2009/07/13

Repris på 2007 vore ett värdigt avslut!

12 kommentarer:

  1. Den är ju vrål-inne, aldrig fattat snacket faktiskt.

    Men håller med, hoppas Bjärsa avgör. Lycka till i Grekland!

    SvaraRadera
  2. På den tiden hade bjärsa iaf en vettig frisyr. Undrar om han en kan nicka med allt jäkla hår i vägen nu :)

    SvaraRadera
  3. iofs bröstar han in den men.. :P

    SvaraRadera
  4. Jag hoppas att dyrestam far chansen ikvall istallet for Mattias "JUDAS" Bjarsmyr!!!!!! Jag onskar honom all olycka i Grekland. Krossa gnaget!

    SvaraRadera
  5. Till anonym :17.23

    Hur kan du kalla bjärsa för judas? Nu har han ju t o m "blivit såld" så nu får vi pengar för honom. Men även om det inte hade skett, så har han egentligen inte gjort något som kan få honom att kallas för judas.

    Hade han gått till GAIS eller dylikt efter säsongen, som bosman, DÅ hade jag stått med dig och skrikit judas, men nu, nej verkligen inte. Han har fortfarande kämpat för IFK, och valt att inte gå med på det avtal som Mild la fram till honom i vintras. Du får nog skälla på Mild istället för att han inte fixade ett bättre avtal isåfall, om nåt, men även det vore egentligen obefogat.

    Men kalla inte Bjärsa för judas, bara för att han valt att inte skriva på ett avtal som enligt honom, som det i slutändan är vem det handlar om, inte vore personligt gynnande.

    SvaraRadera
  6. Fattar inte vad det är med korkade människor ibland. Varför skulle han vara judas för att han lämnar? han har uppträtt proffsigt på planen och deklarerat tidigt att han vill lämna när kontraktet gått ut. Kontraktet (för er korkade som inte fattar) är det avtal som spelare och klubben gjort upp. Bjärs körde med öppna kort och IFK valde att sälja honom medan pengar gick att få. I min bok har han fullgjort sina åtaganden och är hjärtligt välkommen tillbaka. Det är bara storhetsvansinne som gör att korkade supportrar använder termer som "judas" och svikare så ofta att de slits ut.

    Tack för den här gången Bjärs. Lycka till i "proffslivet" och välkommen åter

    SvaraRadera
  7. hata hata hata göteborg

    SvaraRadera
  8. Tack för allt Bjärs! Välkommen åter!

    SvaraRadera
  9. ett anat värdigt avslut är ju att fejka skada för att man är rädd om bena...

    SvaraRadera
  10. instämmer med föregående. Mkt dåligt och genomskådligt

    SvaraRadera
  11. nej, bjärs är ingen judas. men jag själv är bara så jävla frustrerad över hela grejen att så fort vi har en spelare i hög klass så ska han lämna klubben för bättre lag. vilket i dagsläget är helt jävla förståligt för deras skull, och jag unnar dom verkligen detta. men så sitter vi änglar kvar och hoppas på en ny hjälte som kan ersätta deras roll, och om det går tillräckligt bra blir la de också sålda till nån jävla klubb i holland eller liknande. men va fan, det e bara te att gilla läget och hoppas på att eliten snart återvänder och att vi snart få ta en bärs med bjärs igen

    SvaraRadera
  12. Bjarsa blev erbjuden ett battre kontrakt men valde att inte skriva pa!!!!!!!!!!!!!!! Vi fick pengar for honom?????? Mmmmmmmmmmmmmm visst 5 sketna miljoner!!!! Skyll inte pa mild, han har gjort det han kunnat. Han gjorde det med Berg han gjorde det med Werner OCH DOM SKREV BADA TVA PA ETT NYTT KONTRAKT AVEN OM DOM INTE HADE BEHOVT!!!! Det som skiljer Bjarsa fran de ovannamnda ar girighet!!!! Bjarsa inser inte vad Blavitt har betytt for honom medans de andra har gjort det. Sa for mej kommer han alltid vara en svikare!!!!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.