2009/07/13

Tack Bjärsa, ersättaren är klar.

Tack Mattias Bjärsmyr. Framtiden är säkrad för vi har Mikael Dyrestam.

...jävla skräpförlust för övrigt...

48 kommentarer:

  1. Han var kung idag! Utan tvekan Blåvitts lirare!

    SvaraRadera
  2. Ja matchens behållning.Nya tag nu för fan.

    SvaraRadera
  3. Riktigt bra premiär av Dyrestam, blir enormt spännanade att se han i fortsättningen !

    SvaraRadera
  4. HAHA tänkte precis samma sak när ja såg matchen idag...

    Han såg nästan oförskämt lugn ut...

    Framtiden e säkrad som sagt..

    SvaraRadera
  5. Han gjorde en felfri insats va jag kan minnas och uppträdde med ett lugn som man sällan har sett hos en så ung spelare, och det är inte vilken match som helst han debuterar i heller. Han överglänste Hjalmar iaf.

    Frågan är VA I HELVETE gör jakob på plan o ens i truppen och varför byter dom in sopan alexandersson som inte uträttar ett piss o springer o gömmer sig den tiden han får spela.
    Såååå jävla synd att hysen missar straffen hade han satt den så hade vi gått för seger. Fy fan va ja hatar aik o varför ska d va så svårt att vinna på råsunda.

    Så nu har ja fått skriva av mig lite ilska nu går jag in i dimman

    //Nisse

    SvaraRadera
  6. hörde att han var riktigt bra idag. kommer bli intressant att följa han i blåvitt.

    tack för allt bjärs !

    SvaraRadera
  7. En riktigt fin pöjk!

    SvaraRadera
  8. Med tanke på att Adams korsband förmodligen också rök idag, Är det verkligen dags att Håkan plockar fram plånboken NUU!

    SvaraRadera
  9. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

    SvaraRadera
  10. Verkar mer vara som alex skada 2007 inför finalen... Borta till sept? Adam alltså

    SvaraRadera
  11. Dyrestam var passiv vid 0-1 målet. Men f.ö helt felfri. Klart bäst i ett j-a blekt blåvitt. Var Tobbe bakis ??

    SvaraRadera
  12. Okej, Dyrenstam var riktigt bra, iaf om man ser det till debuten.

    Men min stora stora fråga är om Bjärsa verkligen hade så ont, hade så stora känningar innan match att han ratade AIK, AIK borta?

    Åtminstone efter att ha läst text-tv på svt.

    Klar för Grekland, men dem ville inte säga något förrän imorgon då det kan störa matchen idag?

    Jag tror åtminstone att Bjärsa visste, han visste nog även vad en skada innebär.

    Men du, tack för allt i Blåvitt.

    Dyrenstam, välkommen till att skriva historia!

    //Big Daddy

    SvaraRadera
  13. LÄNGESEN JA SÅG T.O SÅG SEG SOM HAN VAR IDAG...SJUKT LÅNGSAM I ALLT....

    SvaraRadera
  14. Dyrre var knaon att man gör lite missatg i början är helt natruligt och de vore konstigt om de inte var så.

    Försra raporten om adams skada är att den är lindrig så man ska nog ta de lite lungt med all hets och se vad som finns att tillgå.

    Tack alla som var med i chatten den var kul med allas argument och den ändå ganska bra nivån på diskutionerna.

    SvaraRadera
  15. Dyrestam var skitbra!

    Men....är det någon som på allvar tror att Bjärs är/var skadad?

    I helvete heller att han va!

    Han svek oss när vi behövde honom som mest. Det är så jävla illa att jag mår dåligt!

    SvaraRadera
  16. snälla.
    lite objektivitet.
    han var totalt borta vid målet och vid ett par andra farliga ajksituationer.
    dock all heder åt honom som blir inkastad från start. äckelbjärs tog en trupplats helt i onödan. falske grisjävel. du är inte välkommen tillbaka. ..så ledsen att han inte kunde vara med.. visst tjenare

    och nu till ledningen. gör något! köp. håkan, det är slut på smekmånaden sedan länge. dags att börja agera som en sportchef NU. vi leder fortfarande men väljer satsa på 16-åringar á 145 cm. snacka om att ge bort sreievinsten.

