2007/06/02

En dansk dåre

LANDSLAGET 0-3 (Hansson och Elmander x2) i till Sverige efter första halvtimmen blev till 3-3. Sverige anfaller via vänsterkanten dit Wilhelmsson löpt ut och ett par minuter återstår av matchen. Då drar dansken Christian Poulsen (ni vet han som Totti spottade i ansiktet) ett knytnävsslag i magen på Marcus Rosenberg som rasar ihop mitt i danskt straffområde. Den assisterande domaren vinkar direkt för foul och huvuddomaren springer ut till kanten för att få höra av linjedomaren vad som skett. Beslutet blir att Poulsen får rött kort och Sverige får straffspark.

Nu springer en dum jävla dansk pajas in på planen och försöker slå till domaren med en vänsterkrok. Men då den så kallade supportern är ungefär lika smidig som en blåval i ett badkar räcker det att domaren får syn på idioten i sista sekunden för att han ska undvika en riktig praktträff i huvudet. Säkerhetspersonalen på Parken i Köpenhamn är dock inte speciellt oroade, de reagerar faktiskt inte alls. Ett par av dem lunkar mot det område där dåren har sprungit in och de som får mota ut galningen är de danska spelarna, inte vakterna, utan spelarna.

Sedan blir dåren inte omhändertagen, utan ett par vakter går långsamt fram till honom och småsnackar lite med snubben som just försökt ge domaren en käftsmäll. Dansk fotbollssäkerhet kan ju i bästa fall anses vara tidernas största skämt. Domaren samlar ihop domarteamet utanför spelargången och tar en diskussion kring om man ska låta straffen gå eller bryta matchen. Medan domaren nere i spelargången tar beslutet att säkerheten inte går att garanteras på arenan springer dessutom flera andra supportrar in på planen till både busvisslingar som hejarop. Men vakterna, som finns i mängder runt planen, gör inte ett skit åt saken. Matchen bryts till slut och Sverige vinner på walk over med 0-3. Jävligt smart agerat ditt danska mähä. Lycka till med att inte bli lynchad av vansinniga danskar i helgen. Vi på andra sidan sundet klagar inte på tre friska poäng i alla fall...

51 kommentarer:

 1. Två underbara halvlekar med svensk dominans i första, dansk i andra. 3-3 hade varit fullt rättvis, 4-3 ännu bättre, men 3-0 på walk-over givetvis väldigt tråkigt. En skam åt de danska vakterna för ett alldeles för passivt ingripande.

  SvaraRadera
 2. han dansken såg ju helt nertjackad ut med, lyser i ögonen på honom haha sicken luffare. alla röker på i kööööpenhamn!

  SvaraRadera
 3. Pinsamt bland mycket annat pinsamt var ju också när den tredje (!) dansken sprang in på planen, springer runt lite innan han går över till långsidan, där väntade en vakt/publikvärd som lägger handen om honom... Pinsamma jävla danmark

  SvaraRadera
 4. Sicket jävla ÄGG!!

  SvaraRadera
 5. Sveeeergieeee!2007-06-02 23:07

  bäst att han ber om att bli inburad, folk kommer ju vilka lyncha honom

  SvaraRadera
 6. helt rätt att slå domaren! Låt han smaka vår danska vrede den tjocka kossan. Om vi ändå bara hade fått med oss max en poäng är det lika bra att kaosa och visa vilka som bestämmer på och utanför planen!

  Stå upp för Danmark!

  SvaraRadera
 7. Såg ni den sista snubben som sprang in? Han som sprang rakt över planen, från långsida till långsida.
  När han når andra läktaren och tar sig över reklamskyltarna kommer två vakter(eller vad fan man ska kalla det) och hjälper honom över och klappar honom i ryggen med två gånger samtidigt som de fridfullt snackar lite med varandra.

  Skjut vakterna också, jävla töntar!

  SvaraRadera
 8. "Alla stormar plan i köpenhamn.."

  Nästa storhit i royal Leuige under vintern..

  SvaraRadera
 9. http://www.parken.dk/script/site/page.asp?artid=20&cat_id=78

  Känns som att drift- och säkerhetschef på Parken, Jan Olsen, sitter lite löst till...

  SvaraRadera
 10. Tror ni att alkohol eller knark hade något att göra med pajasens agerande eller var det för mycket pölse alternativt fläsksvål? :O

  SvaraRadera
 11. Vad fan är Royal League? Är det det där snöbollskriget?

