2007/06/02

Läktaruppropet LM 4- Enade vi stå

LÄKTARUPPROP LM4:s initiativtagare hörde av sig med ett slutgiltigt mail angående läktaruppropet LM4:

"Nu börjar mitt arbete med LM4 nå sitt slut.

Som tidigare sagts så bygger LM4 på att läktaren skall näras av sitt eget väsen och det är folket på ståplats som måste ta ansvar för sin egen situation.
Det har aldrig varit min avsikt att styra eller påverka utvecklingen inom LM4 nu när det har börjat sätta sig.
Det viktigaste slutgiltiga steget är att organisationer och grupper på allvar och fullt ut ställer sig bakom de fyra punkterna i LM4. Det räcker inte att man uttrycker positivitet till initiativet, för att det här skall fungera långsiktigt så krävs det ett förutsättningslöst ställningstagande.

Detta sker genom att en företrädare för er organisation eller grupp meddelar LM4 via mail att man valt att ställa sig bakom uppropet. Dessa grupper av blåvita listas sedan på LM4-bloggen.

Glöm inte bort att det är du som ståplats-supporter som är nyckeln till att detta lyckas. Det är du som måste säga ifrån om någon beter sig illa, det är du som måste bete dig kamratligt mot andra blåvita och det är du som måste sjunga och stödja blåvitt i 90 minuter under varje match.

Genom personligt ansvarstagande når vi det kollektiv som är tanken bakom LM4.
Så här långt har det sett bra ut, riktigt bra! Sträck på dig, det är din förtjänst.

/Initiativ LM4"

9 kommentarer:

  1. Man blir så jävla trött på allt skit. Ni snackar om att Blåvittspelarna ska stå upp för fansen. Fansen har för fan en skyldighet att stå upp för klubben också. När folk bränner Gaisflaggor på derbyna har vi inte kommit särskilt långt, håller ni med mig?

    SvaraRadera
  2. Ja flaggbrännandet på derbyt var ju inte så bra, det visade att ingen vågar säga emot dem som spelar allan, så LM4 förblir en teori. Vart är typ ledande supporterprofiler som Tollan och Almgren på läktaren? Varför ser man aldrig dem som föredömen som stiger in MOT sådant som flaggbränningen? Det saknas mod hos dem.

    SvaraRadera
  3. ni låter förfan som svff. supporterkulturen går åt helvete nu kan man inte ens bränna det andra lagets flaggor längre utan att några löjliga idioter nojar ut totalt.

    SvaraRadera
  4. anonym 3/6/07 12:29: "Nu kan man inte ens bränna det andra lagets flaggor längre utan att några löjliga idioter nojar ut totalt."

    Det var nog den löjligaste kommentar jag hört på länge. Vad hade det för effekt att bränna flaggorna? Ingen alls. Dessutom farligt. Jag stod bara ett par meter bort, och dom som brände hade verkligen ingen koll på vad dom höll på med. Folk hoppa åt sidorna, folk som inte var involverade i brännandet. Starkt jobbat!

    Framåt Blåvitt!

    MVH

    SvaraRadera
  5. Supporterkultur har inget med flaggbrännande att göra. Men det är just såna incidenter som gör att folk sneglar skeptiskt på en när man går förbi dem i en IFK-tröja. Ska det verkligen behöva vara så? Ska man verkligen behöva vara rädd för supportrar? Är det supporterkultur, min vän? Vem låter jag som nu? Fortfarande SvFF?

    SvaraRadera
  6. "Ja flaggbrännandet på derbyt var ju inte så bra, det visade att ingen vågar säga emot dem som spelar allan, så LM4 förblir en teori. Vart är typ ledande supporterprofiler som Tollan och Almgren på läktaren? Varför ser man aldrig dem som föredömen som stiger in MOT sådant som flaggbränningen? Det saknas mod hos dem"


    Har du något emot det så säg ifrån! det är de LM4 handlar om. det finns ingen ledare som ska säga åt folk vad som är okej eller inte! De är vårat jobb att stå enade och rätta varandra!!

    SvaraRadera
  7. Ärligt talat så är nog lika bra att vi slutar med att hoppa på matcherna eller att fira ett mål för folk kan ju komma till skada då, bli klämd och så, se bara i trelleborg. Sen måste folk sluta att röka inne på arenan för tänk om hela betongbunkern ullevi börjar brinna av en liten fimp. Sen kan vi ju inte sjunga längre eftersom om vi sjunger för högt så kan alla stackars småbarn få ont i öronen och aldrig mer vågar gå på IFK, dem är ju trots allt våra framtida supportrar!

    Ärligt talat att folk brände gajsflaggor under derbyt, vad spelar det för roll? Se det på det sättet som alla andra såg det, en rolig grej. Kom inte och dra in LM4 undergång pga ett par ruskigt fula flaggor. Ni klagade på bengalerna att dom gav böter, nu har folk valt att lägga bengalerna åt sidan för att hjälpa till att ena alla supportrar. Varför börja med att leta fel det allra första ni gör? Börjar tro att många som skriver här inne är gajsare vars enda mål är att splittra oss mer än vad vi redan är. Tillsammans är vi starka, glöm inte det!

    SvaraRadera
  8. Det är så tröttsamt att vandalmongon går runt i någon tramsig tro om att de är så äkta.

    Jävla plastmuppar och italano-wannabes.

    SvaraRadera
  9. allvarlig talat, hur orkar man klaga över allt och alla hela tiden? hoppas ni inte är så här aggressiva hemma och slår era barn..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.