2007/08/08

Det finns ett bolag, men inget riskkapitalbolag.

SILLY SEASON Riskkapitalbolaget är ännu öppet för nya investerare. Samtidigt står Marcus Berg nära en försäljning till Groeningen i Holland för närmare 4 miljoner €. Detta innebär att en grupp Västsvenska investerare får garanterad avkastning på en "riskkapital"-affär. 45 procent till investerarna från försäljningen av Berg. Det är verkligen ingen dålig deal. För investerarna.

Samtidigt schabblar Blåvitt bort många sköna miljoner till riskkapitalisterna, innan man ens hunnit dra någon som helst nytta av det så kallade riskkapitalbolaget. I dagsläget står man inför en situation där man kommer att betala investerarna en större summa än de har investerat. Garanterade pengar för deras investering. Noll risk. Därmed finns bara ett bolag, men verkligen inget riskkapitalbolag. Heja, heja Blåvitt.

Samtidigt, I hate to say I told you so. Eller nej, det gör jag inte.

Vad var det jag sa.

"Lördagen 21 Juli
Värvar inte Blåvitt- kan riskkapitalet bli en ren förlustaffär!

...Riskkapitalisterna har köpt in sig i spelartruppen och IFK Göteborg har ännu inte förstärkt med hjälp av riskkapitalet. Samtidigt säljer IFK Göteborg en stjärnspelare för stora pengar och
Riskkapitalisterna får tillbaka sin investering varpå situationen uppstår att IFK Göteborg bara har förlorat på situationen då man säljer ut värdefulla spelare vars försäljningspengar man har lovat bort till riskkapitalister. Detta utan att ha förstärkt med det riskkapital man fått in för det första. Det enda föreningen gör i ett sådant här läge är att man skänker bort möjligheten att få in det fulla värdet av spelaren man ska sälja. I det här fallet Marcus Berg, som är stekhet på marknaden.

Om IFK Göteborg nu trott på en storförsäljning av Berg, något ordförande Stig upprepat troget, så kan man fråga sig varför föreningen inte har avvaktat med riskkapitalet tills efter att den här försäljningen genomförts? På så vis skulle föreningen få hela den summa som Berg säljs för och dessutom skulle man ge riskkapitalisterna en tydlig signal om att IFK Göteborg åter säljer spelare till Europa och gör det dyrt. En signal som säkerligen skulle trigga stort intresse från investerare. Nu har man istället en situation där man får dela med sig av miljonerna för Berg- utan att ens ha haft någon nytta "alls" av dem man delar med sig till..."
Ett par veckor senare står vi precis där. Vi har en mångmiljonförsäljning av Marcus Berg på gång och vi har ett riskkapital som det fortfarande går att investera i. En fullständigt vansinnig situation som gynnar riskkapitalisterna mycket mer än den gynnar Blåvitt. I ärlighetens namn så är det svårt att se någonting i den här situationen som gynnar Blåvitt.

Nu ryktas det dessutom att Bengt Halse har nobbat investmentbolaget på grund av att IFK lagt fram sin förfrågan på ett så amatörmässigt sätt. Istället ska den stora profilen i bolaget vara Bert "Ny demokrati" Karlsson.

Anders Bernmar vrider sig i sin grav.

En del supportrar har redan dragit igång protestlistan. Skriv på för att Marcus Berg ska stanna i Blåvitt. Egoistiska skäl såklart, vi har en skyttekung i laget som kan vara med och leda oss till vårt så sanslöst efterlängtade guld. Då kan man vara på väg att sälja honom och ge bort hälften av pengarna till en grupp lyckliga investerare. Situationen är inte direkt optimal.

74 kommentarer:

  1. Cut N´Paste...

    Varför ska andra klubbar ha det så lätt o fixa spelare. Blåvitt lär ju inte fylla upp luckan efter Mackan, korkat och sälja. Skit i Hysén.
    Vill han inte så ta fatt i en målkåtare brazilianare som vinner skytteligan nästa säsong + en keeper (ej 30+) som kan ta över nu när Bengan sticker......

    Äntligen när man har börjat få hopp om det så blir man pissad på ryggen....

    SvaraRadera
  2. Halse har INTE nobbat bolaget, han är med!!

    SvaraRadera
  3. anonym 14:16/ Som du såg var den portionen ett rykte som går bland supportrarna, inte mer, inte mindre.