    ..och så den jävla straffen. hajs är grym men idag syntes det att han var livrädd innan han sköt. stor besvikelse över detta.

    SvaraRadera
  17. börjar bli riktigt förbanad på håkan nu, det är ju nu han måste vissa vad han går för. även om det ev kommer någon snart så tycker jag inte att han har gjort sitt jobb den här sommaren. han visste väll att ponta skulle försvinna för 6 månader sedan, och sen när även söder försvann så är det fan i mig hans plikt att göra nått...vi har jätte många bra och lovande ungdomar men det räcker inte alltid. ibland behövs det nått mer än så och nu är ibland.back krisen säger jag inte så mycket om för det är en grym otur det som har hänt.ibland känns det som att det är viktigare att vi har 10 jr i start 11 än att vi vinner...det känns som att håkan är på väg att sälja guldet men jag hoppas verkligen inte det är så

    SvaraRadera
  18. 21:53 - Det blir inte alltid bättre bara man värvar..

    Kör på eran inslagna linje o värva bara om ngt väldigt intressant dyker upp..

    Titta hur det har gått för DIF.

    SvaraRadera
  19. och.
    vår nr 15. vill inte ens nämna namnet. hur många chanser har nu fått. han är totalt värdelös.

    SvaraRadera
  20. de e ju rövva åx

    SvaraRadera
  21. Dra åt helvete Bjärsa. Kom inte tillbaka. Judas.

    SvaraRadera
  22. Glöm inte att Bjärsmyr trots allt varit väldigt bra i blåvitt i år och tillsammans med Ragnar varit ett av de bättre mittbacksparen sen Björklund och Olsson. I alla fall enligt mig. Tycker han får lite väl mycket skit här även om jag också har synpunkter på hans framtid. Men självklart jäkligt kul med Dyrestam.

    SvaraRadera
  23. Kanondebut trots rövförlust!! Helvetes jävla skit!

    SvaraRadera
  24. håkan...DAGS ATT HANDLA, det är inte bara allsvenskan som kommer drabbas av en trupp som är bra mycket mindre nu än när säsongen startade, vi ska ju ut i europa snart med...och vi har ju ett cupguld att försvara

    SvaraRadera
  25. Lugna ner er nu gubbar, det sista vi vill ha e AIK-hetsköp stup i kvarten. Nu har vi äntligen tränare och sportchef som siktar långsiktigt och har lyckats jävligt bra så här långt, då kan de väl ändå få lite arbetsro när vi leder serien!?

    Panik-köp av nån medelmåtta går bort

    SvaraRadera
  26. Tack för allt Bjärs!
    Minns många fina insatser från din sida:)

    SvaraRadera
  27. Jag tycker inte Håkan ska köpa om det inte är någon riktigt intressant spelare och såna finns de inte många av till rimligt pris.

    Med handen på hjärtat tror jag guldet är kört, men nästa säsong kan bli riktgt intressant, då kommer vi förhoppningsvis ha Gustav, Seb, Hysen, Adam, ragge, Söder och kalle i bra form. Sen kommer vi också ha Bärk, JJ, Dyre och Kamal som alla kommer blivit ett år äldre och kommer kunna ge truppen bred.

    Själv tycker jag de är viktigare att vi ser till att dessa spelare stannar hela nästa säsong. Börja redan nu med att försöka få dom att skriva på nya kontrakt.

    De positioner vi skulle behöva handla på är enligt mig, Vänsterytter och Offensiv central mittfältare. På den andra positionen verkar ju Mild ha Daniel Sjölund på ingång.

    Om vi har alla dessa spepealre disponabla hela säsongen skulle jag säga att de är guldläge, kanske till coh med bättre än den trupp vi hade till förfogande årets vårsäsong. Då blir de guld!!!

    BM

    SvaraRadera
  28. Bjärs kan dra åt helvete.

    Bitchar man om att man inte ska petas med ett år kvar så kan man inte fejka skador när man skrivit på som bosman.

    Han värmde inte ens upp. Gick direkt till Rolle och sa att han inte kunde spela.

