2007/08/27

Inför toppmötet: Hur ska vi stoppa mäktiga Seb?

ALLSVENSKAN Sebastian Johansson. Mer känd som Seb. Smaka på namnet. Denna gigant av giganter, konungarnas konung. Hur är det möjligt att denna gudabenådade lirare inte spelar i IFK Göteborg år 2007, utan istället harvar runt i Halmstad?! Det är ett av världens stora mysterium. Säg mig, hur är det möjligt? Men vi gillar Seb, humor han han i alla fall..




"Det är helt otroligt på vilket sätt man kan följa IFK
Göteborg nu. TV-program hit och dit med intervjuer och reportage. Tacksamt för en med mycket fritid. Dock är min favorit i sammanhanget Baraben.com. Den sidan följer jag dagligen med stort intresse. Bra underhållning och duktiga skribenter. Eller vad sägs om undersökningen på forumet som en kompis hittat och tipsade mig om.

Frågan löd: Seb Johansson i blåvitt 2007? Alternativen var: Nej, absolut inte och Seb who? Det är kul att det finns folk som kommer ihåg mig. Och jag fick mig ett gott skratt."


Seb från en krönika i våras.




Imorgon gäller det verkligen att bekänna färg för våra blåvita hjältar. Som så många gånger förr har man chansen att gå upp i absolut toppstrid vid vinst. Förlorar man så ser det dock mörkt ut. Tyvärr har tendensen varit just sådan de senaste åren, att det är matcher av den karaktären vi förlorat när det börjar närma sig slutfasen av allsvenskan. Det är dags att det ändras i år. Imorgon är det är bara vinst som gäller. Det spelar ingen roll vilka som spelar eller vem som gör målen eller målet. Så länge vi vinner.

41 kommentarer:

  1. ner me pontus på mitten för kötta detta bollgeni =)

    (ironi) visst seb har sina matcher han me men som blåvitt spelar nu så tor jag vi spelar förbi seb o o vinner 2-0 pontus o sella

    SvaraRadera
  2. Kvastknäck imorgon!!!

    FORZA BLÅVITT

    SvaraRadera
  3. IFK VINNER!!!

    Det kanske har varit rätt harvigt som du säger när det börjar dra ihop sej till slutspurten..
    Men då stog inte rehn och olsson vid ratten!!

    Dom vet vad dom ska säga innan match!

    *Gå ut och ha så skojj som möjligt!*

    SvaraRadera
  4. VI MÅSTE VINNA!

    SvaraRadera
  5. FÖR HELVETE ASSÅ. ÅTER IGEN I ETT LÄGE. SENAST MOT DJURGÅRDEN OCH DÅ BLEV DET PANNKAKA ÅTERIGEN DÅ! NU JÄVLAR...

    SvaraRadera
  6. New footage of Marcus Berg:
    http://marcusberg.web-log.nl/

    SvaraRadera
  7. det viktiga är inte att vinna, det är att ha roligt

    SvaraRadera
  8. så säger bara förlorare!!!

    SvaraRadera
  9. GGGULDETTT SSSKAA HHHEEEMMMM!!!!!!!

    allt annat e oviktigt just nu...

    SvaraRadera
  10. Seb? Jag har 25 gånger större/bättre minnen av en 'anti-hjälte' som Långås.

    SvaraRadera
  11. Seb är grym. Seb har spelat 9 år i Blåvitt och har uppenbarligen ett hjärta för IFK. Visa lite respekt (inte menat till artikeln, den var fin =)

    /Petter

    SvaraRadera
  12. Krossa halmstad nu för fan, jag klarar inte en femteplacering eller motsvarande till.....

    SvaraRadera
  13. Det viktigaste är att deltaga inte att vinna :)

    SvaraRadera
  14. Nu börjar nervositeten belägra min kropp på allvar! Kom igen nu blåvitt.

    SvaraRadera
  15. Sebastian har ju i princip bara snackatt skit om blåvitt sen han kom till halmstad bla. om hur mcket bättre Halmstad är och vilken roligare fotboll som spelas där och sagt saker som att blåvitt inte är tillräckligt bra, jag tycker han borde visa lite respekt för den klubb han tillhört så länge genom att inte kasta skit på oss!

    SvaraRadera
  16. Orka Sebastian Johansson.

    SvaraRadera
  17. Seb är och förblir en medioker fotbollsspelare, därför lär han väl avgöra idag

    SvaraRadera
  18. Klart att han snackar skit om Blåvitt. Blåvitt ville väl inte ha honom när han kom tillbaka från Turkmänistan.

    Och då blve han säkert lite ledsen i ögat.

    Hade det varit på Arnes tid kanske han fått chansen. Nu är det väl inte så trendigt med destruktiva terränglöpare i Blåvitt.

    SvaraRadera
  19. Seb säger i HBKs inför-artikel att en del kanske minns honom för en viss missad straff. Har du några känslor för IFK idag, frågar dom. "Fan heller".

    Låter ju verkligen som en spelare man vill hylla. Och ja Seb, visst minns vi straffen. Fy fägon vilken strumprullare. En sak till minns jag med Seb, hur han såg ut när han blivit av med bollen. Då sätter han full fart mot killen som tog den, och kapar honom i ren ilska.

    Jag tycker varken man ska håna eller hylla en kille som Seb. Ignorera honom, bara. Låt wernbloom och Gusten mangla skiten ur honom på plan, det räcker så.