    SvaraRadera
  4. GRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    SvaraRadera
  5. Nu är det väl inte så att 45% skall delas på investerarna. Dom skall gå till bolaget så att de skall kunna fortsätta att köpa spelare. Hur stor del av den kakan varje investerare får framgår väl inte av de uppgifter jag har läst.

    SvaraRadera
  6. Frankie:
    Det du säger är att vi alltså inte har några pengar i bolaget. Eller inte tillräckligt.
    Vilket betyder att det inte kan finansiera Hysén.

    Om det INTE stämmer, att det verkligen finansierar Hysén. Hur kan du då kalla det förlustaffär?

    SvaraRadera
  7. Blåvitt kan väl inte vara så dumma?

    Jag menar ärligt talat? De måste väl ha tänkt till innan, och, vid den eventuella försäljningen, ha en backup plan med riskkapitalpengar?

    SvaraRadera
  8. Anonym sa... - 8/8/07 14:42
    Hoppas det är så.

    Men hade vi inte haft riskkapitalet så hade vi aldrig ryckt i Hysén, nu i efterhand är det ju korkat men vem visste detta innan?

    Nån som vet om det är 45 procent? eller är det bara spekulationer?

    SvaraRadera
  9. Permobil/ Hur räknar du? Om riskkapitalisterna får betalt via Berg innan man ens fått igång ett köp av tex Hysén har man ju fått tillbaka de pengar man satsat utan att ta någon risk. Det vill säga att man inte går in med pengar för att hjälpa Blåvitt och på sikt tjäna en slant utan man går in med pengar för att tjäna pengar på en garanterad vinstaffär.

    Men jag kanske missuppfattar vad du menar, för jag förstår inte din fråga till Frankie riktigt.

    SvaraRadera
  10. Förtyrdligande: Om bolaget INTE hade funnits hade vi inte kunnat värva Hysén idag utan att sälja Berg.

    Som det ser ut idag kan vi fortfarande värva Hysén men välja att behålla Berg (om vi vill). Vi är alltså inte beroende av en försäljning av Berg på det sättet.
    Hur får man det till en förlustaffär?
    Det här är ju FÖRSTA affären in och ut/till & från klubben.

    Man ska ju se det på lång sikt också

    SvaraRadera
  11. Detta har inte hänt ännu, märk väl. Jag kan inte vara arg för något som kvällstidningarna spekulerar i.

    Kanske är detta bara ett spel för att få in kapitalet till Hysén-affären fort. I så fall har jag verkligen underskattat Blåvitts sätt att använda medierna, något jag gärna erkänner i så fall. Erkänn att det vore jäkligt coolt av dem! Och inte helt, helt, helt omöjligt...

    //Blazen

    SvaraRadera
  12. Hur menar Ni. Om vi säljer berg för de summor de talas om så används väl inte riskkapitalet utan då betalar vi hysen med egna pengar?

    SvaraRadera
  13. Man måste se det på lång sikt också, ska vi ha riskkapitalister kan vi inte backa ur nu, då lär det dröja många många år innan vi kan göra ett nytt försök.

    Om riskkapitalisterna köpt andelar i bolaget för tex totalt 15 miljoner så antar jag att dessa finns kvar. De 45% (12,6 miljoner av 28) läggs till i denna skattkista (vi vågar väl inte ha några konton längre?) och riskkapitalisterna kan sedan välja om de vill hoppa av och ta ut sin del av vinsten, eller om de med dessa pengar vill vara med och köpa in fler spelare (som de sedan får procent på försäljningen av).

    SvaraRadera
  14. Anonym sa...

    Hur menar Ni. Om vi säljer berg för de summor de talas om så används väl inte riskkapitalet utan då betalar vi hysen med egna pengar?

    8/8/07 15:03


    Riskkapitalbolaget äger 45% av Marcus Berg. Det betyder ju att de som satsat pengar i det får 45% av summan vi säljer honom för.

    Riskkapitalet äger även 45% av Vasquez, Wernbloom, Jakob mfl. Det var erbjudandet för att folk skulle satsa pengar i detsamma. Så riskkapitalbolaget finns ju redan och finns även om vi säljer Berg för massa miljoner euro.

    SvaraRadera
  15. Man blir bara så förbannad över hur idioter ständigt hanterar IFK Göteborg som om det inte är värt någonting.