    SvaraRadera
  29. När man har vetat vad som är på gång med flera av våra bästa spelare borde det inte vara nåt snack om panikvärvningar, man borde ha klart för sig vilka som är intressanta långt innan. Visserligen går det inte att räkna med att få alla dem man vill ha, men nån.

    SvaraRadera
  30. Backas stolthet fick äntligen chansen... En mycket bra debut och han verkar bara bli bättre och bättre för varje dag. En sån ödmjuk 17 åring skådas sällan. Hoppas han får fortsatt förtroende nu och hösten kan trots allt bli bra !

    SvaraRadera
  31. bjärs kan dra åt h*lvete känns det som just nu, han har inget hjärta för blåvitt, han tänker bara på pengar! annars hade han skrivit ett år till och sett till att vi har ett stabilt lag!

    SvaraRadera
  32. "snälla.
    lite objektivitet.
    han var totalt borta vid målet och vid ett par andra farliga ajksituationer. "

    Lägg av nu, de kör zonförsvar. det var ingen som hade markering på obolo. Om de var någons fel så var det Adam som inte lyfte i tid.

    SvaraRadera
  33. Dyrestam var duktig. Längesedan jag såg en talangfullare back.

    Alla ni som har så mycket synpunkter på Bjärs agerande borde ta och hålla käften. Ni har inte en aning om hur förhandlingarna om nytt kontrakt har sett ut. Och det är inget snack om att han känner för Blåvitt.

    Riktigt jävla fet tabbe av tränarna att låta Tobbe ta straffen. Jag var helt säker på att han skulle missa. Hjalle och TO är erkänt duktiga straffskyttar, så varför fick inte någon av dem ta den? Min gissning är att de hade glömt att utse straffskytt i Ragnars frånvaro, och att spelarna själva fick bestämma. Det håller inte.

    En sak till: Ge bort Dalex till Qviding eller Fässberg eller något, om de vill ha honom.

    SvaraRadera
  34. Tycker ni är lite väl snälla mot Dyrestam å lite väl tidiga att döma Bjärsa. Jag tycker Hjalmar gör en ok insats idag medans Dyrestam vid några tillfällen ligger på tok för långt ifrån sin gubbe, alternativt inte tar initiativ när det hänger på honom.
    Några minuter in i matchen slås ett flackt inlägg, från Öskan tror jag, som går mot "förstaytan" i straffområdet, där Dyrestam står. Han går mot bollen men avvaktar vilket gör att bollen studsar en bit framför Kim som tvingas boxa å där smäller ihop med AJK-are "Obolo?". Typiskt beteende från ny spelare som inte vågar ta egna initiativ utan lägger arbetsbördan på laget. Den bollen skulle Dyrestam haft. Men sen skärper han sig, släpper Mutumba med lite för stor yta vid två tillfällen där han inte ligger nära nog me kroppen. Tur bara att Mutumba tokbränner vänsterskottet som var ett sjukt farligt läge där Dyrre e helt väck.

    Nog för att han fick lite ris ifrån en mittback här nu, men han har fått mycke ros också å de förtjänar han det me. Han kommer bli bra!

    SvaraRadera
  35. Kan ärligt talat inte förstå hur ni kan sitta och såga bjärsmyr för att han inte vill riskera att sabba sin chans till ett proffsliv?

    Mattias har gjort ett par riktigt bra år i blåvitt, och om jag förstått ryktena rätt så hade han kunnat gått ett bra tag tidigare, jag tycker vi ska vara tacksamma för det han gjort och så länge han inte gör en blomqvist så ska vi respektera honom för det han är, en fruktansvärt bra, blåvit, mittback.

    SvaraRadera
  36. Daniel: Vafan även om de kör zonförsvar betyder inte det att han kan stå och glo två meter bakom AIKaren som gör målet. Kör man dessutom zonförsvar betyder inte det heller att man kan sluta markera målgöraren bara för att man tror att någon annan ska ta över. Dessutom chansbryter han alldeles för mycket. (nu är jag visserligen hård och riktar mig mest mot dem som vill ha in Dyre som ordinarie, men jag tror fortfarande på guld och då blir varje mål pga orutin jävligt dyrbart)

    Jag gillade skarpt Dyre idag och han kommer bli grym i framtiden. Men den som säger att orutinen inte syntes igenom idag är ju oerhört naiv.

