2007/06/07

Bajen till Texas och sprit på Ullevi?

BLOGOSFÄREN De en gång satiriska Hammarbybloggarna på Grönvita sidan upp visar numer mest tendenser till ilska på sin blogg. I den senaste posten slår man mot IFK Göteborg:
"Och vad gäller den i alla avseenden sorgliga historien kring Peter Ijeh, Stefan Selakovic, Mats Persson, Jan Nilsson, Bengt Halse, Kent Carlzon och IFK Göteborg kan man dra ett antal slutsatser.
a) Alla ljuger, vissa mer än andra.
b) Det lär bli ett antal fällande domar.
c) Mats Persson och Jan Nilsson anställdes av IFK Göteborg, de har fått befogenheter att agera på det sätt de agerat av IFK Göteborg och det uppsåt de har haft för att eventuellt begå olagligheter har varit i syfte att stärka IFK Göteborg sportsligt och ekonomiskt. På vilket sätt är inte IFK Göteborg ansvariga för detta? Särskilt om (OM!) det nu framkommer att styrelsen, eller åtminstone dess ordförande, har varit informerad?
d) IFK Göteborg kommer säkert ändå inte att straffas. Undrar hur det hade sett ut om det varit Bajen."
Om det hade skett Bajen så hade inte Skattemyndigheten och Ekobrottsmyndiheten utan amerikanska motsvarigheterna IRS och FBI stått för utredningen. Det är väl ingen som glömt att bröderna från söder (som skryter om hur de "valt" att ha ett "socialt projekt" istället för reklam på sina tröjor) faktiskt ägs av en amerikan? Akta er för att ilskna till för mycket bara, då kanske han flyttar Hammarby IF till Texas. Grönvitt kan bli sydstatsflaggan och Söderstadion kan bli "The South Stadium" snabbare än ni anar, sellouts.

Elfsborgsbloggaren Röd Guling lägger ner. Han tycker sig inte ha mer att ge på sin blogg. Det känns förvisso som ett tomt utspel och att vi snart kommer att få "se" honom härja där igen. Dock är det synd att de färgglada bloggarna försvinner, oavsett deras innehåll så är de något som sticker ut från den gråa massan av fotbollshemsidor med officiella förtecken. Men det är ju inte så konstigt att han lägger ner när han följer Elfsborgs lilla trista hembygdslag därute på vischan. Det måste kännas deprimerande.

Det vi alla misstänkt bekräftas nu från bloggen "Fotbollsnördar": Landslaget är fotbollssveriges första bastillion för homosexuellt fritänkande. Gud vad skönt med lite äkta homoerotik i fotbollsdräkt. Kan ju inte bli mer spännande än så. Speciellt när motståndet inte ens kunde stå upp. Fotbollsnördar dokumenterade även för en tid sedan Ronaldos "manbag" och har nu etablerat sig som Sveriges ledande metrosexualitetsfotbollsblogg...

Olof Lundh anser att världen gick under när han fick öl på sig på Parken i Köpenhamn. Medan hela världen höll andan kring vad som skulle hända när domaren bröt matchen försökte Lundh skälla ut Parkens boss Fleming Östergaard, även känd som "Don Ö" och fick i sin tur sig en rejäl avspisning.

På sin blogg påstår Lundh felaktigt att
Fleming Östergaard äger arenan Parken, men han är enbart styrelseordförande i Parken och ett av de börsnoterade bolag som är huvudägare. Förutom det så sitter "Don Ö" i styrelser för 20 andra bolag, allt från filmbolag, resebolag, fastighetsbolag och annat. Lundh tror dock att incidenten med den spillna ölen kommer krossa Köpenhamnsfobollen...
"Efter dårarna på Parken, som sprang in på plan och kastade öl på alla från Lagerbäck och neråt, lär inte Uefa tillåta det mycket längre.
Även om danska förbundet beslutar det i förväg så är det bara för att förekomma.

När ölkranarna stänger försvinner många miljoner från Don Ö:s lagbygge.
Kanske blir fler svenska profiler i allsvenskan?"
Så det är i ölen som FCK tjänat de stora pengarna herr Lundh? Då borde ju Blåvitt ansöka om dispens att få sälja starksprit i megabuteljer på matcherna. Med samma logik innebär det väl att vi skulle bli nordens ledande förening inom kort? Dags för alkoholfest på Ullevi med andra ord...

16 kommentarer:

  1. Blåvitt berör! Det är ju inte så konstigt att alla svenska småklubbar och deras laxar till supportrar passar på att hacka på Sveriges mest framgångsrika klubb när tillfälle ges.

    Avundsjuka är en dödssynd.

    SvaraRadera
  2. ehh, det är bara kul när uppkommlingar försöker klanka ner på blåvitt. Kul läsning för övrigt!

    SvaraRadera
  3. hammarby ritar som vanligt sina patetiska självbilder. löjligt.

    SvaraRadera
  4. Olof Lundh, haha. Nu har vi fått svaret på varför vi tappar så mycket spelare till danmark. Det beror inte på skatterna utan på ÖLEN.

    Vilken pajas. Sen är det lättöl som serveras, nåt annat får man inte servera i ett EM-kval.

    SvaraRadera
  5. Träffa en kompis som spelar i uniteds u-lag och han berättade att c.Rolnaldo kan ha världens största Fallos...

    SvaraRadera
  6. röd guling emigrerar till nordkorea.

    SvaraRadera
  7. relevant/ då har de inte sett Vasquez "snabel"...

    SvaraRadera
  8. Mmm...och? Alla vet om att Olof L är en pajas!

    SvaraRadera
  9. Permobil:
    Fel, Parken har despens för att servera starköl.

    SvaraRadera
  10. De serverar lættøl på parken. Iaf dansk klass 1. Sen har de væl inte något svagare æn alkoholfri.

    SvaraRadera
  11. lillen/ två frågor:

    1. anser du att man bör klassa en människa som pajas och sedan ignorera den för resten av sitt liv?

    2. tycker inte du det är tröttsamt att kalla folk för pajasar jämt?

    SvaraRadera
  12. Det gör dem säkert, serverar lättöl.. Men UEFA har givit parken (som enda arenan) tillstånd att servera alkohol. Och då alla andra arenor serverar lättöl, borde det betyda att det serveras starkare drycker än lättöl på parken.
    Se http://tinyurl.com/33pr4k 02:14:50 in i klippet

    SvaraRadera
  13. Fuck you hif!

    SvaraRadera
  14. ...fan, Frankie, nu blir man ju ledsen i ögat. Men de har i alla fall bra hamburgare.

    SvaraRadera
  15. Vi såg just att ni utnämnt Fotbollsnördar till Sveriges ledande metrosexualitetsfotbollsblogg!Ronaldinha o Gerrardinho tackar för denna tjusiga utmärkelse och passar på att önska Bara ben på Glenn Hysén (underbart namn ;-) lycka till med sin barbenta verksamhet.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.