2007/06/02

Mats Perssons hemliga rättegångsstrategi

BARABEN AVSLÖJAR Det har den senaste tiden gått rykten om att Mats Persson haft ett nytt superchockkupp-projekt på gång. Detta skall enligt obekräftade källor slå världen med minst lika stor häpnad som värvningen av Peter "Medellön i IFK Göteborg" Ijeh.

Nu har dock nyheten läckt ut till Baraben.com informatören "Franz" som har bildbevis på att Mats Persson har bytt karriär! Under den pågående rättegången sägs Mats ha upplevt en känsla av pånyttfödelse, äntligen har han funnit sitt kall! Att undervisa i juridikens underbara konst, som han nu känner sig fullständigt hemma i. Och vad kunde ge den nya karriären en bättre skjuts än det här:

9 kommentarer:

  1. Mats Persson är jurist......

    SvaraRadera
  2. juristlinjen i klåparskap har han väl gått då haha...

    SvaraRadera
  3. Anonym said...

    Mats Persson är jurist......

    2/6/07 18:15


    No shit sherlock, det kanske är det faktum man driver med...

    SvaraRadera
  4. det var faktiskt mer än jag visste

    SvaraRadera
  5. Ha ha,

    som gammal juridikstudent på handels kan jag informera om att den Mats Persson som skrivit kompendiet sysslar med arbetsrätt, något som "IFK:s" MP inte direkt verkar vara någon större fena på.

    BN

    SvaraRadera
  6. ooops, fel av mig. Tänkte på en annan lärare, men det är ju roligare om han sysslar med arbetsrätt så vi säger det...

    BN igen

    SvaraRadera
  7. ironin flödar

    SvaraRadera
  8. Pluggar där nu och har haft den Mats Persson som skrivit kompendiet, och det är inte Blåvittlegenden utan en rund herre som antagligen föredrar annat än fotboll. Vilket MP mycket väl också kan göra, för den sakens skull.

    SvaraRadera
  9. Tror MP skulle behöva kika i sin namnes alster

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.