gothenburg)- 0.00 kronor
Chiquitas- 0.00 kronor

Saknar du er gruppering eller ert kompisgäng i listan? Om ni inte redan har något namn på er så kom överens om ett gemensamt namn som ni skänker under, så finns ni med i Barabens grupputmaning för Supporterfonden inom kort! Kom ihåg att vem som helst kan skänka en slant anonymt och vara med upprätthålla den grupperings prestige som du sympatiserar med. Skriv bara ut vilken grupp som gåvan ska komma ifrån så uppdaterar Supporterfonden din gåva under rätt kategori...

Den grupp som skänker störst gåva till Supporterfonden under 2007/2008 kommer att belönas rikligt från initiativtagarna Baraben.com:s sida! Även om storlekarna på de olika grupperna och sympatisörskretsarna kring desamma varierar så ska det bli väldigt intressant att se vilka som inser prestigen i att hamna i toppen av listan, men även se om några grupperingar väljer att inte skänka en enda krona till Supporterfondens insamling till IFK Göteborg...

Utlottning av matchbiljetter!
För att få möjligheten att vinna ett biljettpaket (två gratisbiljetter) till DJURGÅRDEN hemma så måste du ha blivit fondhjälte hos supporterfonden innan tisdagen den 14 Augusti! Så släng in minst 100 kronor i gåva till IFK Göteborg genom Supporterfonden innan måndag så ger du inte bara ditt stöd till Blåvitt utan kan dessutom "vinna tillbaka" pengarna genom att få tag på ett av biljettpaketen till DIF hemma.

Var med och stärk Blåvitt- bli fondhjälte!
Skänk ditt bidrag till IFK Göteborg idag!

(Supporterfonden lottar i samarbete med IFK Göteborg ut biljetter till hemmamatcherna mot Örebro, Djurgården, Brommapojkarna, Elfsborg och Trelleborg.)

2 kommentarer:

  1. Det här måste vi slå klart i år annars är det pinsamt!

    http://www.svenskafans.com/fotboll/ois/artikel.asp?id=184788

    SvaraRadera
  2. Ni glömde skriva att Black Army inte skänkt något än.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.