2009/07/17

Veckans skräckscenario...

41 kommentarer:

  1. haha fy fan. så desperata kan vi ALDRIG bli!

    SvaraRadera
  2. Om det blir verklighet så slutar jag hålla på blåvitt! Jag blir nog fan GAIS:are eller nåt!

    SvaraRadera
  3. aaaahahahahahaha fy fan va ful han är. och fy fan vad korkade folk som inte fattar att det är ett skämt, är.

    SvaraRadera
  4. Hoppa tauer ! usch , nu blev jag ruskigt rädd , och hur fan ska man kunna somna nu när man har sett det värsta som kan hända ? dock får man väll glädjas åt att blåvitt inte är så låga och korkade :)

    SvaraRadera
  5. Vem faan är det?

    SvaraRadera
  6. Hoppa Tauer..

    SvaraRadera
  7. hahahahahaha! jävlar vad smala ben han har..

    SvaraRadera
  8. the botten is nådd så att säga..

    SvaraRadera
  9. 17/7/09 05:15:

    Det är ett montage och inte tauers ben ditt miffo

    SvaraRadera
  10. Uh!
    Sånt här är för grovt för att ens skämta om!

    SvaraRadera
  11. Helt rätt att ge honom kaptensbindeln, Tauer lyfter laget.

    SvaraRadera
  12. HAhahahahahahahahhhah

    SvaraRadera
  13. Firman boys2009-07-17 08:26

    Lite tajtare shorts bara så hade man haft ett perfekt runkobjekt!

    SvaraRadera
  14. Tauer skulle vara en riktigt bra värvning, hellre Tauer än Hjalmar.

    SvaraRadera
  15. Pilfalk tycker:
    Ja hoppas nu inte Mild faller till föga för alla som desperat vill ha in förstärkningar utan håller sig kall. Vi vill inte ha personer i klubben som inte passar in eller som i Tauers fall inte har kapacitet för att spela i blåvitt. Då är det bättre att sänka ambitionsnivån för i år och låta de unga killarna få erfarenhet och spela med dem. Nästa år så kan vi säkert locka Adde Johansson och någon annan med samma kvalitet. Många skriker också efter defensiva förstärkningar men om vi värvar backar nu så kommer vi ju nästa år ha de 5 som är friska nu plus de 4 som är skadade plus eventuella defensiva förstärkningar och vad ska vi med alla dem till, vi får hålla oss kalla och hoppas på att de backar som är kvar håller resten av säsongen. Ett undtantag för Risp med sitt stora blåvita hjärta, dessutom tror jag han skulle kunna spela på Wernbloom plats, han är ju snabb och ganska passningsskicklig och dessutom är han ju välväxt och kan säkert täcka bollen och hålla i. Nej till alla som skriker desperat efter förstärkningar säger jag, vill vi ha någon diva typ Peter Ilje som förstör stämmningen på kamratgården. Nej hoppas Mild fortsätter vara nogrann och följer sin linje. När man är uppe på kamratgården så ser man ju att vi har ett riktigt gött kamratgäng med många vinnarskallar. Tänk om Bärken tex får spela de flesta matcher i fortsättningen från start i år, då kommer han säkert att dominera nästa år, eller andra som Dyrestam, Sana, Kamal, William med lite mer allsvensk rutin. Framtiden är ju vår, det kan ju tyvärr inte lag som GAIS och andra allsvenska klubbar som värvar från höften se fram emot. Visst någon eller några kanske ytterligare försvinner till proffslivet men vi börjar ju bygga upp en stark ekonomi och kan ju då värva en del etablerade spelare som Adde eller varför inte en sådan som Pontus Farnerud med en välfylld plånbok, medans Gais får fortsätta leta billiga spelar med dålig karraktär från Afrika eller långt bort från någon land man knappt hört talas om, typ Armenien, bortre Mongoliet osv. Hur det än går i år så är framtiden blåvit.

    SvaraRadera
  16. 08:38

    Äntligen någon med vett i skallen.

    (Kul fotomontage men man blir lätt illamående)

    SvaraRadera
  17. Jo, man skulle kunna få fram ungdomar för att om tjugo år ha tillräckligt mycket pengar för att köpa bra spelare för att senare åka ur gruppspelet i CL. Men vi är blåvitt och vi skall alltid vara i topp. Får vi skador så skall vi naturligtvis värva spelare. Med det laget vi har nu har vi inte en möjlighet att ta hem guldet. Vad ger det för signaler till resten av truppen om vi inte satsar? Vi måste naturligtvis chansa lite nu, men inte för den delen kasta pengar i sjön. Men det är ingen risk med gubbarna vid rodret, och det är bra.

    SvaraRadera
  18. Frankie skriver om civilsnutar...

    SvaraRadera
  19. tillåt mig att kräkas...

    SvaraRadera
  20. 08:46:

    Du har en poäng i att det är viktigt med signaler till truppen.

    Samtidigt ser jag ingen anledning att värva en ersättare till Adam, som ska rakt in i elvan, när vi har Erik Lund.

    Sök gärna en kvalitétsspelare som kan bära upp förlusten av PW. Men smäll inte igen dörren för Bärkroth, Söder mfl. på grund av rädsla att missa guld. Värva en eller två kvalitétsspelare och fokusera på att ha en bra trupp även nästa år.

    Det är 2010 som blir det svåra året för blåvitt, inte i år. Då Ragge, Gustav, TO och någon till checkar ut från Kamratgården.

    Vi har haft en osannolik otur i år med skador. Det normala när oturen grinar en i ansiktet är att acceptera de rådande omständigheterna och försöka göra det bästa av situationen. Inte bli desperat.

