2009/07/20

Highlights: IFK Göteborg - Trelleborg 3-1 (2-0)

18 kommentarer:

  1. Det är märkligt att hur allting kan skiftas från total uppgivenhet efter halmstad å aik mot full framtidstro på en match.. :)

    SvaraRadera
  2. Det är ju just det som är skrämmande. Att folk ger stående ovationer och hyllningar och börjar svammla om guld, när det är Trelleborg vi slagit. Trelleborg ska vi kunna slå med vårat ungdomslag. Jag är fortfarande jävligt orolig, för de svåra matcherna kommer ju snart!

    SvaraRadera
  3. Håller med, bortaspelet blir avgörande, samt att åtminstone inte förlora mot topplagen... Dyrestam, vilken fantastisk spelare! Dags att prova högre upp i banan?

    SvaraRadera
  4. Härligt att komma till jobbet en måndag och förgylla förmiddagen med 10 min blåvit fotbollskonst. Tack du/ni som lägger ner jobb på att redigera matchbilderna.

    SvaraRadera
  5. Men så fort vi kommer möta ett kvalitetslag, som till exempel Gefle, då funkar ingenting, KATASTROF!

    SvaraRadera
  6. Dyre var GRYM!

    SvaraRadera
  7. Anonym 10:04: Så vi ska INTE ställa oss upp och hylla Blåvitt när vi vinner igen efter två tristare matcher? Förra året torskade vi för fan mot Trelleborg, en inte nog så viktig anledning till att vi kom trea och inte etta. Bortsett från en trist kvart efter Trelleholms mål rullade vi ut motståndet. Trots att vi tvingats byta laguppställning inför varje match och låta 17-åringar göra debut (vilket verkar gå lika bra som alltid). Det skulle vara jävligt intressant att se hur Elfsborg och Helsingborg hade hanterat en liknande situation som den vi ställts inför.

    SvaraRadera
  8. 7 rader om Blåvitt i gp, men hela artiklar om Elfsborg och Helsingborg. Det är fan världens sämsta tidning med världens sämsta sportredaktion!!!

    SvaraRadera
  9. Ja, bojkotta GP!!!

    SvaraRadera
  10. GP har mer i papperstidningen.

    SvaraRadera
  11. Tack crumbs, guld!

    SvaraRadera
  12. Tycker att Dyre påminner lite om Alex i spelstilen, tyngdpunkten, tvåfotsdribblingarna, skottfinterna, inläggen, tuffheten.

    Som nån skrev, skulle vara intressant å se han högre upp i banan också vid behov.

    SvaraRadera
  13. Någon mer som börjar förknippa den där blonde tv- snubben med fantastiska segrar, eller ivartfall riktigt härliga sammandrag. Tycker han gör ett kanonjobb. ville bara säga det, i en tid där alla kommentatorer som inte är Lasse Grankvist får onädigt mycket skäll.

    Tack alla på BaraBen också. Ni är, som alla säger, guld värda.

    SvaraRadera
  14. Det är ju fantastiskt skoj att kommentatorn sitter och tjötar vid hyséns halvfriläge om att "det var ett jätte bra läge om han inte var offside" samtidigt som man på reprisen ser tydligt att han var onside.

    SvaraRadera
  15. säger domaren att det är offside så är det offside ;)

    SvaraRadera
  16. jag gillar jonas kommentar på straffsittuationen.

    som tränare troddee jag man skulle uppmuntra till fair play men iofs så blå han ju tvungenn att säga det som han gjorde

    Citat: "jag tycker JJ står upp lite onödigt länge" - Jonas Olsson

    SvaraRadera
  17. Dyrestam verkar kunna bli hur bra som helst som fotbollsspelare.

    Men det bästa han kan göra för blåvitt är nog ändå att vara den som får de rasistäckel som säger sig hålla på blåvitt att finna någon annan sysselsättning.

    Ut med packet, in med Dyre!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.