2007/08/13

"Hello Africa..."

TALANGUTVECKLING Helsingborgs talangfulle forward Tobias Holmqvist ger en ärlig bild av talangpolicyn i hEif. På en fråga där det spekuleras i att det klubbens nuvarande anfallspar kan komma att försvinna till nästa år & om det därmed lämnas plats för honom själv svarar han:



Bilden har absolut ingenting med artikeln
att göra, på så sätt är den en ganska talande symbol för vad Helsinborg betyder för svensk talangutveckling...

12 kommentarer:

  1. bara i henkeborg!

    SvaraRadera
  2. hahahaha smart kille!

    SvaraRadera
  3. Om nu så är fallet är det synd för svensk fotboll att man inte låter sina egna talanger spela. Men jag kanske missförstod allting :P

    SvaraRadera
  4. Faktum är att jag sett den killen utanför Olympia flera gånger. De jag pratade med då sa att "inget är klart, men det kommer att lösa sig inom en till två veckor". Men jag vet inte ...

    SvaraRadera
  5. Stellham - Barabens visuella bildkung!!

    SvaraRadera
  6. Förstår att det kan vara tufft att vara talang i Sverige. Men Omotoyossi har ju faktiskt gjort en hel del mål för HIF. Han måste ju anses som ett bra nyförvärv. Och bra spelare behövs till allsvenskan. Det behövs också utländska spelare som har en annan utbildning och syn på fotbollen. Dom kan lära oss och våra talanger mycket possitiva saker. Är man en riktigt stor talang så får man chansen om man biter ihop. Att snacka sig in i ett lag brukar sällan fungera. Och Tobias Holmqvist har ju fått chansen i Gais via utlåning. Bara att bita ihop och prestera där nu. Då spelar han allsvenskt nästa säsong också. Det är knappast svårare att vara talang i Sverige än exempelvis England, Italien eller Spanien. Tror våra svenska talanger inte riktigt vet hur bra dom egentligen har det?

    SvaraRadera
  7. Hello Nigeria thats my motherland.

    SvaraRadera
  8. Precis. Omotoyssi är lika stark som Wallerstedt fast med målsinne.

    SvaraRadera
  9. Väldigt mycket tjöt från er sida om er så kallade talangutveckling. Adam Johansson är inte en bra högerback bara för att han är ung. När er ekonomi förbättras ska det bli intressant att se om satsningen på unga spelare i startelvan fortsätter.

    SvaraRadera
  10. Va, vad hände? varför är det förresten ett &-tecken i artikeln?

    SvaraRadera
  11. Det ser mörkt ut på Helsingborgs avbytarbänk :)

    SvaraRadera
  12. hade gärna bytt med den brandposten

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.