2007/06/21

"Nej nu får det vara nog"

SILLY SEASON Det finns spelare som ingen vill ha under Silly Season. Sedan så finns det varor som ingen vill ha under Silly Season.


Citat Blocket.se:

"Årskort till AIK fotboll, norra mellan
Pris: 500:-
Orkar inte se mer AIK i år. Nu ger jag dig chansen att bevittna ett trött gäng som inte kämpar för stolta AIK. Mer än halva säsongen kvar, inkl hemmamatch mot DIF."

Ett grillat medgångssvin serverat...

10 kommentarer:

  1. Hahaha lätt värsta medgångssupportern på år och dar!

    SvaraRadera
  2. "Ett grillat medgångssvin serverat..."

    är det mikael antonsson?

    SvaraRadera
  3. Och Antonsson är klar för FC Köpenhavn

    SvaraRadera
  4. Åtminstone bra han går till FCK och inte nån kvartersklubb som Ålborg eller Nordsjälland.

    SvaraRadera
  5. ...eller blåvitt.

    SvaraRadera
  6. medgångarn får väl gå vart han vill. men till landslaget skall han inte, det är han helt värdelös för, det kom jag på idag.

    SvaraRadera
  7. Lite förvånad att inte någon tråd skapats gällande Antonsson. Grymt surt att han väljer FCK. Samtidigt kan jag förstå honom. Han vill tjäna pengar som de flesta andra. Sen vill han ju synas i ett bra lag med ambitioner att nå ut i CL. Dom ambitionerna och möjligheterna har han i FCK. Det är en klubb med helt andra ekonomiska resurser än vad vi har. Gör FCK en bra säsong och Anton är framträdande i FCK öppnas självklart nya chanser till att komma till en bättre liga. Tror inte den danska ligan över lag är så mycket bättre än allsvenskan. Sen tycker jag det intressanta är om Mild och vårat riskkapitalbolag gjort vad dom kunnat för att få hem Anton? Har man gett honom ett för oss riktigt bra bud?

    SvaraRadera
  8. En offensiv mittfältare, anfallare eller vänsterback är nog mer aktuellt än en mittback till. Mild har nog försökt men det vore dumt att bränna alla pengar på en spelare som ändå inte är prio 1.

    SvaraRadera
  9. Hur bra är Antonsson egentligen?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.