  SvaraRadera
 12. Som den "pro-huligan"-ismen jag så glatt förespråkar måste jag säga att det inte var så jävla farligt.

  Jag tycker det röda kortet var helt rätt, är dock väldigt tveksam till straffen... visserligen säger regeln att det ska vara straff, men regler täcker oftast inte undantag som detta.

  När sen är det mycket möjligt att många som inte hade tv repriser missade slaget, och när dommaren bara ger rätt kort och straff i ett läge som det i slutet av matchen så tycker jag publiken ska få "tillrättavisa" honom lite.

  jag var ju iof pro-huligansim dock.

  SvaraRadera
 13. Heja mats härd.

  http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=667&a=349935

  SvaraRadera
 14. "Var finns alla danska busar?
  Det är något som inte stämmer.
  Det är så ... välordnat.
  Det finns inget ruttet i staten Danmark längre."

  Mats Härd

  SvaraRadera
 15. Anonym 23.27:
  Är du lika påtänd som idioten som klippte till domaren?
  Drar man röda kortet i straffområdet är det inte fråga om annat än straff.

  Det man kan konstatera är att det är synd att Danskarna dricker för mycket sort-guld för att kunna behörska sig när det är match.

  SvaraRadera
 16. Tuborg om det ska va danskt2007-06-02 23:52

  "Det man kan konstatera är att det är synd att Danskarna dricker för mycket sort-guld för att kunna behörska sig när det är match.

  2/6/07 23:42"

  Det är bara svenska smuggel-snåljåpar som dricker sort guld via tysklandsexporten. ;)

  SvaraRadera
 17. *hehe* han kommer bli lynchad...och få ett antal Tuborg uppstoppade där bak...

  SvaraRadera
 18. "...och Thomas Gravesen, mittfältaren med vuxendamp..."

  Mats Härd

  Hahahaha

  SvaraRadera
 19. Skål era små tangenthuliganer, för en ganska orättvis seger...men ändå en härligt förnedrande förlust för skånejäv...förlåt..danskjävlarna...Skål!

  SvaraRadera
 20. förresten räknas det som en landskamp för alex nu lr?

  SvaraRadera
 21. Hade ju varit kul att avgöra på straff istället. Var tog föresten den roliga aik-bilden vägen? Det var ju den mest frekvent kommenterade "artikeln" av alla här inne.

  Det är ju sådana bilder som gör att vi utvecklingsstörda har ett så dåligt rykte.

  SvaraRadera
 22. Först och främst: Alla "pro-huliganer", inklusive dig (23.27) ditt jävla stolpskott, är dumma i huvudet. Huliganer är ett pack och hör inte hemma på en fotbollsarena.

  Second of all: Knytnäven delas ut inuti straffområdet. Där regelbrottet inträffar ska också förseelsen bestraffas. Därför: knytnäve inuti straffområde, bestraffning inuti straffområde, straff. Piece of cake.

  Usch, ännu en gång till dig, ditt vidriga pack. "Pro-huligan". Jag förstår att du inte säger det öppet, för fan. Så jävla vidrigt.

  SvaraRadera
 23. Jag är pro pannskott på vissa huliganer. Han kommer ju att straffas sönder till manna minne för den där idiot grejen de är ju säker. Saken är den att vakterna som skulle skyddat. Borde ju oxå få ta en tuborg upp någonstans

  SvaraRadera
 24. storma planen och ge oss tre poäng - hej!
  ge oss tre poäng - hej!
  ge oss tre poäng! - hej!
  storma planen...

  SvaraRadera
 25. Det mest pinsamma med hela händelsen är att domaren valde att avbryta matchen, vilket medförde att Sverige fick vinsten.

  Hur fan visste man det så snabbt att det var en dansksupporter? Är det valet av tröja som gör dig till dansk- resp. svenksupporter? Om det varit en svensksupporter i en dansktröja?

  Om Sverige har en svår match som de måste vinna, kan jag då dra på mig andra lagets tröja och försöka spöa domaren. Vinner Sverige då med 3-0?

  Spela ett par tusenlappar med resultatet 0-3 resp 3-0 (beror på vilken matchtröja du har på dig) på ladbrokes, unibet osv. Sen så är det bara att klä sig i en matchtröja på det laget man inte har spelat på. Spring ut och slå domaren i slutminuterna.

