2009/07/07

feldgraus (gäst) femma

FELDGRAUS (gäst) FEMMA. Feldgrau har i sin iver krökat bort sin nätverkskabel. Jag får axla ansvaret och sätta en femma!

Det var verkligen ingen rolig första halvlek vi fick beskåda i Halmstad igår. Det kändes som laget legat i en alldeles för lång dvala, först i andra halvlek tände det till och visst borde vi fått med oss tre poäng hem! Utan att spekulera för mycket i missade chanser och antal dömda frisparkar i straffområde beger vi oss direkt till femman!

Halmstad, borta
5 poäng: Gustav Svensson - Är överallt på planen och krigar på, riktigt bra defensivt och bjuder även på ett par riktigt fina vältajmade brytningar där det hade kunnat uppstå farligheter.
3 poäng: Nicklas Carlsson - Gör ett riktigt bra inhopp och är bra defensivt, men framförallt riktigt bra offensivt. Det känns bra att Carlsson får göra längre inhopp, så att han är redo när Bjärsmyr väl försvinner.
2 poäng: Kim Christensen - Känns riktigt stabil i målet och gör ett par riktigt bra räddningar. Sånna här matcher är det skönt att ha Kim, så att man slipper åka på ett mål i arslet när man ligger på som mest offensivt.
1 poäng: Ragnar Sigurdsson - Igår visade Ragnar verkligen hur gärna han ville vinna den här matchen. Var uppe och tryckte på själv ett flertal tillfällen, utan att för den sakens skull göra bort sig i defensiven.

Totalt efter 13 omgångar
1. Tobias Hysén - 29 poäng
2. Kim Christensen - 27 poäng
3. Ragnar Sigurdsson - 22 poäng
4. Gustav Svensson - 21 poäng
5. Pontus Wernbloom - 16 poäng
6. Mattias Bjärsmyr - 13 poäng
6. Stefan Selakovic - 13 poäng
7. Robin Söder - 10 poäng
8. Sebastian Eriksson - 9 poäng
9. Niklas Bärkroth - 8 poäng
10. Erik Lund - 7 poäng
11. Adam Johansson - 6 poäng
11. Publiken - 6 poäng
12. Jakob Johansson - 5 poäng
12. Tobias Sana - 5 poäng
13. Joel Alme - 3 poäng
13. Nicklas Carlsson - 3 poäng
13. Hjalmar Jonsson - 3 poäng
14. Tränarna - 2 poäng

6 kommentarer:

  1. Använd "riktigt" en gång till i betygssättningen och du har en plats i guinness...

    SvaraRadera
  2. RIKTIGT bra femma...

    SvaraRadera
  3. Hoppas detta var sista chansen Daniel Alexandersson fick nu alltså, han har fan inte haft ett enda jävla rätt sen han kom till Blåvitt, och jag kan för allt i världen inte förstå varför i helvette tränarna väljer att låta honom spela när både Bärkroth och Sana gjort betydligt bättre ifrån sig samtliga gånger de fått chansen. De är dessutom unga och utvecklas, vilket är mer än vad man kan säga om den helt jävla talanglösa Dalex som inte kan ta emot en boll

    SvaraRadera
  4. Kom igen nu, Baraben. Ge oss lite mer info angående Bjärsa! När kommer han att gå, i sommar eller i januari. Kommer Blåvitt att få några pengar för honom?
    Murvla nu för f-n!

    SvaraRadera
  5. Sällan har en femma varit mer välförtjänt!

    SvaraRadera
  6. Kim greppade dock inte en ända boll och släppte retur på alla skott han fick på sig. så ja kan inte hålla me om att han var stabil...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.