2009/07/14

Förbannelsen

28 kommentarer:

  1. Sinnesjukt. Blir det guld så ska grabbarna ha bragd-guldet.

    SvaraRadera
  2. på aftonblaskan står det att operationen dröjer till augusti för Adam, blåvitt é fan en elitklubb genomför den nu!!

    SvaraRadera
  3. Tyvärr så kan man inte genomföra en opperation förren svulnaden och blödningen har lagts sig. Ca 2-3 veckor.

    SvaraRadera
  4. 20:01, lugna dig lite nu. Leif Svärd är en av världens främsta specialister på knän, tror nog han vet vad han gör.

    SvaraRadera
  5. Helt otroligt. Blir det guld ska det även vara bragdguld. Mild bekräftar ju i alla fall att det blir nyförvärv, undrar vilka. Dags för Kalle att kliva fram också.

    Hjalmar - Kalle - Dyrestam - Lund i nästa match om vi inte hittat något nytt tills dess?

    Fan också! Hans kantspringande på högerkanten är ju..ja, guld värt..

    SvaraRadera
  6. Heinze: Ragnar då?

    SvaraRadera
  7. Men Ragnar går väl snart till England, eller stoppas den affären nu?

    SvaraRadera
  8. Jag måste säga att jag känner en stor tomhet, ett fjärde ledband av. Då läget är som de är och det är knäskador så vill jag inte se att man strssar på gubbarna utan de får ta den tid de tar att komma tillbka. Bättre att dom kommer tillbaka nästa säsong och ett par marcher in i sänsongen fullt friska än att dom kommer med en matcj kvar igår och pajar sina kariärs möjligheter.

    Så till slut ett stort KRYA PÅ ER till er ALLA.

    SvaraRadera
  9. Börjar ju fundera i banor om det kan vara så att blåvitts försäsongsträning inte gått helt rätt till vad gäller den skadeförebyggande delen... :/

    SvaraRadera
  10. hade varit gött om risp och sjölund kom nu!

    SvaraRadera
  11. Fattas bara att sella går och blir skadad, då kan vi se det som kört för iår.

    SvaraRadera
  12. Vem tar över kaptensbindeln? Jag tycker själv att Kim borde få den rollen :)

    SvaraRadera
  13. Vi tappar mycket inläggskvalitet med Lund i stället för Adam.

    SvaraRadera
  14. Linda: Blev något tankefel där.. självklart ska han in i mitten. Dyrestam får stå på tillväxt till någon annan sliter av något i knät :/

    SvaraRadera
  15. Tobbe tar väl bindeln nu, skulle jag tro.

    SvaraRadera
  16. Tre nyförvärv jag vill se:

    Daniel Sjölund
    Mattias Concha
    Rasmus Bengtsson

    Det är inte omöjliga namn att få och vi skulle få det bästa med fart på högerkanten när inte Adam finns tillgänglig genom Concha.

    Rasmus. B lysande under våren håller mycket hög nivå i allsvenskan.

    D.Sjölund kommentar överlödig vi vet alla vad vi tappat på mitten.

    Detta paket kan nog gå att lösa på 20 miljoner och det har vi:)

    SvaraRadera
  17. Daniel Sjölund en chansning. Han är så skadebenägen. Rasmus Bengtsson är för dyr. Han kommer gå utomlands eller stanna i Trelleborg.

    Concha, är inte han vänsterback?

    SvaraRadera
  18. Laphroaig Baraben2009-07-15 00:42

    anonym 00:17/ Jag vill inte se någon av dem i Blåvitt. Medelmåttor nämner du, varför skulle vi värva sådana när vi har bättre juniorer på gång uppåt???

    SvaraRadera
  19. Köp Marcin Burkhardt från peking (IFK Norrköping)

    SvaraRadera
  20. vad gäller träningen är det väl närkamper i matcher som sabbat minst 3 av 4 knän (osäker på junnisen) och det kan väl knappast skyllas på uppbyggnaden i vintras?

    SvaraRadera
  21. Jag vet inte vilken muskulatur du ska bygga upp för att förebygga avslitna korsband. Försäsongen lär inte ha med saken att göra, inte när det gäller så tydliga incidenter.

    Björlunds har jag inte sett, men NCs och Adams kollisioner med motståndare samt då Söder lade hela vikten på knät hade inte kunnat förebyggas.

    SvaraRadera
  22. Enligt säkra källor, och då talar vi inte om heta källor på island, så är det råttorna från Solna som är orsaken till alla ledbandsskador hos oss.
    Hata Solnaråttorna!

    SvaraRadera
  23. Det här är väldigt tuffa och svåra skador, ofta kommer inte spelare tillbaka lika fullt ut efter sådana här svåra skador, även om vi har några av världens bästa läkare med oss kan vi inte räkna med allt blir som förr. Vi får bara hoppas, hoppas att de alla kommer tillbaka till fotbollen och att det går bra nu.

    SvaraRadera
  24. Blåvitts korsband R.I.P

    SvaraRadera
  25. 14/7/09 20:01

    Så fruktansvärt dum du måste vara!

    SvaraRadera
  26. Några spekulera i det tidigare men jag vill gärna spinna vidare på det. Det kan inte bero på upplägg i vintras osv eller? Är det bara ren otur? Någon som har mer insikt i denna typ av skador och om det kan bero på "felträning"? Jag tror inte själv på det men jag vet inte.

    SvaraRadera
  27. Korsbandsskador går visst att förebygga. Bra muskulatur kring knät (testa och spänn musklerna så ser ni att det finns mkt muskler runtom) gör knät mer stabilt. Dessutom har jag för mig att det innebär en smula ökad skaderisk om benet är stelt. Även trötta muskler bidrar till att minska stabiliteten. Men som någon sa kan inget av detta hindra en korsbandsskada om man nu har oturen.

    Det jag är jävligt nyfiken på är vilka skor spelarna använde. Min egna korsbandsskada berodde nästan enbart på skorna. Jag spelade inomhusfotboll och fastnade i golvet som man ibland gör med vissa inomhusskor. Dessvärre råkade jag få en tackling i det ögonblicket.

    Detta gäller även utomhus där skor med alltför bra fäste kan innebära att spelarna fastnar i gräset. Alltså, där en naturlig rörelse (tänk er barfota) hade varit att benet helt enkelt flyttar sig (halkar etc). Där fastnar skon med bra fäste i gräset och PANG all kraft mot knät och en liten sena som kallas korsband. -> Knät viker sig istället för att foten flyttar sig.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.