  Med tanke på hur mycket pengar som du har spelat så kan det vara värt med att sitta på "kartan" någon månad.... Eller?

  DET FÅR INTE FÖREKOMMA ATT EN ELLER FLERA SUPPORTRAR KAN PÅVERKA ETT MATCHRESULTAT!!

  SvaraRadera
 26. Idioten är bosatt i Göteborg enligt GT. http://www.expressen.se/nyheter/1.705804

  SvaraRadera
 27. Helt rätt Chris, generalfel att bryta matchen...

  SvaraRadera
 28. Chris varför i helvete skulle en svensk (förutom hasse Backe) vilja in och mörbulta domaren när Sverige fått straff?

  SvaraRadera
 29. Sen ger inte 0-3 några pengar på spelbolagen utan 3-3

  SvaraRadera
 30. Han är väl Blåvitt-supporter också den korkade dansken...Hahahahaha

  SvaraRadera
 31. >12:03 Du kan ha så rätt så....
  http://fotbollskanalen.se/fotbollskanalen/landslag/553290.html

  SvaraRadera
 32. kan ju noteras att det var 2 göteborgare som skickade Sverige till EM: elmander och den danske pajasen.
  och Chris:
  danska polisen säger iaf att han var dansk medborgare.

  SvaraRadera
 33. CHRIS:
  det spelar ingen roll vilket av lagens supportrar som springer in på planen. det är hemmalaget som inte kan garantera säkerheten och då tilldöms bortalaget vinsten.. bara så du vet

  SvaraRadera
 34. Något som slog mig nyss när jag läste någon kommentar om att han som stormade var Göteborgare.... Är att det ibland är VÄLDIGT många som inte håller på Blåvitt som är inne och läser och kommenterar artiklarna här på baraben.

  Är det verkligen så jävla dåligt med bra bloggar bland de andra lagen, att deras supportrar måste komma in här och smutsa ned med kommentarer som ingen egentligen bryr sig om?

  SvaraRadera
 35. peeman:
  det är sant att det är många här som inte är ifk:are, vilket ibland kan vara störande.
  men faktumet att hulliganen bor i gbg kan man väl känna till oavsett vilka man håller på?

  SvaraRadera
 36. Härligt. Nu kan männisor likt "toffe" återigen börja tävla om vem som fördömmer liknande händelser mest. Toffe är t.ex. för ett skott i pannan, alltså dödsstraff genom arkebusering på sådana här händelser!

  Någon annan som har någon härlig avrättningsmetod att förespråka när någon går in på en gräsplan?

  Vissa människor kan verkligen förstöra detta allvarliga problemområde genom att sprida sina omogna, obildade och oseriösa åsikter.

  Ibland tappar man tron på människan. Sorgligt med människor som förstör så som dansken gjorde, lika sorgligt att läsa om vissa människors reaktioner på det samma.

  SvaraRadera
 37. Varför avbröt de inte matchen Norge-Bosnien tidigare i år?

  http://www.youtube.com/watch?v=8Ol_k9u7iE0

  Om spelare blir attackerade av fans så verkar det vara lugnt, men om domaren attackeras så blir det ett annorlunda beslut?

  SvaraRadera
 38. Men allvarligt talat. Pannskott är ett tale sätt.... Jag hade inte skjutit han. Tror visserligen att han liv är i fara om han stannar i danmnark och han kan mycket möjligt löpa en sådan risk.

  Men bör man inte kunna läsa lite mellan raderna. Sunt bondförnuft....

  SvaraRadera
 39. Det var ju uppfriskande att du inte tänkte skjuta honom "toffe". Anser dock att använder man "sunt förnuft" använder man sig inte av sådana uttryck. Vad menar du med att det bara är ett talesätt? -vad är det för ett jävla talesätt att att säga att man är för ett skott i pannan?

  SvaraRadera
 40. Chris: Det är domaren som avgöra om matchen ska spelas vidare eller inte. I det här fallet bedömde domaren att säkerheten inte kunde garanteras (helt riktigt eftersom vakterna uppenbarligen inte klarade av att hålla åskådarna från planen) och bröt därför matchen. Då ska bortalaget tilldömas segern ocg det är oväsentligt vilket lag supportern höll på. Att matchen Norge Bosninen inte bröts berodde väl helt enkelt på att domaren gjorde en annan bedömning av säkerhetsläget. För att undvika att supportrar ska påverka matchresultatet i framtiden får arrangerande klubbar och förbund helt enkelt se till att de har vakter som är tillräckligt alerta så att de kan stoppa eventuella brushuvuden, eller om det inte går sätta upp staket. Tråkigt om det ska behöva bli så. Jag hörde att han som sprang in eventuellt kommer att hållas skadeståndsskyldig av danska fotbollsförbundet för förlorade intäkter vilket väl borde avskräcka någon från att göra om det.