    Trovärdighet i att skänka pengarna till folk som ännu inte gått in med några pengar? Skit snack, det här borde ju vara en grej som visar att "Kom igen och gå in med pengar, så får ni vara med och dela på sånna här försäljningar i fortsättningen" Men nej, inte Blåvitt. Vi ger bort pengar till folk för att dom ska lägga in lite pengar.

    Blir bara upprörd och förbannad hur folk missköter vår förening... Har man inte gett sig in i leken, då ska man inte heller få ut något av den. Så våra kära riskkapitals snubbar bör inte få ut något av den här affären. Men men...

    Daniel

    SvaraRadera
  16. anonym 15:04/ Jo, fast bara för att de får avkastning så hoppar de ju inte av, de har köpt in sig i alla 6 spelarna med sin investering och får därmed betalt vid varje av dessa försäljningar...

    jag har hört att antalet investerare dessutom växt sig större än de planerade 10-15...

    Permobil/ Du verkar missa poängen, oavsett om man köper Hysén med riskkapital så har ju investerarna fått tillbaka pengarna redan innan förvärvet görs om man säljer Berg. Då existerade deras pengar egentligen bara i teorin, då de fått tillbaka sin investering innan någon hunnit använda den...

    SvaraRadera
  17. man undrar vilka vilkor som gäller för att få bli tillfrågad ?jag har själv vart medlem i IFK Gbg sedan 1987 men om det blir som det skrivs att man får del av Berg pengarna redan när man går in i affären så behöver de utvalda förmodligen inte slanta upp en enda krona ? Att sedan ICA säger att man inte kan backa vad det gäller att Berg skall inngå i dealen utan att förlora trovärdighet är ett jävla nys. Inte fan startar du tex ett spelbolag prickar 13 rätt och sedan säljer andelar i spelbolaget för en lägre summa en vinsten .Den som gör det har däremot tappat trovärdighet och fullföljs detta bör det kallas till extra årsmöte. Jävla idioter mvh Hasse

    SvaraRadera
  18. I vanlig ordning är BLÅVITT HELT VÄRDELÖSA med att informera sina medlemmar och supportrar kring vad som händer och vad som gäller. Så här har det varit i 10 år nu, kan de aldrig lära sig något?

    KORTEN PÅ BORDET!!!!!

    SvaraRadera
  19. ok tack för klarläggandet Sillstryparen.

    Trodde bara detta var rykten om att ifk sålt delar av sin spelartrupp.

    Så här i efterhand så skulle vi inte behövt dom, men sett i längre perspektiv så tror jag det är rätt väg.

    SvaraRadera
  20. Jag kanske bara är dum i huvudet, men Blåvitt förlorar väl ingenting på att fler investerare tillkommer? Summan är ju fortfarande 45 procent, bara det att pengarna delas upp på fler personer.

    SvaraRadera
  21. Ta det lugnt. Pengarna för Berg går in i bolaget som därmed får 12 mille till att köpa spelare för och ökar värdet på bolaget och varje aktieägares andel. Men för att man som privatperson/riskkapitalist skall ha tjänat på affären så måste man ju sälja sin andel till någon som är beredd att betala det högre priset på aktierna. Och med tanke på hur svårt det varkar vara att skaka fram investerare som pyntar 15 mille så verkar det inte så himla självklart att det finns folk som vill ta ännu större risker och köpa andelar. Det är det som hela upplägget handlar om, att tjäna pengar. Men..ett par misslyckade värvningar senare så är det väldigt mycket mer RISK än Kapital i bolaget och då har de inte gjort någon vinst utan förlust och samtidigt försett IFK med bra eller dåliga spelare.

    Hur som helst är det ett tveksamt upplägg att sälja sina tillgångar, dvs spelarna till ett bolag. Det var precis det ÖSK hade gjort och sedan fick bakläxa på då man tagit upp ett för stort värde på sina kvarvarande spelare. Ett värde som ju bara är hypotetiskt fram till dess att en försäljning är klar.

    Bättre att göra som Elfsborg och låna pengar av investerare och klubben äger spelarna till 100%.

    SvaraRadera
  22. anonym 15:42/ Vem har sagt att vi förlorar på att fler personer är med i riskkapitalet? Det som inte är smart är att man kan bli del av det riskkapital som äger Berg fortfarande i processen när han håller på att säljas. Det är den klantigaste delen i hela den här härvan.