    SvaraRadera
  20. HBK börjar säkert med Dusan Djuric och Magnus Arvidsson på topp. De brukar ofta spela med snabbt kantspel, men nu när Texas Johansson är långtidsskadad blir det framförallt djupledslöpningarna man får se upp med. Arvidsson sticker i varje lucka som går. Djuric är farlig på frisparkar. Zvirgdauskas är inte lätt heller att tas med i nickdueller. Deras nya målis Magnus Bahne är mycket duktig. Men tänk på att alla dessa utom just målisen spelade förra året då IFK vann med 4-1 (för det var det väl? Alla heter George i Göteborg...). Blåvitt har inte fått stryk på denna erkänt svåra bortamatch sedan 2003.

    Med tanke på önskeresultaten igår blir det ännu viktigare med seger!

    Det här är inte något typiskt svenskt sätt att uppvärdera motståndarna och nedvärdera sig själv. Jag vill bara eliminera så många farligheter som det går.

    SvaraRadera
  21. Zvirgdauskas är väl avstängd ikväll?

    SvaraRadera
  22. Det måste han väl vara, det går ju inte att stava hans namn i laguppställningen.

    SvaraRadera
  23. Nu mosar vi dom!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  24. Kattmorfar sa...
    Zvirgdauskas är väl avstängd ikväll?
    ------------------

    HBK får klara sig utan mittbacken Tomas Zvirgzdauskas, som har tre gula kort och är avstängd. Dessutom är Per Johansson och Emil Jensen skadade.
    Truppen: Magnus Bahne, Conny Johansson, Mikael Rosén, Peter Larsson, Tommy Jönsson, Hasse Mattisson, Jesper Westerberg, Sebastian Johansson, Andreas Johansson, Martin Fribrock, Dusan Djuric. Magnus Arvidsson, Tibor Joza, Hjalmar Öhagen, Ajsel Kujovic, Björn Anklev.
    Domare är Martin Hansson, Holmsjö.

    SvaraRadera
  25. Seb....
    Han platsar inte ens på Halmstads usla mittfält.

    SvaraRadera
  26. Heja bögen Glenn Hysén -
    Jag är faktiskt Schizofren!

    SvaraRadera
  27. Luktar ju oavgjort lång väg. Vi har ju inte lyckats vinna en sån här viktig toppmatch på????? Ja jag vet inte hur länge? Känns som en evighet sen senast. Men man får ju hoppas att det är dags nu. Kom igen nu BLÅVITT!!!!!

    SvaraRadera
  28. Vi äter tillagad fisk, det är därför vi är intelligentare än er som äter rå "fesk".

    SvaraRadera
  29. "Vi äter tillagad fisk, det är därför vi är intelligentare än er som äter rå "fesk""

    Det heter NI som äter rå "fesk".

    Intressant kommentar. Fan vad korkade japaner måste vara då!

    SvaraRadera
  30. För att inte tala om oss Boråsare

    SvaraRadera
  31. Vi är nog fler :)
    skillnaden mot dig är att jag använder samma "nick".

    "Inlägg i varenda fotbollsblogg som finns i Sverige."

    Finns det bara 4 st fotbollsbloggar i Sverige? Du tror väl att det bara finns 2 städer också!

    Heja bögen Glenn Hysén -
    Jag är faktiskt Schizofren!

    SvaraRadera
  32. Vilken Javla Tur att M.Berg redan har salts for fina pengar! Jag ser framfor mig hur det hade gatt om han fortfarande spelat i blavitt...

    Efter en gudabenadad nertagning och ett snabbt ryck forbi SEB satter Berg fart mot mal... Med fradga i mungipan och en vild blick rusar SEB efter, med sina turkiska, titanforstarkta dobbar pendlande utefter graset... Berg tittar upp och ska precis avsluta kyligt vid vanstra stolpen nar SEB kastar sig framat med en brutal bensax over Bergs skora vrister. Var skyttekung faller til marken i plagor och en dag senare skriver officiella att Berg tyvarr har drabbats av en otack korsbandsskada och forvantas vara klar for spel igen om arton manader. (Inga scouter ses pa Ullevi for resten av sasongen)

    Olme byts in och satter straffen, men pa overtid fumlar Bengan in tva bollar fran fasta situationer och HBK vinner matchen med 2-1.

    SvaraRadera
  33. SEEEEEEB!!! Han är kung!

    SvaraRadera
  34. Är det någon som vet om T. Olsson blir avstängd en eller två matcher, med tanke på att han fick först 6e varningen och sen en utv.?

    SvaraRadera
  35. Kung i schack i så fall.

    Lika snabb och rörlig.

    SvaraRadera
  36. Faaaaaaaaaan va gött gubbarrrrrr Nu tar vi guldet!!!!!!!!

    SvaraRadera
  37. Alla heter Seb i Ankeborg..

    SvaraRadera
  38. Jävlar sicken diktatur det råder på HBKs SF forum. Förföljelsen påminner om Nazityskland och ip-spärrade blir de flesta oliktänkande. Att överhuvudtaget säga till en HBKare att en korsbandsskada visst gör ont leder omedelbart till en IP-spärr. 3 inlägg = 3 ip-spärrade Alltid Blåvitt användare!

    SvaraRadera
  39. Seb gjorde ju en fin-fin blåvit match... :-)

    SvaraRadera
  40. Så göra vi när vi krossar HBK!!!!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.