  SvaraRadera
 41. Till 3/6/07 18:10
  Han förtjänar ett straff som känns kraftigt :P

  En fråga bara ttill detta. Medveten om att jag kanske inte kommer låta mesta begåvad men en sak undrar jag.

  Hade de inte varit optimalt och mest rätt att ta bort säkerhetshotet och sedan spela vidare. Tömma läktarna och spela vidare matchen vid tomma läktare. Straffen och allt går vidare, men gör de utan ett säkerhets hot.

  Förståligt att de skulle bli bökigt, men de hade väl varit optimalt. Tråkigt att supportrar kan få sådan makt över resultat. Han bör stå inför domstol med ett kännbart straff till följd och självfallet starka böter till Danska fotbollsförbundet för deras misslyckande att garentera säkerhet.

  Borde inte något sådant införas. För jag håller kraftigt med tidigare skribenter. EN SUPPORTER SKA INTE KUNNA BESTÄMMA RESULTAT.

  De borde finnas en lösning som är bättre utan ursäkten nej men de för mycket jobb.

  SvaraRadera
 42. Göteborgare2007-06-03 18:56

  Hur kan man vara Göteborgare bara för att man för tillfället bor i Göteborg?

  SvaraRadera
 43. Göteborgare är man i mina ögon om man varit bosatt i vår fina stad under perioden av mer än 1(ett) år =)

  SvaraRadera
 44. Stod inte så långt ifrån idioten som sprang in igår och kan helt ärligt säga att jag aldrig någonsin sett en sämre pondus bland de sk vakterna. De kollade istället på matchen under speltid och var inte särskillt intresserade av eventuella dårar som ville visa upp sig...
  Tyvärr var det inte bara en supporter som betedde sig illa, att var svensk suporter var att känna sig långt ifrån säker på vad som skulle hända under och efter matchen även om de flesta danskarna skötte sig, men lite bättre uppfostran på hur man beteer sig på en arena skulle nog inte skada. Domarn gjorde helt rätt!

  SvaraRadera
 45. Beslutet var riktigt.

  Om man ser på den andre snubben som sprang in så fick han springa över hela planen, med bollen, och göra mål i det svenska målet. När han väl kom fram höll de danska säkerhetsvakterna någon sorts välkomstmottagning för honom innan de klappade killen på axeln och hjälpte honom över reklamskyltarna.

  Kommer ni ihåg Ullevi under Brasilienmatchen? Kommer ni ihåg snubben som knäböjde framför Ronaldinho och blev manglad av en stadig biff? Kommer ni ihåg hur den handlingen inte på något sätt var menad som en våldsam handling och hur gårdagens var av betydligt våldsammare art? Säkerheten var usel.

  SvaraRadera
 46. Chris: Han som sprang in hade en dansk tröja, men jag tror "kanske" Sverige hade vunnit med 3-0 även om det vore en gubbe med svensk tröja. Det är väl för att den danska säkerheten inte funkade som man gav Sverige en 3-0 vinst? Som sagt annars kan ju vem som helst springa in i motståndarens färger. Fan vad man skulle kunna utnyttja det annars om ens eget lag ligger under...

  SvaraRadera
 47. Andledningen till att matchen avbröts var dels denna incident men också att efter domarna gått av planen så sprang det in 2-3 danskar till. Man såg på TV efter att "Guljackorna" bara stog och såg på medans en dansk supporter kunde springa med bollen hela vägen från deras läktare och skjuta den i mål. Sedan regnade det ölflaskor från danska håll.