    SvaraRadera
  23. Vart är frågetecknet efter frasen "vad var det jag sa"? Frankie, om du nu skall kalla dig journalist så hyfsa för fan till språket!

    //Drutten

    SvaraRadera
  24. Blir ju bara Snillen Spekulerar här när inte hela bilden är känd. Blåvitt måste redovisa villkoren för bolaget för sina medlemmar - det är ju den springande punkten. Och man borde gjort det redan till årsmötet egentligen för att få OK.

    SvaraRadera
  25. Amatörer och då menar jag inte föreningens repr utan ni som bara klagar, gnäller och tror en massa påhitt. För ni varken vet eller kan. Trött man blir när en del inte kan se långsiktigt utan håller på med sandlådand kortsynthet

    SvaraRadera
  26. 8/8/07 16:18


    kan du tillägga ngt till diskussionen?

    SvaraRadera
  27. Vet inte vad man skall tycka..

    Positivt att man får in kapital, men negativt att man 'ger bort' pengar för att 'behålla trovärdighet'.

    Känns skönt att Gustav Svensson inte finns med på RKB-listan. Men han läggs väl till där inom kort så blåvitt kan ge bort lite mer pengar till investerare som inte finns.

    SvaraRadera
  28. Eller vänta nu.. ICA-Sigge kanske har gått in med egna pengar i bolaget?

    SvaraRadera
  29. Kan det inte vara så att blåvitt medvetet väljer en lägre övergångssumma och tarpå så vis en större andel vid en vidareförsäljning?

    Låt oss säga att han går för 28miljoner + 25% i vidareförsäljning.
    I stället för 40miljoner + 10%.

    På så vis får "investerarna" edast 45% av de 28 miljonerna. Medans blåvitt för 55% av 28 miljoner och 100% av de 25% vid en vidareförsäljning.
    Det låter logiskt om det är så.

    /Johannes

    SvaraRadera
  30. Logiskt?
    Det var länge sedan man hörde det ordet i samma stycke som blåvitt och affärer.

    SvaraRadera
  31. Tror nog eventuella vidareförsäljningsklausuler också de tillhör rkb till 45%

    SvaraRadera
  32. Nöjda riskkapitalister kan vi ha
    en jävla nytta av i framtiden

    SvaraRadera
  33. Det kan helt enkelt inte stämma att riskkapitalbolaget för 15 miljoner köper 45 procent i Berg, Wernbloom, Andres mfl. Så urbota dumt kan man inte lägga upp affärer på. Blåvit hade lika gärna kunnat sälja av lite spelare för att få in 15 miljoner.

    SvaraRadera
  34. Ulf Jansson är tillbaka!
    "Vad var det jag sa."
    Den gamla klassikern var det längesedan man läste.

    SvaraRadera
  35. ""Det kan helt enkelt inte stämma att riskkapitalbolaget för 15 miljoner köper 45 procent i Berg, Wernbloom, Andres mfl. Så urbota dumt kan man inte lägga upp affärer på.""

    nej det låter jävligt billigt. då borde Groningen blivit riskkapitalister i våran förening.

    SvaraRadera
  36. bolaget kommer ju investera i nya spelare herregud

    SvaraRadera
  37. Ge fan i att sälja berg håll kvarhan låt han få gå sommaren 2008

    SvaraRadera
  38. 15 miljoner in i riskkapitalbolaget betyder 15 miljoner att köpa nya spelare för. 15 miljoner in i IFK Göteborg skall användas till mer ex; Renovera kamratgården, Konstgräsplan, Större hall, Fler bollar osv...

    SvaraRadera
  39. Blir så jävla trött på Blåvitt (för vilken gång i ordningen?!..)

    Orkar bara med att citera ett bra inlägg:

    "Ja, att dessa jävla riskkapitalister ens har mage att ta emot pengar när de inte gjort ett piss än och dessutom inte haft något med Berg att göra är helt otroligt... Men det är klart, är blåvitts styrelse så in i helvete dumma att de går med på det så är det väl inte mycket att säga. Men jag hade avbrutit avtalet omedelbart med tanke på att vi får mer av honom än riskkapitalisterna ens tänkt ge oss från början.

    Blir ju spyfärdig.

    /Roffe

    8/8/07 14:09 "

    SvaraRadera
  40. Halse är en jävla .... btw.

    SvaraRadera
  41. Är inte speciellt insatt i upplägget av riskkapitalbolaget men vad jag kan läsa mig till måste det ligga till på följande sätt...

