2007/06/01

Lättlurade Bajen

SUPPORTERKULTUR I dag bekräftar nätbaserade affärstidningen E24.se i en artikel det som alla vi andra vetat om sedan länge, att supportrarna till Hammarby IF är den mest lättlurade skaran människor i hela världen (ett SM-guld på 92 år men ändå står de där match efter match, snacka om svindleri från Bajen-ledningens sida...):

(Klicka på bilden för större version)

8 kommentarer:

  1. "Den ouppmärksamme kan lätt luras på pengar av ohederliga aktörer i den komplexa och svårgenomträngliga finansbranschen. Var på din vakt!"

    Alternativa shopen? Supporterfonden?

    SvaraRadera
  2. Mm, och Dusan Djuric, Nils-Eric Johansson, Jeffrey Aubynn med flera var väl högaktuella för IFK Göteborg härom veckan?

    SvaraRadera
  3. Vi skinnvästar är ännu mer lättlurade.

    GAIS-Åke Feskebôxa

    SvaraRadera
  4. ...gsu/ Du tror väl inte på allt som står i Aftonbladet/Expressen, gör du det? Allt som står på Baraben däremot, det är sant!

    SvaraRadera
  5. Spännande inslag från en sida vars största poäng är lura småpojkar att skitfula t-shirts är snygga och att man borde köpa dom.

    SvaraRadera
  6. när blev supportrar en etnisk, religös grupp? haahaha

    akta er för bajen!? dem e luriga!

    SvaraRadera
  7. Anonym said...

    "Den ouppmärksamme kan lätt luras på pengar av ohederliga aktörer i den komplexa och svårgenomträngliga finansbranschen. Var på din vakt!"

    Alternativa shopen? Supporterfonden?

    1/6/07 10:52


    Så det är att luras om man ger Blåvitt pengar? Vem lurar man? Hammarby? Gais? Högoddsare på att du är just Bajare eller Gaisare. Idiot.

    SvaraRadera
  8. Lättlurade??
    Snarare trogna supportrar som inte sviker i motgång!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.