  SvaraRadera
 48. I hear with the new iPhone 3.1 firmware, you can download video and audio email attachments onto your camera roll? I want to download an audio file from my email but I don't know how. I've already upgraded to the new 3.1 (3.1.1) firmware, so how do I do it?  ________________
  [url=http://unlockiphone22.com]unlock iphone[/url]

  SvaraRadera
 49. [color=red]The Most Affordable XRUMER/BACKLINK SERVICE Online!
  The EFFORTLESS and POWERFUL WAY TO BUILD MASSIVE # OF BACKLINKS
  [color=black]
  200,000 BLASTS of your URLs+ Anchor Tex, message, pictures (can be spinned) etc
  $10 USD (shared with other clients like a carpool), or
  $25/200k for exclusive!(you control EVERYTHING)
  $50 Exclusive @ 500,000 blasts.
  (Complete reports will be given to clients)

  [IMG]http://img697.imageshack.us/img697/1540/arrowdownh.gif[/IMG]
  For orders, questions or concerns? Email: [u]formless.void47 at gmail.com [/u]
  Note:
  1. For STRICT Whitehat sites, it is advised to create buffers to pass on linkjuice. i.e. social bookmarks, cloaked pages etc.
  You can blast the site directly, but it entails risk.
  Using buffers are 100% safe, speaking from experience.
  2. Xrumer is a very technical tool. Just describe to me what sorts of effects you want and well make it happen!
  If you want to buy Xrumer?
  >>>>> http://cloakedlink.com/chzgykebsd <<<<<<

  [color=black]
  -------
  CLIENT 2 SAMPLE SPACE FILLED WITH URLs,Pics and Keywords
  seo forum seo training mumbai california seo seo links directory seo training scotland seo page analyzer in house seo engine optimization seo process buy tylenol 3 seo visibility seo trainee european seo search engine optimization cost internet marketing seo top seo tips Xrumer Full black seo thailand seo toronto seo services seo gold search engine keywords backlinks seo liverpool seo review brute force seo seo tampa bay google seo training Xrumer Software google seo optimization seo salisbury seo southampton cheap seo services seo optimazation seo grader seo consultant delhi seo expert d link buy seo company noida seo press release pay for performance seo seo rochester ny seo studio buy seo seo elite serial spanish seo Xrumer License seo blogging software seo sem Xrumer 30

  -----
  CLIENT 3 SAMPLE SPACE
  [url=http://provenheightincrease.co.cc/ebook/intrauterine-growth-retardation]intrauterine growth retardation[/url] http://provenheightincrease.co.cc/ebook/intrauterine-growth-retardation

  [url=http://herpescures.co.cc/drugs/Herpes-Cure-2007-Herpes-Prescription-Genital-Herpes-First-Outbreak.html]herpes cure 2007 herpes prescription genital herpes first outbreak[/url]

  http://electroniccigs2.livejournal.com/1045.html Buy Black Widow bud reviews Buy T-C-3 reviews Buy Txxx Stix reviews Buy Stashish reviews

  http://buybufoalvariustoads2.wikispaces.com/space/xmla?v=rss_2_0


  -----
  CLIENT 4 SAMPLE SPACE
  [url=http://provenheightincrease.co.cc/ebook/average-height-males]average height males[/url] http://provenheightincrease.co.cc/ebook/average-height-males

  [url=http://growyourdick.co.cc/penile/enlarge-penis-surgery]enlarge penis surgery[/url] http://growyourdick.co.cc/penile/enlarge-penis-surgery

  http://www.discountperfumes.fragrance-direct.info/Where-to-Buy-Michael-Jordan-Cologne-Gift-Set.html

  http://buycheapplasmatv.info/cgi-bin/index.pl?=panasonic-1080p-plasma-tv [url=http://buycheapplasmatv.info/cgi-bin/index.pl?=panasonic-1080p-plasma-tv]panasonic 1080p plasma tv[/url]

  [url=http://teethwhiteningstripsreviews.info/xr/Norfolk]idolwhite dangers in whitening teeth New Caledonia maintainment teeth whitening san antonio tetracycline teeth whitening Sherbrooke t9oth whitening tooth w2hitening tooth whitrening[/url]

  -----
  CLIENT 5 SAMPLE SPACE
  [url=http://cheapxrumerservice.co.cc]Cheap Xrumer Service[/url]
  [url=http://cheapxrumerservice.co.cc]Cheapest Xrumer Service[/url]
  [url=http://cheapxrumerservice.co.cc]Best Xrumer Service[/url]
  --------
  http://buypleodinosaurrobots4.zoomblog.com/rss.xml

  http://cheaphdtvplasma.co.cc/television/hdtv-repair [url=http://cheaphdtvplasma.co.cc/television/hdtv-repair]hdtv repair[/url]

  [url=http://stopacaiberryscams.info/cgi-bin/index.pl/buy-acai-tea]buy acai tea[/url]

  SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.