    RKB existerar för att köpa fotbollsspelare som skall spela fotboll för IFK Göteborg. Korrekt?

    Efter en försäljning av Marcus Berg finns, säg 15 miljoner mer i bolaget än idag.

    Då finns egentligen bara ett alternativ för att "casha" in. En existerande aktieägare säljer sin andel till en ny intressent som då rimligtvis betalar mer eftersom kapitalet i bolaget ökat. Som ett hypotetiskt exempel köper ICA-Stig Bengt Halses andel för säg 2 miljoner. Den enda transaktion som äger rum där är att Stig ger Halse 2 miljoner, privatperson till privatperson, det påverkar inte det kapital som finns i RKB överhuvudtaget (man kan som enskild aktieägare inte bara "ta ut" motsvarande kapital ur ett bolag så snart man känner för det).

    Detta innebär att diskussionen är en aning snedvriden. Enda möjligheten för existerande aktieägare att påverka RSK negativt (ur Blåvitts synvinkel) är om hela skiten avvecklas vilket förefaller otroligt. Pengarna kommer således komma Blåvitt till gagn även i framtiden.

    Sen vet jag inte hur eventuell utdelningspolicy ser ut (om aktieägarna tar ut eventuella vinster vid årest slut alltså), men jag har svårt att se att denna inte är kraftigt reglerad i bolagsordningen, annars riskerar ju hela skiten att hamna i händerna på spekulanter som håller på AIK och därför tömmer bolaget på kapital varje år.

    Enda i denna härvan som känns lite sådär är det faktum att det verkar fortfarande finnas möjlighet att köpa in sig i spelarkorgen "after the fact" så att säga. Att Stig säger att man måste hålla sina löften avgivna i prospektet känns som en rätt menlös ursäkt för att man glömt lägga in en klausul att när väl en försäljning genomförts kostar en andel (läs aktiepost) relativt mer än en andel gjorde tidigare. Är väl iofs inte omöjligt att en sådan klausul faktiskt finns.

    SvaraRadera
  42. Fan Frankie, ibland tänker du inte förbi näsan. Ja riskkapitalkillarna får cash... Det svider i min själ. Och det är fan att dom ska få dra in cash... Men tänk på alla dom som har skitigt i att investera.

    Risken är ju ganska stor att dom kommer investera nu. För dom ser potenialen i våra unga spelare...

    Sedan så trodde jag du var lite innovativ. Protestlista, inte fan kan det blir mer svenskt.

    SvaraRadera
  43. Missade att det var andra suportrar som drog igång protestlistan....

    SvaraRadera
  44. Det är väl Hr Halse som står för majoriteten så vi behöver nog inte oroa oss, han är blåvitt och vill inte ha tillbaka nåt.

    SvaraRadera
  45. e johansson/ Det är inte Frankie eller Baraben som har dragit igång listan, dessutom är det ingen protestlista utan en lista för att behålla Berg.

    sen förstår i alla fall jag inte vad du menar med din kommentar, tror inte riktigt du förstår vad artikeln handlar om, om jag ska vara ärlig.

    SvaraRadera
  46. anonym 18:54/ Du menar som när han inte ens ville gå in och hjälpa Plånbok att finansiera Ijeh? Trots att han har tiotals miljoner på kontot? Halse har inte gjort mkt för oss.

    SvaraRadera
  47. Senaste anonym 17:49
    Vilka nya spelare avser du? Hysén?

    Håller med tidigare kommentarer om att klubben behövde pengar så kunde de, sålt av spelare (ex Mourad, Walle, Gerba osv)och/eller tagit kortsiktiga lån om man haft ett objekt som Hysén i sikte. Dessa affärer hade alla inneburit bättre ekonomiska förutsättningar för IFK Göteborg. Vid lån så hade man fått betala en viss procentsats men det hade ändå inneburit att man ägt 100% av IFKs "begåvningsreserv". Ur denna begåvningsreserv så värderas endast Berg allena för över 30 miljoner så ett eventuellt lån måste ha en kraftig räntesats för att inte vara en god affär.

    Visst, det finns de som säger att dessa "Riskkapitalister" kommer att gå in i framtida köp för klubben. Frågorna från mig blir då många: När? Hur många? Vilka spelare? Har man några objekt i åtanke?

