2007/06/12

Feldgraus femma

FELDGRAUS FEMMA Låt oss glömma den här matchen och istället med tillförsikt se fram emot de kommande omgångarna. Yeah right. Det ser sämre ut än på länge tyvärr och med en tunn trupp och ett svårt spelschema framöver så lär det inte gå mot det bättre. Pessimist? Kanske det. Över till poängen.

Djurgårdens IF, borta
5 poäng: Mattias Bjärsmyr - Överglänste för första gången Ragnar. Kanske beror det på att Bjärsmyr numera så gott som aldrig står för några längre uppspel. Kanske är det bara en tillfällighet. Vem orkar bry sig just nu.
3 poäng: Bengt Andersson - Räddade kvar oss i matchen med ett par tre avancerade räddningar. Är dock, och kommer så förbli, rejält tveksam i luftspelet vid inlägg och hörnor.
2 poäng: Marcus Berg - Sju mål på nio matcher och mål i fem matcher i rad från Torsbysonen som numera verkligen förtjänar epitetet Svarte-Marcus. Är dock relativt osynlig i dag.
1 poäng: Hjalmar Jonsson - När man minst anar det så slår han till. I dag var Hjalmar en av de bästa på plan men var tyvärr tvungen att avbryta i halvlek. Synd. För han är klasser bättre än Ölme.

Totalt efter 9 omgångar
1. Niclas Alexandersson 14½ poäng
2. Thomas Olsson - 14 poäng
3. Marcus Berg - 13 poäng
3. Andres Vasquez - 13 poäng
5. Ragnar Sigurdsson - 12 poäng
6. Bengt Andersson - 6 poäng
7. Pontus Wernbloom - 5½ poäng
8. Mattias Bjärsmyr - 5 poäng
8. Erik Dahlin - 5 poäng
10. Adam Johansson - 4 poäng
11. Jonatan Berg - 3 poäng
11. Hjalmar Jonsson - 3 poäng
13. Gustav Svensson - 1 poäng

13 kommentarer:

 1. Min åsikt är att Ragge var bättre än Bjärsa. Iallafall i första. Och var är Andres Vasquez? Han var en av de få som vågade hålla i bollen, inte tjongade och hade lite fart i spelet.

  SvaraRadera
 2. Marcus var lätt bäst i första ialf

  SvaraRadera
 3. Vettefan om jag håller med dig. Tycker Ragnar är bäst på plan i första, han är ju för fan överallt. Hjalmar var faktiskt inte långt efter, eller jo det var han men trots det så gör han sin bästa insats på väldigt länge.

  SvaraRadera
 4. Tycker du gör helt rätt i att lämna mittfältet utan poäng. Alex gör väl som vanligt helt okej ifrån sig. Han deltar i spelet och försöker. Övriga på mittfältet är helt talanglösa! Forwards får ju knappt en vettig boll under hela matchen att jobba med. Det behövs en playmaker till mittfältet. Och det behövs teknik, snabba fötter och väl avvägda pass. Var ju inga som helst problem för DIF att försvara sig. Blåvitt skapar ju i princip ingenting i andra halvlek. Vi var aldrig nära att nå 2-2. Och när Rehn i intervjun efter match säger att han tyckte att man i alla fall blev bättre i andra halvlek blev jag rädd. Man tillåts spela runt bollen mellan sig. Men man skapar ju ingenting. DIF lät ju oss trilla boll på mittplan.

  Tycker väl också att Ragnar var bättre än Bjärsa. Och försvaret är ju bästa lagdelen helt klart. Svårt att inte ge ett gott betyg till Berg. Han gör ju det han skall. Om han bara kunde få lite bättre passningar och hjälp från mittfältet också.

  SvaraRadera
 5. Ragnar o Hjalmar förtjänar beröm! Så många gånger man har hackat på våran isländska landslagsback Jonsson.. Ikväll förtjänar han beröm, hoppas alla såg Ölmes inhopp. Annars blekt blåvitt, tyvärr gör Alex sin sämsta insats för året.

  SvaraRadera
 6. Du glömde Sella.

  MVH,
  Matteläraren

  SvaraRadera
 7. BJärsa var lätt bättre än ragnar denna match som var lite halvgalen/farlig, han hade många fler tabbar än bjärsa idag som räddade oss lite i straffområdet dessutom.

  Bra betygsättning

  /Contemplator

  SvaraRadera
 8. www.bredsida.se

  SvaraRadera
 9. Hjalle var bäste Blåvit igår. Ödets ironi att han blir skadad då.

  SvaraRadera
 10. Bengan räddade ju oss gång på gång. Han gjorde ett par förstklassiga räddningar. Större kuk än Hedman, ja han har större kuk än Hedman

  SvaraRadera
 11. Det borde ju inte finnas på denna jord, men lik förbannat blir man himlastormande lycklig av Hjalmar Jonssons halvlek. Fy fan vad han var bra igår, verkligen bäst i försvaret den tid han var med. Stor eloge till Hjalmar som var oerhört följsam och brytningssäker.

  SvaraRadera
 12. Hjalle var hel sjuk ju! finten i första håller nästan världsklass, så gör bara landslagsspelare! Den största frågan i dag var dock vafan Niclas Alexandersson sysslar med.. helt bedrövlig var han idag!

  SvaraRadera
 13. ällska Hjalle! wow vilken lirare. han var klart den bästa spelaren på plan trots att alla snackar skit om honom så förtjänar han sin plats i ifk !!!!
  //älska

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.