2007/06/15

Haglund dabbar sig

HUMOR I dag slog Gais till och tryckte in 2–1 mot Elfsborg i sista minuten. Skönt för tabellen, men det är inte det som var skönast. Nej, dagens pärla (pärlor till och med) står ändå Elfsborgs tränare Magnus Haglund för.
— Vi visste inte att den skulle vara så här dålig och helt klart missgynnade den oss, men domaren bedömde planen som spelbar och då är det inte mycket att säga.

— På vissa ställen var det som att spela på hö. Bollen bara gled i från oss. Jag visste inte att hö var ett godkänt underlag.

— Det är klart att är man ett spelförande lag så är det inte roligt att spela på hö.

Käre Haglund, att du har mage att öppna munnen förstår jag inte. Ja, visserligen är Ullevis matta under all kritik nu efter att folket från traktororterna kring Göteborg fått se lite white trash-underhållning, men i den position du är i just nu bör du hålla tyst. För spelar man sina hemmamatcher på plast så ska man hålla käft och bre på sitt bredaste leende när motståndarna lägger sina hemmamatcher på "hö". Speciellt när Gaisarna själva säger att "det blir en helt annan plan, det var som ett konstigt konstgräs." Hur känns det att smaka på sin egen medicin, Elfsborg?

19 kommentarer:

  1. Speciellt när dom vattnar sin heltäckningsmatta extra mycket på den sidan där gästande lag anfaller!
    Snacka om att kasta sten i glashus!
    Mattsson

    SvaraRadera
  2. Bönderna borde väl vara vana att hantera hö så jag förstår inte Haglunds gnäll. Eller blev spelarna distraherade av underlaget och började tänka på fru Rosa som står och betar hemma i hagen?

    SvaraRadera
  3. alla luktar hö i göteborg

    SvaraRadera
  4. Instämmer. Helt jävla otroligt pinsamt av haglund!

    SvaraRadera
  5. Visst är han pinsamm.

    SvaraRadera
  6. Den jävla gnälliga idioten ska bara hålla käften, det gynnar väl inget lag att spela på en sån usel gräsmatta. Ellos till superettan!

    SvaraRadera
  7. Feldragu(eller nån annan): Lägg till Haglund på tags, har en känsla av det här inte är sista gången han gnäller i år.

    SvaraRadera
  8. Hel ärligt, har du ens spelat på konstgräs själv... Spelet blir 10 gånger bättre än om man spelar på en sopig jävla gräsmatta.

    Så, tänk igen...

    SvaraRadera
  9. Det är ju Elfsborgs fans fel att mattan var kass. Ge fan i att stödja vuxenbäbistraktorertävlingar.

    SvaraRadera
  10. Så jävla jävla jävla klockrent sagt. White Trash underhållningen hade dom där Jävla bönnerna kunant haft ute hos sig.

    SvaraRadera
  11. Spelade inte Gais på samma matta? Gais hade inte tränat mer på Ullevi än Elfsborg.

    SvaraRadera
  12. Gais sida var mycket bättre.Även när de bytte sida.Hata borås

    SvaraRadera
  13. haglund blev ju till på en höåker.

    SvaraRadera
  14. El Gato Negro/ Vad har det med saken att göra? Haglund spelar hemmamatcher på en plastmatta. Då förlorar man automatiskt rätten att klaga på en dålig naturmatta.

    SvaraRadera
  15. Ullevis gröna matta ser ut som en kohage full med hö... (det gynnar varken gais eller ellos eller nåt annat lag)Allt detta på grund av att några jävla monstertruckar kört runt och fjantat sig inför en fanatisk publik bestående av 6 åriga pojkar och deras fäder. Att den ädlaste av sporter får ge vika för den här typen av amerikanska skit-jippon är inget annat än en skandal. Skandal är ett starkt ord, visst jag vet det. har melodifestival-Christer Björkman kallat the Arks misslyckande i Eurovision song contest för ett nationellt "trauma" så är detta med säkerhet en skandal.

    Sänk Gravedigger och de andra fjantbilarna i Atlanten och låt dom aldrig slira runt på en fotbollsplan igen!!

    Heja blåvitt!

    SvaraRadera
  16. Ni har ingen arena, ni har inget gräs, ni har inget spel och ni har inga pengar. Klart ni skall vara kaxiga då. Med en taktik som går ut på att låta målvakten sparka bollen till anfallarna utan att passera varken backar eller mittfält så spelar det ingen roll vlket underlag ni har. Förbannade skattesmitare.

    SvaraRadera
  17. Men poäng har vi, i alla fall fler än Elfsborg. Kör hö bonnläpp.!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.