    Nä, man kan inte spekulera OM "eventuella" nyförvärv. Ska vi som ersättare få ett sexpack sambalirare, ett tjog videojuggar och diverse "Hif-afrikaner" på Änglagården? Om det nu kommer några ens kommer några tillskott till truppen...

    Jag ställer mig lika frågande till detta som Guds existens, jag tror det när jag ser det.../ Peter

    SvaraRadera
  48. HUR KAN BLÅVITT VA SÅ JÄVLA DUMMA ATT SÄLJA MACKAN FÖR 30 MILJ NÄR ROSENBERG GICK FÖR 40 MILJ .LIKA MÅNGA MÅL SOM ROSENBERG LA DÅ HAN STACK TILL AJAX DET HAR BERG GJORT NU OCH DÅ ÅTERSTÅR DET 10 MATCHER HAN ÄR VÄRD DET DUBBLA MINST!!!!!...BLÅVITT NI ÄR FÖR KÅTA PÅ PENGAR NI TÄNKER INTE PÅ LAGET OCH NI TÄNKER INTE PÅ SM-GULD Å NI TÄNKER INTE ALLS

    SvaraRadera
  49. JAG KAN TÄNKA MIG ATT INVESTERA I BLÅVITT NU ...SKA NOG RING KAMRATGÅRDEN IMORGON ...DET E JU BÄTTRE ATT LÄGGA SINA PENGAR I BLÅVITT JUST NU ÄN PÅ AKTIEMARKNADEN ...TACK BLÅVITT FÖR DEN RÄNTAN

    SvaraRadera
  50. [Mister versaler, ta dig samman eller känn på saxens vrede.]

    SvaraRadera
  51. 8/8/07 18:57 "Du menar som när han inte ens ville gå in och hjälpa Plånbok att finansiera Ijeh?"
    läs på du okunniga..
    det var innan han löste optionerna hos Comhem hehe..

    SvaraRadera
  52. ALLTING handlar ju inte om pengar..

    Nu när vi äntligen har lite framgång så kanske vi skiter i den blå skåpet genom en försäljning av Berg.
    Visst det står kanske inte och faller med Berg men nästa spelare från IFK som har chans på att vinna skytteligan, lär dröja 10 år till innan vi hittar.

    Dags att hoppas på Ranegie, Gerba brassar in ett par kanske?

    SvaraRadera
  53. E så trött på att Halse glorifieras på alltid blåvitts forum (bara för hans son är reggad). Man kölhalar gärna Gunnar Larsson, men vad fan har Halse levererat? (Det var Eliasson som tog oss genom ståladet). Halse har dessutom inte varit intresserad av att stötta föreningen ekonomiskt. Trots att han sitter på betydligt mycket mer pengar än den av många bespåttade Janne.P.

    Irriterande, men mest irriterande..

    Ge oss medlemmar info för HELVETE BLÅVITT!!!

    SvaraRadera
  54. Om dom säljer Berg för mindre än 50 milj samt om all skit som verkar omge riskbolaget, tönker jag fan säga upp mitt medlemskap på obestämd framtid!!!!

    Nu har jag tyvärr inte möjligheten att gå på matcherna men hade jag det skulle jag bojkotta dessa också.

    Det e ju fan va ledningen hela tiden pissar oss som stöttar i vått o torrt. Nu får det fan vara nog!!

    Hoppas att andra gör likadant, så kanske IFK fattar o lär sig att ta lite mer hänsyn till dom riktiga fansen.

    Over and out!

    SvaraRadera
  55. anonym: 8/8/07 21:39
    Halse är ju med i det risk-bolaget det pratas om iofs..inte dåligt om vi får hem Hysen. du verkar bo under en sten.

    Eliasson tog hem Mild, det var bra, annars är han sossewacko...

    SvaraRadera
  56. Jag vill ju gärna tro att de som är med i RKB gör det enligt prioritetsordning:
    1. IFK Göteborg
    2. Mitt eget midjemått.

    Jag tror inte Mild & co förivrar sig och rear ur Marcus, de inser hans värde och har inte bråttom.

    SvaraRadera
  57. Vad fan är det för risk i att först få vinsten och sen satsa pengarna.

    SvaraRadera
  58. arne e/ du menar så som halse och mats persson är moderatwacko? eller ska man kalla dem fusk och fifflar-wacko?