    SvaraRadera
  37. Bjärsmyr... tappat all min redan lilla respekt för den gubben, kom aldrig hem igen. Tack.

    SvaraRadera
  38. gick bort sig några ggr men killen är som sagt för fan bara 91:a och debuterar borta mot aik

    håller inte bärkroth en hel match än? tycker det var konstigt att han inte fick chansen från start

    SvaraRadera
  39. ÄR SIGNONBONUS RÄTT NER I FICKAN (INTE IFKS) BOSMAN JUDAS BJÄRS KLAR NU ELLER TILL VINTERN ?

    SvaraRadera
  40. Alla ni som skriker "handla" kanske själva skulle bli sportchefer, eftersom ni vet vad Mild måste göra.

    Tror de har ganska bra koll på läget i ledningen över vilka de vill ha in, situationen i laget osv.
    Så låt de sköta sitt som de gör kanonbra, och ni andra kan sköta era jobb...

    SvaraRadera
  41. " Alla ni som skriker "handla" kanske själva skulle bli sportchefer, eftersom ni vet vad Mild måste göra."

    tycker inte alls att han sköter sitt jobb, som sagt har han vetat om vad som har varit på gång i flera månader nu med ponta,bjärs mm...och inte gjort ett skit

    SvaraRadera
  42. Vill bara gratulera till den hedersamma förlusten mot ett AIK med nio spelare!

    SvaraRadera
  43. Anonym 14/7/09 00:54

    Ska vi vara tacksamma att Bjärs inte gör en Blomqvist? Reality check!

    Jeppe skrev faktiskt på ett nytt kontrakt innan han stack, så att Blåvitt skulle få ordentligt betalt. Det kallar jag att bry sig om föreningen.

    Bjärs har hela tiden varit inställd på att spela ut sitt kontrakt och att gå som Bosman. Det har han rätt till, men han bryr sig bara om sig själv och skiter fett i Blåvitt.

    Han hade redan skrivit på för grekerna att komma som Bosman i januari. Ändå bitchar han om att "alla vet ju vad jag vill" när Mild inte släpper honom nu direkt för kaffepengar.

    /Glenn Görson

    SvaraRadera
  44. >Vill bara gratulera till den >hedersamma förlusten mot ett AIK >med nio spelare!
    >14/7/09 09:23

    Såg du ens matchen din gaisare? Det var ju inte så att vi hade 90 minuter med 9 aikare på planen

    SvaraRadera
  45. vadå tack bjärs? han kan ju dra åt helvete.

    SvaraRadera
  46. Övre Masthugget2009-07-15 18:08

    Alltså jag är så jävla FÖRBANNAD nu, hur fan kan man såga Bjärsmyr rakt av? Han erkänner vad 99% av de yngre spelarna vill, gå ut i Europa, och den ärligheten hatar ni. Guldfirandet och måljubel... Men jag kan faktiskt hålla med om att Bjärsa verkar vara en praktiskt lagd person, kalla honom till och med diva (pga. t.ex. "Bärs med Bjärs" och U21-intervjun) men han känner nog mer för Blåvitt som han har vistats i ett bra tag nu för sin ålder, än för något annat lag. Och den praktiska läggningen gör det lika svårt för andra lag att få honom runt sitt finger genom klubbkänsla och då har Blåvitt ett rejält försprång. Hans känsla för Blåvitt är väl ungefär så stor att han efter europa-sejouren går till IFK, och då kanske som rutinerat (ex-)proffs? Blåvitts utmärkta mittback - han och Ragnar m.m. gav oss det första guldet på 11 år - ska han verkligen förnedras innan han åker? Så dumt, hans läggning kan vi inte ändra på, och han har ju potential.

    SvaraRadera
  47. Det är ett jävla tjöt om Bjärsa, inget fel att han lämnar, det gör alla talanger för eller senare. Vi fick betalt för honom och en klausul vid vidareförsäljnig.. Och behöver jag påminna er om att Håkan en gång i tiden lämnade Blåvitt som bosman?

    SvaraRadera
  48. Jag gör som tränarna och alla andra: DYRESTAM du är GUD. Tack för att du finns.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.