    Man slänger inte bort fem säsonger i rädslan av att missa guldet ett år.

    SvaraRadera
  21. ÅH FY FAEN!

    SvaraRadera
  22. hehe
    fantastiskt roligt

    SvaraRadera
  23. Men det är väl ytterbacksplatserna vi måste förstärka? Lund, hjalmar och seb. Men seb vill vi ha högre upp i banan naturlitvis. En bra vänsterback, en 10:a och en vänstermitt så är jag nöjd. Du säger ju även själv att flera gubbar kommer falla bort nästa är antagligen, då är det väl lika bra att börja bygga upp truppen redan nu? Att Mild skall flippa ur och värva hej vilt är en omöjlighet och det vet nog både du och jag.

    SvaraRadera
  24. Anonym:
    Tauer skulle vara en riktigt bra värvning, hellre Tauer än Hjalmar.
    17/7/09 08:38

    Dig skulle jag skicka till Gulag direkt
    Fy skäms på dig

    SvaraRadera
  25. Det där e inte roligt nånstans! höll på att sätta kaffet i halsen.

    SvaraRadera
  26. 09:27:

    En försvarare till är jag inte emot. Men inte en högerback till.

    Däremot en spelare som klarar att leverera allsvensk klass på flera positioner i backlinjen. En Ölme hade varit gött i det här läget.

    SvaraRadera
  27. NOooooooooooooo! :-)

    SvaraRadera
  28. Anonym Anonym sa...

    Tauer skulle vara en riktigt bra värvning, hellre Tauer än Hjalmar.

    17/7/09 08:3


    Det kan du inte mena! Ok, hjalmar inte är bäst i laget precis men va fan Tauer?? Hemska tanke!

    SvaraRadera
  29. Hoppa tauer hopp ale ale

    SvaraRadera
  30. Hahahaha, sjukt kul. En liten vink till alla som är så extremt silly-desperata. Låna Walle, comeback för Alex, osv osv... Sitt ner i båten för fan.

    SvaraRadera
  31. Värva värva vi måste ju de

    SvaraRadera
  32. Vart skickar jag räkning på all nervmedicin jag fick sprona ut och köpa

    SvaraRadera
  33. Ja fy fan, han var inte vass när han var på besök på Ullevi :)

    Frågan jag ställer mig är vem kroppen egentligen tillhör, ser inte ut som Alex å tröjan är gammal, är det Erlingmark?

    SvaraRadera
  34. Var det någon som orkade läsa igenom detta inlägg:

    "Pilfalk tycker:
    Ja hoppas nu inte Mild faller till föga för alla som desperat vill ha in förstärkningar utan håller sig kall. Vi vill inte ha personer i klubben som inte passar in eller som i Tauers fall inte har kapacitet för att spela i blåvitt. Då är det bättre att sänka ambitionsnivån för i år och låta de unga killarna få erfarenhet och spela med dem. Nästa år så kan vi säkert locka Adde Johansson och någon annan med samma kvalitet. Många skriker också efter defensiva förstärkningar men om vi värvar backar nu så kommer vi ju nästa år ha de 5 som är friska nu plus de 4 som är skadade plus eventuella defensiva förstärkningar och vad ska vi med alla dem till, vi får hålla oss kalla och hoppas på att de backar som är kvar håller resten av säsongen. Ett undtantag för Risp med sitt stora blåvita hjärta, dessutom tror jag han skulle kunna spela på Wernbloom plats, han är ju snabb och ganska passningsskicklig och dessutom är han ju välväxt och kan säkert täcka bollen och hålla i. Nej till alla som skriker desperat efter förstärkningar säger jag, vill vi ha någon diva typ Peter Ilje som förstör stämmningen på kamratgården. Nej hoppas Mild fortsätter vara nogrann och följer sin linje. När man är uppe på kamratgården så ser man ju att vi har ett riktigt gött kamratgäng med många vinnarskallar. Tänk om Bärken tex får spela de flesta matcher i fortsättningen från start i år, då kommer han säkert att dominera nästa år, eller andra som Dyrestam, Sana, Kamal, William med lite mer allsvensk rutin. Framtiden är ju vår, det kan ju tyvärr inte lag som GAIS och andra allsvenska klubbar som värvar från höften se fram emot. Visst någon eller några kanske ytterligare försvinner till proffslivet men vi börjar ju bygga upp en stark ekonomi och kan ju då värva en del etablerade spelare som Adde eller varför inte en sådan som Pontus Farnerud med en välfylld plånbok, medans Gais får fortsätta leta billiga spelar med dålig karraktär från Afrika eller långt bort från någon land man knappt hört talas om, typ Armenien, bortre Mongoliet osv. Hur det än går i år så är framtiden blåvit."

    Dela upp i stycken för Torbjörns skulle!

    SvaraRadera
  35. Ursäkta Hakan, jag tänkte inte på att det finns folk med läs och skrivsvårigheter, jag ska försöka bättra mig.
    Pilfalk

    SvaraRadera
  36. Vi behöver en spelare en vänsterback....hjalmar håller inte måttet nästa år.

    SvaraRadera
  37. Hoppa tauer ! haha. Fyfan asså, om han skulle komma till blåvitt så är det nog en och annan som vänder på klacken och blir gaisare.. däremot tror jag inte att håkan med flera skulle vara så låga att ens kunna genomföra de, men OM, då blire gais!

    SvaraRadera
  38. Idioter som ens nämner gais. Ett bättre alternativ hade varit att sluta kolla på svensk fotboll.

    SvaraRadera
  39. haha fy fan som sagt så desperata kan vi inte bli.. ne fy fan finns INGEN sämre fotbolls spelare

    SvaraRadera
  40. Hjalmars kropp va?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.