    SvaraRadera
  59. Det får ju bara inte vara sant att vi ger bort stora delar av pengarna till investerare i redan ägda spelare i Blåvitt? Säg att det inte är så illa. Hoppas att investerare har satsat pengar på Hysen. Och att det är där man i framtiden vill hämta tillbaka sina pengar. Säg att personer att villiga att investera mer pengar på nya nyförvärv. Inte att investerare vill satsa pengar på befintligt matrial. Nya friska pengar på nya friska nyförvärv är melodin jag vill se!

    SvaraRadera
  60. JÄÄÄÄVLA SOSSAR OCH KOMMUNISTER LÄR ER LITE OM EKONOMI ELLER HÅLL TYST OCH ÅTERGÅ TILL ATT PLANERA ER REVOLUTION ELLER NÅT!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  61. - Hallå, Jesper Norberg, vet du nån brasse som skulle kunna gå rätt in och göra mål på allt? Han får kosta max nån enstaka miljon.

    - No probs! Hur många behöver ni?

    SvaraRadera
  62. Bojkotta, sluta gå på matcher, idiotförklara "styrelsen" och andra som ni råkar känna till namnet på. Innan något ens är klart. Är det någon som på fullt allvar tror det påverkar? Att "ni" vet alla detaljer. Om nu Marcus vill ta chansen, ska vi tvinga honom kvar?
    Jag hoppas han vill vara kvar och delta i det lag som växer fram. F.n tvekar han så hjärta finns. Men hota kvar någon eller klubbens representanters beslut UTAN var insatt i alla förutsättningar fungerar inte utanför småskolans sandlåda. Väx upp, lita på andra vill föreningen bästa och stötta den förening vi älskar. Ni andra som hittat hit kan fortsätta blogga på erat lags sida och inte sprida skit här.

    Tänk om vi sålt Mourad tidigare när han var som bäst......

    SvaraRadera
  63. Kan förstå Marcus om han drar ifall supportrar börja hota, vedergälla, utebli från matcher i protest. Gå inte på den lätte om andra lags supportrar trissar upp stämningen också. Någon gång kommer han pröva sina ben i Europa men vi vill väl han kommer tillbaka?
    Stannar han är det bonus och ska ha en manifestation. Tar han chansen nu så se till han känner Blåvitt som sin klubb

    SvaraRadera
  64. Käften på dig själv och lär dig skriva...

    /Stolt kommunist

    SvaraRadera
  65. Jo jo, "Käften på dig" Som en sann kommunist lägger man hellre munkavel på andra än debatterar. Lessen men Marcus Bergs välbefinnande i Blåvitt är viktigare än dig. Håll dig till din site http://www.blackarmy.se/

    Marcus lär aldrig göra en AndreasAndersson

    SvaraRadera
  66. Riktigt elakt med gnaget men hållkäftenmentalitet hör inte hemma här

    SvaraRadera
  67. "JÄÄÄÄVLA SOSSAR OCH KOMMUNISTER LÄR ER LITE OM EKONOMI ELLER HÅLL TYST OCH ÅTERGÅ TILL ATT PLANERA ER REVOLUTION ELLER NÅT!!!!!!!!! "

    Det var det här som jag svarade på (var inte illa menat). Ovanstående inlägg borde väl inte heller höra hemma här?

    SvaraRadera
  68. Anonym sa...

    JÄÄÄÄVLA SOSSAR OCH KOMMUNISTER LÄR ER LITE OM EKONOMI ELLER HÅLL TYST OCH ÅTERGÅ TILL ATT PLANERA ER REVOLUTION ELLER NÅT!!!!!!!!!

    9/8/07 05:32


    Det här är vad som kallas ett idiotiskt inlägg och något som verkligen är värt att reagera på, om man nu orkar. Det får stå kvar som exempel på hur fel man kan gå in i en debatt och direkt idiotförklara sig själv.

    SvaraRadera
  69. Sie lassen den Fehler zu. Es ich kann beweisen. viagra preis levitra bestellen [url=http//t7-isis.org]viagra bestellen[/url]

    SvaraRadera
  70. またあとで会いましょう! [url=http://japanese-garden.org] シアリス 販売[/url] シアリス 個人輸入 レビトラ

    SvaraRadera
  71. 名前は何ですか? [url=http://japanese-garden.org]バイアグラ 服用[/url] レビトラ バイアグラ 個人輸入

    SvaraRadera
  72. Je demande pardon que je vous interromps, je veux exprimer aussi l'opinion. cialis pas cher

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.